- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.081
kızlar bugün ben bıcı bıcı yaptım o zaman farkettimki göğüs uçlarım şeffaf gibiydi. yani o hani koyu kısım varya orası bi tuhaf olmuş.rengi açılmış şeffaflaşmış. :26:
iyice manyaklaştım ben, yine bi taraflarımdan belirti çıkartıyorum demi??
duydunuzmu hiç böyle bişey:44:
saatler olsun tatlımkoyulastıgını biliyorum ama saydamlastıgını duymamıstım guzelım:26:
sılacım bende görünce aynı sen gibi bir tuhaf oldum.sanki hamileymişin gibi hissettim
supersin tatlim.. guzel dualarin icin sagol insallah... tekrar hayirli olsun kucagina alip, koklarsin insallah...canım benim bende görünmedi yada gördü ama atılacağını düşündüde bana yumurta tembelliği dedi bilmiyorum ama anlaşılmıyor.ben kan testinde öğrendimmmm.inşaallah seninde güzel haberlerini duyarımmmm.
bizde mi olsak ned canim???? kiskaniyoruz ayollllll :81::81::86::76:
vayyyy, topikte herkes kankasini bulur olur olmusssss...
canim sen uzak kal.. bende toxo plasma var mesela cok tehlikeli... aman butun hamile arkadaslar... dikkatli olun yegenlerimie ii bakin....hanimlar size bir soru
ben hamisim ya simdi kedi sevebilirmiyim, bazilari hamileler sevmesin hastalik gecer diyorlar.
Günaydın hanımlarBugün kepenkleri ben acıyorum ilk msj benden olsun
günaydın kızlarbereketli bir gün olsun inşallah
inşallah.. güzel haberler bekliyoruz
yalnız ben gün aşırı gidersem bayaa yorulcaz gibi geliyor kızlaryarın alıyorum clearbluuumu
inşallah.. güzel haberler bekliyoruz
yalnız ben gün aşırı gidersem bayaa yorulcaz gibi geliyor kızlaryarın alıyorum clearbluuumu
sen ne zaman başlayacaksın kullanmaya peki testi? bide kaç tane alıyorsun?
şimdi normal de adet siklusunun ortası yumurtlama başlarmış.. bazen başında veya sonunda da olabiliyor ama ben orta tarihten 2 gün önce testi yapmaya başlıycam. eczacı böyle söyledi.
7lisi varmış daha çoklusuda varmış getirtcek bakalım fiyatı daha uygun olanlarda var ama ben onu istedim.
Canım beniiiiimmm, sen daha çalışmalardasın ya o yüzden :26: Yoksa isteyen herkesin hamile kalmasını çok ama çok istiyorum.. İnşallah bu ay senden de müthiş süper harikahani bennnn, hani bennnn...
kizlar yaa catlycam acaba hamismiyim degilmiyim diye dusunmekten :)) batim 4 mayis kan testine gitmemek icin zor tutuyorum kendimii bide beni idrar testide tatmin etmiyoo direk kan testine gitmem lazim :)))
evet canım bende KK da okumuştum ilk bu yöntemi.. Ve şöyle bi düşündüğümde eskiden ebeler hep bu yöntemle öğreniyomuş demekki demiştim. Mantıklı bi yöntem ama vücudunu iyi tanıyan için.. Benim bi arkadaş bunu yaptığında yukarıda demişti ve şuan hamile çok şükürkizlarr sey kem kum bisey sorcam size :))
batina yakin vajinaya parmak sokma yontemiyle hamis oldugunu anlamayi hic duydunuzmu ??
eskiden kadinlar bu yontemle hamile oldugunu anliyormuss
Canım öncelikle adet olduğun için üzüldüm ama her yeni adet yeni şans..:44::44::44::44:Evet kızlarrrrr size güzelbi soru soracağımmm....
Yumurtlama gününde hamama gidilir mi?????????
Yani yararlımıdır?
Zararlımıdır?
:44:
Günaydın hanımlarBugün kepenkleri ben acıyorum ilk msj benden olsun
internetten bakmam mı her markayı didik didik ettimint.baktınmı belkide daha ucuza bulabilirsin. biraz pahalı çünkü o. ben hiç almadım bilmiyorum pek,umarım iyi sonuç alırsın
azracım ateşin nasıl gidiyor?
ben bugün uyanamadım. uyandığımda saat 8:30 du ve yataktan çıktım tlf a bakacağım diye.. kötü oldu. hasta olursam bugün göremeyeceğim kaçla olduğumu
şimdi normal de adet siklusunun ortası yumurtlama başlarmış.. bazen başında veya sonunda da olabiliyor ama ben orta tarihten 2 gün önce testi yapmaya başlıycam. eczacı böyle söyledi.
7lisi varmış daha çoklusuda varmış getirtcek bakalım fiyatı daha uygun olanlarda var ama ben onu istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?