- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 96
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.601
ayy sinir oluyorum böylelerine arkadaşım..
birde ben 2yıllk evliyim. düşünmedim önce.. 18ay hap içtim bana bazı kimseler demediklerini bırakmadılar bak sen böyle korunuyosun ama ilerde isteyince olmaz bilmem ne .. işte bende buay ilk defa deniycem ya bu söyledikleri kehanet çıkarsa aklıma takılıyo şimdi stress yapıyorum.
nihanca geldin mi guzelim dr ne oldu????
bende gormustum ama arada sen gormedin sanirim canim???:94:
en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin ins.
canim sana da cok tesekkür ederim... yok ama adet belirtilerim basladi... gecen aylarda da adetim 2 hafta gecikmisti... havalara girmistim.. bi de düsük yaptim.. bi de kimyasal gebelik mi neyse ondan oldu.. öfff insallah Allah isteyen herkese verir.. gözüm etrafimdaki bebeklerde kaliyo.. bi de kres ögretmeniyim burda.. 7 aylik bebek var aralarinda.. ya bazen o kadar cocuga baktikca aglayasim geliyo.. millet nasil beceriyo diye.. cocuklardan birisi ben bunun babasiyla bir kere yattim hemen kizima hamile kaldim diyo.. ayy deli olucam... bi kereymis......
inşallah bebiş belirtisidir, bende hamileyken göğsüm değil, sadece uçları hassastı, uçları o kadar hassastı ki, sütyen giyinemiyordum, giymesem de bluz acıtırdı, napıcağımı şaşırmıştım, üstüne bir de 4. aya kadar böyle devam edebilir diye bir yazı okudum internetten, iyice dert etmiştim kendime bunu, ALLAH da bundan cezalandırdı her halde, dedi, git kızım, hassasiyet falan yok sana, bebiş de yok((((((((((((((((((((((
ay canim benim bi gorememezlik durumu olmus... nese hallattik onemli olan en kisa zamanda hayirla hamile kalmamiz demi canimmmyerim ben seni... ben sana cevap yazdim canim bak asagida üzüldüm birden sen öyle deyince dedim acaba yazdim yazdim da göndermeden sayfayi mi kapattim diye ama yollamisim tatlim...
iyi ya super sukur... olur gulum olurb rahat olalim benim dr gibi oda ayninilarini soyledi... kainci denemeydi canimmmgeldim canım valla dr gitmeden sabah daha kırmızıları gördüm
dr herşey yolunda dedi ilaç bile vermedi kendi halibe bırakın dedi kafandan da hamile kalıcam düşüncesini at dedi 11 ile 17 günleri arasında ilişlkiye girin yeter dedi
ahhhh ahhh keşke dr demesiyle olsa ama ne yapalım kısmet böyleymiş sorduğun için sağol canım benim
canim benim de senden farkim yok... 4. denemeyi atlattim... korunurken dogal yontemlerle korunmustum, senin gibi... ama olmadi hala... happylife cok dogru demis... biz daha hamile kalip kalamayacagimizi bile bilmiyoruz....:97::97:
analdım canım ben sitesinden baktım 430 tl diyo çook pahalı canım ya .bide aczanelere sorayım bakayım ne diyecekler
tatlim ben marketten aldim carrefourlarda var tr de markette satiliyormu bilmiyorum.. eczanede denk gelmedi bende ozellikle bunu istememistim...simdi oyle denk geldii.. ben 15 kusur Euroya aldim yani tr de 30 kusur tl ye denk gelmesi lazim....
