2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

:26::26: acaba gece üşüyormusun?? 0,4 derece oynamalar var.. 0,2 ye kadar normal sayılıyor ama bu oynama biraz fazla. test yaptınmı hiç bu ara?? belkide erken yumurtlayacaksın olamazmı:44:

:26::26: acaba gece üşüyormusun?? 0,4 derece oynamalar var.. 0,2 ye kadar normal sayılıyor ama bu oynama biraz fazla. test yaptınmı hiç bu ara?? belkide erken yumurtlayacaksın olamazmı:44:

evet tatlim bende oyle dusundum yanima bugun bi tane test cubuğu aldim evden cikarken.. Oglen 2 de yapcam bakalim ne cikicak:26:

Son düzenleme:
nasilsiniz bakimm ???

Herkesler iyidir umarim.

< Ins. bu hafta bol bol hamile olan arkadslarimizin haberlerini aliriz mayis ayi hepimize Sans getirir ins.

selam kızlaarrr :81:

yeni hamişlerimiz varmış tebrik ediyorum hepsini Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :81::81: :92::92: darısı tez zamanda başımıza inşallah

slm kızlarrr nasılsınız bakalım ? Benim bademcıklerım şişmiş ve midemi üşütmüşüm sanırım butun mıde yanmalarım bebiş degılde soguk algınlıgı belırtısıymıs (((
Bademcıklerımde fena agırıyor belkı hamişimdir dıye ılacta içemıyorum...Offf umutsuzlaştım ıyıce bat yaklaştıkca belırtılerde kayboldu gıttı (

çok geçmiş olsun tugcecim Hemen kesin emin olma ama belki her ikisininde belirtisidir daha kirmizilari gormedin tatlim insallahda gormessin bebişini göbüşünde taşiyorsundur

çok geçmiş olsun tugcecim Hemen kesin emin olma ama belki her ikisininde belirtisidir daha kirmizilari gormedin tatlim insallahda gormessin bebişini göbüşünde taşiyorsundur

Cok saol azracımm :) Kırmızıları görmeme 2 gün var ama işte karaları bagladım ben hemen :)
Sen nasılsın tatlım ?

screamaway ve tatlıcadı kızlar tablolarınızda bir gelişme varmı benimki bi iniyo bi cikiyo

Azracimmm, ben birazdan tablomu guncelleyip, buraya gonderirim...

Slm kızlar ben adet oldum.... Hatta 2 günde erken oldum...
Bi sonraki bat 28 Mayıs....

Arzummcumm, sakin uzulme, adetin bitince hemen yine calismalara baslarsin.. hem bak mayis sansin hala devam ediyor...

Cok saol azracımm :) Kırmızıları görmeme 2 gün var ama işte karaları bagladım ben hemen :)
Sen nasılsın tatlım ?

ben iyiyim tatlim kuluckaya yattim bekliyorum yumurtami

Azracimmm, ben birazdan tablomu guncelleyip, buraya gonderirim...

Arzummcumm, sakin uzulme, adetin bitince hemen yine calismalara baslarsin.. hem bak mayis sansin hala devam ediyor...

Tamam canımcım bekliyorum

Son düzenleme:
Canım beniiiiimmm, sen daha çalışmalardasın ya o yüzden :26: Yoksa isteyen herkesin hamile kalmasını çok ama çok istiyorum.. İnşallah bu ay senden de müthiş süper harika haberler alırız tatlım..

canim benimmm, tahmin ettim zaten ben oyle dusundugunu... insallah mayista cokkkk fazla hamile cikaritiriz..
ben calismalari yeni bitirdim, bekliyorum simdi bakalim...

Kaca aldin umaycim eczaneden ben sadece nette satiliyor biliyordum o markayi:26:

Eczanede satiliyordur sanirim, ben internetten biraz daha ucuz olsun diye almistim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…