2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

heh buldummm sanirim...
kizlar bu da benim chartim....
fertility chart

ama cok karisik bu isler yaa... bu sabah atesimi 8:15 gibi olctum... 35.8 cikti.. sonra agzimdan da olceyim diye o sekilde olctum, biraz vakit gecti, sonra yine koltukaltimdan olctum, bu sefer de 36.1 cikti.. nerdeyse 20 dakikada 0.3 fark.. cok garip.. ben ilkini baz aldim...:97::97::97:

azracimmm, bu graifigin linkini buraya eklemek istiyorum senin gibi... nerden linki aliniyor ki?:26:

Uye girisini yaptiktan sonra my charti seciyosun tatlim. My chart sayfasinda sagda yukarda sharing segmesi var. ona tikliyosun orda charting home page in icinde setup var ona tikliyosun acilan sayfada hemen yukarda Your Charting Home Page Web Address: olcak onun altindaki kutada yazan adresi burda mesaj kutusuna yapistirdinmi cikiyor tatlim. Umarim anlatabilmisimdir karisik oldu biraz galiba:26:

canım ilişkiye girdiğin günleride işle bakalım ne diyecek sana site

çok doğru bir noktadan soru sordun. bende merak ediyorum,bulamadım bir türlü:97:

soruyu sorduktan sonra kurcalarken buldum ben.. sag ustte sharing / home page / setup var...
ordaki linki kullaniyoruz...

çok doğru bir noktadan soru sordun. bende merak ediyorum,bulamadım bir türlü:97:

umarim anlatabilmisimdir tatlim :26:

canim su an catlatmayi yapmissin duragan gidiyorsun ama daha cok erken bekliycez gorcez

Slm kızlar...

İlk okul arkadaşım beni rüyasında hamile olarak görmüş.. Normalde ilkokuldan sonra hiç görüşüp konuşmadık... Sadece face de ekli... Çok şaşırdım... Bi süre cvp yazamadım... Bebek istedğimiz herkese malum mu oluyo acaba...:26:

screamaway üzülmedim canımm... Hatta erken olmam iyi oldu. Çünkü gecikince acaba hamilemiyim diye kendi kendimi yiyodum... 9 Mayıs takdiği işe yaradı korkuttum kırmızıları

olmadi.

arzummcummm, bence ruya cok guzel, insallah vardir bir anlami, senin de hamile kalacagin gunler yakindir..

yok canim, zamanina gore hesaplayip dusuk cikardi.. cunku ovulasyon gunum icin cuma hesapladi.. biz de ctesi calistik...

aşağıda düşük yazıyor sanırım. siz o 4 gün boyunca sadece cmt mi çalıştınız canım? öncesinde2 gün ovu. gününü ve sonrasında 1 günü baz alıyor bu site anladığım kadarıyla,ona görede yüksek yada düşük diyor. hergün ilişki varsa çok iyi,gün aşırı ise iyi tek 1 seferse düşük diyor heralde:44:

Son düzenleme:
guzelliklerim nasilsinizz.. oglen oglen kalabaligiz masaallah... bereketli haftalar insallah..

ates olcer arkadaslarim bu ay bos gecerse bende kafanizi agritirim belki biraz zorlu ama heycanli gibi geldi bakalim..amagerek kalmaz insallah hamis olurumdaaaa

inşallah gerek kalmaz canım. biraz karışık ama çözdüğünde kolay gelmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…