2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

saatler olsun tatlım koyulastıgını biliyorum ama saydamlastıgını duymamıstım guzelım:26:

supersin tatlim.. guzel dualarin icin sagol insallah... tekrar hayirli olsun kucagina alip, koklarsin insallah...

vayyyy, topikte herkes kankasini bulur olur olmusssss...
bizde mi olsak ned canim???? kiskaniyoruz ayollllll :81::81::86::76:
hanimlar size bir soru

ben hamisim ya simdi kedi sevebilirmiyim, bazilari hamileler sevmesin hastalik gecer diyorlar.
canim sen uzak kal.. bende toxo plasma var mesela cok tehlikeli... aman butun hamile arkadaslar... dikkatli olun yegenlerimie ii bakin....

azracım ateşin nasıl gidiyor?

ben bugün uyanamadım. uyandığımda saat 8:30 du ve yataktan çıktım tlf a bakacağım diye.. kötü oldu. hasta olursam bugün göremeyeceğim kaçla olduğumu

sen ne zaman başlayacaksın kullanmaya peki testi? bide kaç tane alıyorsun?

şimdi normal de adet siklusunun ortası yumurtlama başlarmış.. bazen başında veya sonunda da olabiliyor ama ben orta tarihten 2 gün önce testi yapmaya başlıycam. eczacı böyle söyledi.
7lisi varmış daha çoklusuda varmış getirtcek bakalım fiyatı daha uygun olanlarda var ama ben onu istedim.

günaydın herkeslere.........

yeni hamişlerimiz varmış tebrikler arkadaşlar Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.......

int.baktınmı belkide daha ucuza bulabilirsin. biraz pahalı çünkü o. ben hiç almadım bilmiyorum pek,umarım iyi sonuç alırsın

Kızlar gunaydın ,

Beni belki hatırlarsınız bebek fikrinden vageçmitim ama bu ay korunmadım da nasıl olsa olmuyo diye :)

Benim SAT 5 nisan ve BAT 1 mayıs görünüo,
Dün hafif regl ağrısı oldu regl olacağımı düşünüyorum ama gelen giden yok:) hamile olup da regl gününde bu karın ağrısını yaşayan war mı?;Ben biraz araştırdım varmış ama işte bilmiyorum yine de.
Bi de BAT ım konusunda da emin olamıyorum , 11şubat-8 mart-5 nisan SATlarım,bu tarihlere göre 1 mayıs çıkıyo,ama gün olarak sayarsak da ilk ay 26 2. ay 27 son ay 29. gün regl olmuşum kafam karıştı ,4une kadar bekleyecem sanırım gelen giden olmazsa:)

hani bennnn, hani bennnn...
Canım beniiiiimmm, sen daha çalışmalardasın ya o yüzden :26: Yoksa isteyen herkesin hamile kalmasını çok ama çok istiyorum.. İnşallah bu ay senden de müthiş süper harika haberler alırız tatlım..

kizlar yaa catlycam acaba hamismiyim degilmiyim diye dusunmekten :)) batim 4 mayis kan testine gitmemek icin zor tutuyorum kendimii bide beni idrar testide tatmin etmiyoo direk kan testine gitmem lazim :)))

kizlarr sey kem kum bisey sorcam size :))
batina yakin vajinaya parmak sokma yontemiyle hamis oldugunu anlamayi hic duydunuzmu ??
eskiden kadinlar bu yontemle hamile oldugunu anliyormuss
evet canım bende KK da okumuştum ilk bu yöntemi.. Ve şöyle bi düşündüğümde eskiden ebeler hep bu yöntemle öğreniyomuş demekki demiştim. Mantıklı bi yöntem ama vücudunu iyi tanıyan için.. Benim bi arkadaş bunu yaptığında yukarıda demişti ve şuan hamile çok şükür
:44::44::44::44:Evet kızlarrrrr size güzelbi soru soracağımmm....

Yumurtlama gününde hamama gidilir mi?????????

Yani yararlımıdır?

Zararlımıdır?

:44:
Canım öncelikle adet olduğun için üzüldüm ama her yeni adet yeni şans..

Hamam olayına gelince, bence yumurtalıklar için faydalı, sadece spermler için zararlı..ilişki öncesi erkeklerin sıcak banyo yapması sakıncalı derler. ama kadınlar için öyle bi durum yok.

Günaydın hanımlar Bugün kepenkleri ben acıyorum ilk msj benden olsun

Kepenkler kapanana kadar bol hamiş haberi almak dileğiyle o zaman:))

int.baktınmı belkide daha ucuza bulabilirsin. biraz pahalı çünkü o. ben hiç almadım bilmiyorum pek,umarım iyi sonuç alırsın
internetten bakmam mı her markayı didik didik ettim ) ilk kez kullancam bende (bu ay ilkim zaten)..
umarım iyi sonuç alırım çok çook öptüm ben çıkıyorum :80:

azracım ateşin nasıl gidiyor?

ben bugün uyanamadım. uyandığımda saat 8:30 du ve yataktan çıktım tlf a bakacağım diye.. kötü oldu. hasta olursam bugün göremeyeceğim kaçla olduğumu

cok inisli cikisli tatlim ya gecen ay normal seyrindeydi niye boyle oldu bilemiyorum:26:.
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kotu değil olsun ilk gunu ise bugun ki şayet (inşallah ilk gunu değildir gelmez kirmizilarin) ikinci gunu bakarsin o kadar muhim değil ilk gunu kac derece oldugun ikinci günun dereceside hemen hemen ayni seyirde gider zaten

Son düzenleme:

Kaca aldin umaycim eczaneden ben sadece nette satiliyor biliyordum o markayi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…