2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar bu arada ben aç kalmaya hiç gelemez oldum ağzımın içinde tükürük salgısı çoğaldı sanki böyle grip olursunda ağzının tadı olmaz ya öyle bir şey. Sizler nasılsınız. Bu arada bugün 5+3 olduk :nazar:

Canim sanada hayirli olsun:) benimde bugun sat 17 kasim a gore 5+4 haftalik oldu:)ben bugun dr a gittim kizlarada bahsetmistim yazarim diye ilk bebegim dusuk oldugu icin korkuyordum halada azda olsa endiseliyim ama mercimegimin kesesini cok ufakta olsa gordum:)))folik asit coraspin ve prolutan depot ampul verdi bugun ve haftaya pztesi bu igneleri yaptir destek olalim biraz bebege dedi haftaya persembe bebegi gorucezz:))) allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin:))

canim cok gusel anlatmissin , kuzunu keyifle mutlulukla buyut..

ben de dogum fotografcisini cok istiyorum. bana onerebilecegin biri var mi acaba ?? ben ankaradayim..

Canım Ankarada bildiğim fotoğrafçı yok. İnternetten bulmuştum ben sende google dan tarat...

Canım iyiki geldin ve iyiki yazdın..yüreğime su serpildi.inş. senin yazdıkların gibi kolay hevesli guzel bi donem geçiririz hepbirlikte:)

Emin ol çok çabuk geçiyor zaman. Şu an sanki hiç hamile olmamışım gibi geliyor... Tadını çıkarın...

evet kızlar zaman öyle cabuk geçiyorki ah keske yine hamile olsak deniyor ben özledim hamile olmayı kızım 2 yasında ne zaman doğduda büyüdü diyorum şimdi Allahın izniyle tadını cıkaracagım bu hamileliğimmin

Slm KIzlar
Bugün dr. gittim
benim Sat 23 kasım yaklaşık 4+5 haftalık olmam gerekiyorrr
ama benim dr. ultrasonda 5+2 görünüyr dedi ben anlamadım neden öyle ki
ordada heyecandan sormak gelmedi şimdi düşünüp duruyrm
Sebep ne ki normal mi kızlaaaar yoksa bi anormallik mi varrrr
tecrübeli anne adaylarından cvp beklyrmmm
şimdiden teşekkürler hepinize

kızlar mrb herkese kısmetse bende ağustos annesi olucam son adet tarihim 23 kasım veya 25 kasım bilmiyorum çünki kasımda tüp bebek denemiştik olmadı kanamam 23 de başladı kesildi tekrar 25 devam etti bu ayda donmuş denemk için gün sayarken hamile olduğumu öğrendik :nazar::nazar::nazar: :KK49: Allahım kısmet ederse doğum tarihi 29 ağustos veya 31 ağustos görünüyo benim doğum günümde 28 ağustos bebeğim annesiyle belkide aynı gün doğucak :))

Kızlar merhaba,
ben 2011 Ağustos annesiyim.Yazdıklarınızı okudum, heyecanınızı burda hissettim.Gözlerim doldu... Geçen sene bu zamanlar aynı heyecanı yaşıyordum... Şimdi ise minik kuzum kucağımda. Tarifi mümkün olmayan bir duygu yaşayacaksınız,neden daha önce yapmadımki diyeceksiniz.

Aynı zamanda zorlu da bir süreç, çok dikkat etmeniz gerekecek.Beslenmeye, dinlenmeye... Esasında herşeye...Önce kalp atışları sizi heyecanlandıracak, sonra minik ellerini görünce ağlayacaksınız.Ultrason resmine dakikalarca bakacaksınız.. Sonra cinsiyeti öğreneceksiniz veee başlasın alış veriş. Deli gibi alış veriş yapacaksınız. Gerekli gereksiz herşeyi almak isteyeceksiniz. Kuzunuz doğunca birçoğunu giyinemeyecek...Ama olsunnn, heves işte... Karnınız büyümeye başlayacak, göbüşlerinizin resimlerini paylaşacaksınız... LCW nin hamile kıyafetlerini tavsiye edeceksiniz birbirinize...

