- Konu Sahibi screamaway
-
İnşallah hemencık hamiş kalırsın tatlım. Benımde degerım 12,01 olmuştu ve buna ragmen 14 gun gecıkme yaşadımAma kımyasal gebelık gecırdıkten sonra hıc regl gormeden hamıle kalanlarda var yanı hamiş kalmaya engel degıl ama hamiş degılsekte bat da gecıkme yaşanıyomuş dr bana soyledıgınde yok cnm bnm hıc şaşmaz olurum gününde dedım ama 14 gün gecikme yaşadım ve korkmaya baslamıstım bı problemmı var dıye
Bugün kızımı kontrole götürmüştüm aile hekimine, kendime de bi antibiyotik yazdırayım dedim, eşim için aslında boğazı ağrıyor diye.. Aile hekimimizin sorduğu ilk şey gebelik düşünüyomusunuz veya gebe olabilirmisiniz oldu... O an nasıl heyecanlandım anlatamam.. tabi yalanda söyleyemedim evet düşünüyoruz dedim.. o zaman yazamam parolla geçiştirmeniz gerekecek dedi.. heyecandan sat tarihimi filanda yanlış söyledim.. Allah'ım geçen ayki acımın üstüne bu ay yüzümü ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
kızlar az önce patronla bir açık oturum gerçekleştirdik
bizim iş durumları uzun zamandır durgun gidiyordu zaten.. iki ortaklar bunlar
2 senedir zam yapamıyorlardı. bende çıkmayı düşünüyordum bir kaç ay içerisinde
evlilikte 1 yılımı doldurmadan tazminatımı alıp çıkarım diye düşünüyordum
neyse işte az önce kendisi dedi bana
''hatuniçe durum böyle böyle sen iş ara bulduğunda da haber ver çıkışını yapalım.. iş buluncaya kadar çıkış yapmayız '' diye
tazminatımı da ödeyecek
15 gün de senelik izin hakkım vardı ben onu kullanır çıkarım diyordum ama bu durumda gerek kalmaz
onun da parasını alırım
amaa şimdi kafam karıştı iş bulup mu çıksam yoksa bir kaç ay evde dinlensem mi :97:
inşallah bebiş yoktur demeye başladım birden :97:
hamileyken iş bulmak zorlaşır yoksa
ayyy bilemedim şimdi :44:
kızlar ben bişey soracam. bu göğüs ağrısı nasıl oluyorki acaba. benim 2 gündür sürekli değil ama arada göğsüme bıcak saplanıyor gibi oluyor?? dokununca acıma yok ama böyle birden acayip bir sancı giriyor sonra geçiyor..acaba belirtimiki??:44:
tatlıcadı ben de de aşırı akıntı var ya..adet sanıp açıyorum sürekli valla..her seferinde de ne olur kırmızı olmasın diye bakıyorum..ama çok geliyor..valla yumurtluyorum desem değil yani..bat bugün en fazla 5 gün uzar..nedir bu anlamıyorum valla..
''hatuniçe durum böyle böyle sen iş ara bulduğunda da haber ver çıkışını yapalım.. iş buluncaya kadar çıkış yapmayız '' diye
tazminatımı da ödeyecek
15 gün de senelik izin hakkım vardı ben onu kullanır çıkarım diyordum ama bu durumda gerek kalmaz
onun da parasını alırım
amaa şimdi kafam karıştı iş bulup mu çıksam yoksa bir kaç ay evde dinlensem mi :97:
tazminatımı da ödeyecek
onun da parasını alırım
guzelim bende aynen sen gibiydim onceleri goguslerimi cok yogun hissederdim adet oncesi.. lakin gecen ay oyle deildi yazmistimda zaten.. aynen senin simdi bahsettigin gibidi. kesin hamileim dedim((
ama sonuc oktu tabiki. bu ay yine oyle bakalim bekliyoruz.. insallah senden guzel haberler gelir..
İnşallah hemencık hamiş kalırsın tatlım. Benımde degerım 12,01 olmuştu ve buna ragmen 14 gun gecıkme yaşadımAma kımyasal gebelık gecırdıkten sonra hıc regl gormeden hamıle kalanlarda var yanı hamiş kalmaya engel degıl ama hamiş degılsekte bat da gecıkme yaşanıyomuş dr bana soyledıgınde yok cnm bnm hıc şaşmaz olurum gününde dedım ama 14 gün gecikme yaşadım ve korkmaya baslamıstım bı problemmı var dıye
tatlıcadı ben de de aşırı akıntı var ya..adet sanıp açıyorum sürekli valla..her seferinde de ne olur kırmızı olmasın diye bakıyorum..ama çok geliyor..valla yumurtluyorum desem değil yani..bat bugün en fazla 5 gün uzar..nedir bu anlamıyorum valla..
Üzülme der Mevlana... İstediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmaması gerektiği için olmuyordur..
Nasi söz hanımlar
Üzülme der Mevlana... İstediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmaması gerektiği için olmuyordur..
Nasi söz hanımlar
Azracım evet güzel bir söz arkadaşım,peki nasıl gidiyor anlat bakalım?Bat ne zaman?Umutlu musun...gibii...:81:
:81::81::81: harika bi söz canım beni cok rahatlattın tsk edrm
Canım acaba benim bu ay ne zaman olacak adet ya çok merak ediyorum,inşallah çok gecikmeli olmam,doktor gecikirse gel dedi,nedenki acaba???
Kızlar benim bugün düşükten sonraki 22.günüm ama çok feci belim ağrıyor,sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor,bugün başladı bunlar,sizce neden oluyordur ?Yumurtlama günüm değil büyük ihtimalle ama düşük yüzünden yumurtlama şaşırmış olabilir mi acaba?
Sol kasığım yanıyo arada,yoksa yoksa yoksa hamile miyim acaba diye aklıma da geliyor yaniiii,çok dikkatli korunmadık çünkü ama tabi küçük bir ihtimall)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?