analdım canım ben sitesinden baktım 430 tl diyo çook pahalı canım ya .bide aczanelere sorayım bakayım ne diyecekler
merhaba kızlar
öncelikle hamile kalanlar çok tebrik ederim darısı tüm istiyenlerin başına
aranıza bende katılmak istiyorum
6 aydır deniyoruz bizde olmadı maalesef
doktora da gitmedik gitmeyede korkuyorum
çok moralim bozuk çok üzülüyorum
dün akşam hasta oldum yine
normalde 3-4 gün öne atardı 2 aydır 5-6 gün öne atıyor adetlerim
çok takıyorum çok stres yapıyorum nolcam böle bilmiyorum hiç iyi değilim
ay canim benim bi gorememezlik durumu olmus... nese hallattik onemli olan en kisa zamanda hayirla hamile kalmamiz demi canimmm
iyi ya super sukur... olur gulum olurb rahat olalim benim dr gibi oda ayninilarini soyledi... kainci denemeydi canimmm
nihancacimm, o baska birseyin fiyatidir ya... mumkun degil o fiyata satmalari...:26:
selam kızlar
bugün kırmızı kartı yedim dün akşam ki kahverengi lekelenmem ondanmış yani tam günü gününe geldi
screamway tatlım sen beni 3 haziran olarak eklersin canım
inşallah haziranda bebişime kavuşurum
ayy aynen anlattigin gibi bende eczaneleri tum gezdimmegersem dibimdeki markette de satiliyormus!!!!!
kizlarrr testi aldim oohhh yedirmedim parami bilmis eczacilara marketten aldim hemb de clearblue hemde kac haftalik hamis oldugunu bile gosteriyorrrrrrr yaaaaa sizinde varmi ondannnnnn????
ayy kizlar ii para verdim zaten yapmicam simdi zaten de testte sabah yap falan yazmiyo ama bu clearblue cok guveniyor kendine.... aslinda sorun sabah idrari meseleside degil.. beklemek istiyorum ayin 10 -12 sine kadar.. gecen ayy 39.gunde geldiyaaa...hayirlisi yarin sabahta disarda olcam zaten bakalim kismet nezzamana.....:97:
nihancacimm, o baska birseyin fiyatidir ya... mumkun degil o fiyata satmalari...:26:
tatlim ben marketten aldim carrefourlarda var tr de markette satiliyormu bilmiyorum.. eczanede denk gelmedi bende ozellikle bunu istememistim...simdi oyle denk geldii.. ben 15 kusur Euroya aldim yani tr de 30 kusur tl ye denk gelmesi lazim....
biz de yeni karar verdik,ben önce rutin kontrole gittim,acaba hormonal bi şey ya da kist vs var mı diye.Uğraşığ uğraşıp altta bir nden varsa başarısız olmak daha stresli bence.Mesela tiroid le ilgili bir problemin varsa,bunu sen farketmemiş olabilirsin ama hamile kalmanı engelleyebilir.Belki de çok basit ve kısa bir tedaviyle hallolucak bi şeyken aylardır stres çekiyosun kimbilir ya da belki her şey temiz zamanını bekliyo.Bence doktora gitmeye korkma,kafan rahatlasın.Ben tam kan tahlili,ultrasonla rahim ve yumurtalık muayenesi ve smear testi yaptırdım,doktor bir de folik asit verdi.Artık olmazsa da benden kaynaklanan sorun olmadığını bilicem,Kafam rahat en azından,doktora gitmeni şiddetle tavsiye ederim.
ahh canım ya bi rahat olabilsek zaten belki o ay hamile kalacağız inşallah
3 aydır deniyoruz canım rabbim tez günde hepimizin kucaklarını dolduru inşallah
Nihancacimmm,
silayla benim bahsettigim bu test, bunu bir kontrol edersin:
(turk sitelerinden buldum.)
Clearblue Digital Gebelik Testi
coook dogru diyorsun canim.. ben de bi kere düsük yaptim, tamam doktorum dedi üzülmeyin en azindan cocugunuz oldugunu biliyorsunuz diye ama düsürdüm onu sonucta... belki de sebebi senin dedigin gibi bir seydir.. hemen doktora mail yazip termin aliyorum. aklima düsürdün iyiki.... saol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?