Sonra ikili test, üçlü test derken erken doğumlar baş gösterecek..Miniş miniş kuzular doğacak.Herkesi bir telaş saracak, acaba bende erken doğururmuyum diye.... Normalmi sezeryan mı derken, normal isteyenlerin çoğu sezeryana alınacak... Ve doğummm geldi çattı. O anki duygularımı anlatmam mümkün değill.Dakikalarca ağladığımı biliyorum..

Geriye dönüp baktığımda bu süreçte iyiki yapmışım dediğim şeyleri:nazar:n başında doğum fotoğrafçısı tutmak geliyor. Resimlere baktıkça o anları tekrar tekrar yaşıyorsunuz...

Hepinize Allah yardımcı olsun kızlar. Buna çok ihtiyacınız olacak...

Slm canim ne kadar guzel anlatmissin benimde 2.hamileligim soylediklerine aynen katiliyorum.biz fotografci ayarlayamamaistik. bunda dusunuyoruz bakalim kismet... guzel dileklerin icin tesekkurler

Slm KIzlar
Bugün dr. gittim
benim Sat 23 kasım yaklaşık 4+5 haftalık olmam gerekiyorrr
ama benim dr. ultrasonda 5+2 görünüyr dedi ben anlamadım neden öyle ki
ordada heyecandan sormak gelmedi şimdi düşünüp duruyrm
Sebep ne ki normal mi kızlaaaar yoksa bi anormallik mi varrrr
tecrübeli anne adaylarından cvp beklyrmmm
şimdiden teşekkürler hepinize

Cnm korkma guzel haber bu bebisin erkek olabulu erken cnlanir ve buyurmus

Gunaydınnnn hamiş bayanlar bugun nasılsınız bakalım:))

herkeslere günaydııınn..Bagnurcum sanada günaydın ben fenayım mide bulantılarım çook vee bu akşam allhın izniyle bebeğimizin kalp atılarını dinlicez allahım çok fena heyecanlıyım vee korku var duyabilecekmiyim die allah yardım etsin inş. duyarız akşam olsun bir an önce akşam olsunn..

Gunaydınnnn hamiş bayanlar bugun nasılsınız bakalım:))

günaydın canım iiyim saol sen nasılsın bel agrım var benim sadece mide bulantıları falan daha başlamadı gecede karnıma yastık koyup uyuyorum :) başkada sorun yok ama hep uyku modundayım ya sizler

herkeslere günaydııınn..Bagnurcum sanada günaydın ben fenayım mide bulantılarım çook vee bu akşam allhın izniyle bebeğimizin kalp atılarını dinlicez allahım çok fena heyecanlıyım vee korku var duyabilecekmiyim die allah yardım etsin inş. duyarız akşam olsun bir an önce akşam olsunn..

ne kadar guzell:))ben haftaya gidicem daha dr 'a:)hiç korkma sen kendini ferah tut.bende bugun psıkıyatr'a gidicem:)surekli ağlamak geliyor içimden bu hamililkten mi yok sa panik ataktanmı bugun oğrenicem bakalım..sık sık bişeyler yemeğe çalış bulantılarını bastırır belki:KK43:(

günaydın canım iiyim saol sen nasılsın bel agrım var benim sadece mide bulantıları falan daha başlamadı gecede karnıma yastık koyup uyuyorum :) başkada sorun yok ama hep uyku modundayım ya sizler

ben hayatımda ilk defa saat 9 'da uyumuşum:)))ne dizi ne bişey valla hiç bişey izlicek durumda değildim ama bu sabah dinlenmiş uyandım:))akşamları erken yatmaya çalışıyorum artık..ya bel ağrıları için çok erken değilmi acaba psıkolojikmi benimde belim ağrıyor nedense

