- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.281
Aallahim neguzel birgun... hayirli olsun canim.. saglikla kucaginaal insallahnormal test aldim erken gebelik degil
kizlar testi yaptim...
ben gözlerime inanamiyorum ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum.. ikinci cizgi göründü
hafif ama gözüküyor
guzelim daha ne olsun .. tebriklerrr Allah tamamina erdirsinnn...
valla bravooo...kizlar biz birbirimizin dr si olduk.. evet guzelim oyle buyuk ihtimalle.. sentezcim icini ferah tut canim insallah yuklusun:) benim hamileliktede oyle olmustu.. henuz kapagini dahi kapamadan bahsettigin cizgi belirmeye baslamisti.. testi yinele canim daha iyi hisedersin kendinicanım bence sentezin idrardaki hCG si yüksek o yüzden beklemesine gerek kalmadan hemen çizgi belirmiş. yani ben öyle düşünüyorum şahsen
ayy canim 1 2 saatciktim topiten yazini gorune henuz sonunu okumadan hamilessin sandim:) oda olur insallah kisa zamanda... bu arada aynen bende bunu savunuyorum ovu.test kullanan kizlar calisin bol bol calisin....garanti olsuunnn...kızlar ovulasyon testi sayesinde hamile kalmış biri olarak şunu tavsiye edeyim: çift çizgi geçtikten sonra ilişkiyi ihmal etmeyin. gebelik yumurtlayınca değil yumurta çatlayınca gerçekleşiyor. ben hamile kaldığım ay çizgiler koyulaştıktan sonra ilişkiye başladık ve 6 gün aralıksız devam ettik. yumurtamın çatladığı gün (akıntımın kıvamından anladım çatladığını) test silik gösteriyordu. bunu da dikkate alın derim şekerler
demiş forumun birinde arkadas
2 gundur ara ara kendimi acaip yorgun hissediyorum kizlar...:96::96: kolumu kipirdatacak halim kalmiyor...:97:
misafirle cok mu yoruldum ney...:26:
canımm özelden henüz msj atamıyorum..
henüz ona gitmedim daha doğrusu ne zman gitmeliyim adetimin üstüne 6.günü bugün?
cani gönülden tebrik ediyorum.. gözün ayin ayni gün aldik mutlu eden haberi :)
ben geçen sefer adetimin 11. günü gitmiştim canım.kontrol etmişti herşey normal demişti.hatta yumurtam vardı 13 mm.yarında 10. günüm yumurta takibi için gidiyorum
[B]merhabalar arkadaşlar öncelikle topiğinjizi çok beğendim ben de bir buçuk yıldır bir topiğe katılıyorum hamile olabilme ümidiyle girmiştim hamile kaldım şimdi de oğlumu büyütüyorum hala da ordayım..sizler de bizim uygulamamıza benzer bir sistem kurmuşsunuz..benim nacizane tavsiyem devam edin..hamile kalın veya kalamayın..hemen pes etmeyin..çünkü buradaki enerji kolay kolay yakalanamıyor..biz de de öle en başlardan bu yana hamıle kalamayan ıkı 3 arkadasımız kaldı onlarda hamılelık yasadılar fakat sonuclanmadı malesef ama bızler ınanıyoruz kı onlarda kalacak..bız bırbırımıze destek olduktan sonra...neyse öle bir yorum yapayım dedim..hoş sohbetler sizlere en yakın zamanda meleklerınıze kavuşmanız dileğiyle [/B]
Bir sey eklemek istiyorum..
Kadin dokturu bana ne kadar iliskiye giriyorsunz sormustu bende düzenli olarak cevap vermistim ve dedim ki ovulasion testi de yaptim kac kez ama hamile kamadim dedim. Doktor da bana zorla cocuk sahibi olunmaz. Bebekler bir armagin kabul etmek gerek dedi.
Doktor bana yeterince ilgi göstermedigi icin bozulmustum.. hamile kaldigim bu ay cokk az iliski yasaya bildik son adetim 1 Nisandi, 10.04, 15.04, 17.04 adet günüm biraz düzensiz 28 le 31 gün arasi degisyordu son aylarda. 10 nisanda bebek icin erkendi.. Esime daha iki hafta önce söyledigim söz "bu ayi ziyan ettik, senin yogunlugun yüzünden, Mayis ayinda daha düzenli olmaya calisiriz".
Doktorun hakli cikti.. benim istidegim zaman degil Allah ol dedi zaman oldu.. benimkisi tahmin ama herhalde 15 nisan dönlenme oldu belkide 17 nisan emin olamiyorum tabi ama bu ay hic mi hic ümidim yoktu.. gerci halen inanamiyorum hamis olduguma.
Esim geldi eve ama müsait durum olmadi yalniz kalamadik henüz..
Bellim cok kötü agriyor.
Yegenlerim enistem evlerine gitse esim bahceden eve gelsede bende müsdeyi verbilsem bide erken gebelik testi almaya gideriz ikinci test yapmaya.
Hayirli aksamlar diliyorum sizlere..
ben geçen sefer adetimin 11. günü gitmiştim canım.kontrol etmişti herşey normal demişti.hatta yumurtam vardı 13 mm.yarında 10. günüm yumurta takibi için gidiyorum
Canım benim Allahım inşallah bir daha nasip edecek bize bebiş merak etme,senin düşüğün hangi ayda olmuştu canım???
uzme canini... her iste bi hayir vardir.. bakalim doner belki kismetse... biliyorul tanidik ve rahat edebilecegin bi dr du... ama alternatif yokmu?? bufirsati kacirma derim........aksilikler pesimi birakmiyor...
doktor yurt disindaymis, cumaya donecekmis, programi belli degilmis henuz, randevuyu persembe gecesi filan alacagiz alabilirsek.... yeni haftasonu tr'ye geldigimde doktora gidemeyebilirim...:97::97::97:
kizlar, benim canim sIkIldi.... biraz uzaklasayim....
aksilikler pesimi birakmiyor...
doktor yurt disindaymis, cumaya donecekmis, programi belli degilmis henuz, randevuyu persembe gecesi filan alacagiz alabilirsek.... yeni haftasonu tr'ye geldigimde doktora gidemeyebilirim...:97::97::97:
kizlar, benim canim sIkIldi.... biraz uzaklasayim....
ayy yaa goguslerim bayagi acimaya basladi... kenarlari deil ama baslarii dokununca falan yazikkirmizi yoksa bugun bizi costuran kizlar yokmu sizde bole biseyler... bulanti gogus agrilari falan...???
ben 21. gunu gitmis olcam.. cok mu gec???
ayy yaa goguslerim bayagi acimaya basladi... kenarlari deil ama baslarii dokununca falan yazikkirmizi yoksa bugun bizi costuran kizlar yokmu sizde bole biseyler... bulanti gogus agrilari falan...???
adetimin uzun aralıklarla oluyor..şuan 6.gündeym bende biras daha ilerleyince gidiyim hem eşimde izin alabilir geçen yanımda değildi bu kez yanımda olsun istiyorum..
yumurta takibi kulağa ne kadar hoş geliyo valla hem uzaktayım hem çalışıyorum inş. istikrarla gitmeyi sürdürebilirim hüseyin beye daha gitmeden sevdim onu))
yumurtan nasıl buarada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?