ben hayatımda ilk defa saat 9 'da uyumuşum:)))ne dizi ne bişey valla hiç bişey izlicek durumda değildim ama bu sabah dinlenmiş uyandım:))akşamları erken yatmaya çalışıyorum artık..ya bel ağrıları için çok erken değilmi acaba psıkolojikmi benimde belim ağrıyor nedense
bel ağrıların çok normaal bi zmnda başlamış.Benimde ozmnlarda felaket ağrıodu şimdi 9 haftalık geçti

ne kadar guzell:))ben haftaya gidicem daha dr 'a:)hiç korkma sen kendini ferah tut.bende bugun psıkıyatr'a gidicem:)surekli ağlamak geliyor içimden bu hamililkten mi yok sa panik ataktanmı bugun oğrenicem bakalım..sık sık bişeyler yemeğe çalış bulantılarını bastırır belki:KK43:(

günaydın kızlar

canım ben de neşeli bir insanımdır normalde ama yüzüm zorla gülüyor ;tüp bebek tedavisi görürken progynex iğne kullandım 1 aydır da progestan kullanıyorum günde 3 tane ilaçların prospektüsünde depresyon diye bir yan etki var onu görünce rahatladım 3 haftaya da bırakacağım ilacı inşallah o zaman daha bir yüzüm güler diye umuyorum

hamileliğin 9. ve 10. hafta belirtilerinde de depresyona benzer belirtiler bulunuyormuş ; sen git tabi doktora ama çok da sıkma canını ben de de aynı belirtiler var

slm hamile arkadaşlarım.Ben 9 haftalık hamileyim.54 kilo ile hamile kaldım.şuan kilom 56,5-57 gibi bişiy.normal mi sizce.Aynaya baktığımda pek fark göremiyoum neden bukadar arttı anlamıyorum.Şişko olacam die karalar bağladım.Lütfen aydınlatın beni

günaydın kızlar

canım ben de neşeli bir insanımdır normalde ama yüzüm zorla gülüyor ;tüp bebek tedavisi görürken progynex iğne kullandım 1 aydır da progestan kullanıyorum günde 3 tane ilaçların prospektüsünde depresyon diye bir yan etki var onu görünce rahatladım 3 haftaya da bırakacağım ilacı inşallah o zaman daha bir yüzüm güler diye umuyorum

hamileliğin 9. ve 10. hafta belirtilerinde de depresyona benzer belirtiler bulunuyormuş ; sen git tabi doktora ama çok da sıkma canını ben de de aynı belirtiler var

Valla siz beni rahatlatıyorsunuz..tüp bebek tedaviside zor bi donem bildiğim kadarıyla yıpratıyor insanı..allahım inşanlah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini:)ben hala inanamıyorum hamile olabildiğime..gormedim ya hala sanırım ondan:)

slm hamile arkadaşlarım.Ben 9 haftalık hamileyim.54 kilo ile hamile kaldım.şuan kilom 56,5-57 gibi bişiy.normal mi sizce.Aynaya baktığımda pek fark göremiyoum neden bukadar arttı anlamıyorum.Şişko olacam die karalar bağladım.Lütfen aydınlatın beni

ah be guzelim ben ne yapayım 65 kıloyum ben:))kılo vermek için diyete başladığım sırada hamile kaldım..aklımca 10 kılo verip hamile kalıcaktım ama olmadı napım:KK43:(tartıya çıkma sen..bak bende sabah tartıldım 66 kıloydum ertesi akşam bi tartıldım 68 gosterdi.sonraki sabah gene 66.dengem bozuldu bende artık tartılmamaya karar verdim çunku moralim bozuluyor:KK43:(valla ben en çok kendimi taşıyamam diye korkuyorum yoksa doğumdan sonra bi şekilde verilir diyorum..tek korkum şişkoluktan çalışamamak son aylarda:))

X