2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

insallah cajim hep birlikte hamis olarak devam edicez bu topiktr insallah :) sonrada hamilelik uzerine tartisirz indallah

amin canım aminnnnn.inşallah hepimiz o güzel müjdeyi burda veririz.benim daha 3 günüm var :18::18::18:inşallah tutmuştur ya offf olsun artık yoksaaz kaldı

ama azracım 0,1 oynamamışki,0,5 oynamış:26:

saat 7de 35,5
saat 8de 36,0

Son düzenleme:
insallah bebisin seninledir tatlim... hissettigin herhangi bi belirtin varmi cnm ?

ya canım zaten benim 2 aydır adetim 5 geçikiyo böyle durumlarda rahim kendini hamileliğe hazırlıyomuş ben öyle duydum.hissetiğim belirti belim de çok ağrı var ve göğüslerim şisti ve acıyo bu ay ben klomen de kullanmıştım.valla canım belirtilere çok ta takılmak istemiyorum sonra olmayınca hüsran oluyo inşallah rabbim bütün isteyenlere tez günde nasip etsinn

saat 7de 35,5
saat 8de 36,0

ayy tatlicadi benim yazacagimi yazmis zaten... cok fazla oynadi.. 0.5 derece...
ama ben en buyuk hatayi agizdan olcmemekle alakali yaptim sanirim...
bence benim ovulasyon bitti... ve atesimde dusme artma pek bisi olmadi... belki agizdan olcmus olsam anlardim...:97::97::97:

saat 7de 35,5
saat 8de 36,0

screamawaycım sen butun olcumlerını yazabilrmisin ve hangi atesde pozitifi gordun ınuda belirtirmisin? 35.5 baya dusuk ama bana gore dusuk. senin normal atesin kac onu bilip ona gore yorumlamak en dogrusu olucaktır.
benim onceki aylardaki ovulasyon tablom su sekilde oldu misal ornek olarak soluyorum, benım atesim adetimde ve normal seyrınde 36.4 ile 36.2 arası oynar. Testte pozitifi gormeden 1 gun once atesim once 35.6 ya dusup ertesı gun yani pozitif oldugum gun 36.6 ya fırladı boyle bir dusus artıs olmalı ve heo 36.4 ustu seyretmelı tabı bu degerler bana gore herkesin vucud ısısı kısıye ozel. Ama katsayı hep aynı oluyo

azracimmm, sen agizdan olcuyorsan onun icin benimkiler sana dusuk geliyordur... bugun aksamustu ayni zamanlarda hem agizdan hem koltukaltinda olcmeyi denedim, agizdan olcunce 36.5 civarinda cikan ates, koltukaltimdan olcunce 35.5 civarinda cikiyor... yani farkli oluyor...

bu arada cizelgeyi ekliyorum.. bugune kadarki cizelge bu... bana cok mantikli gelmedi bu cizelge...

bu arada dun gece gordum pozitifi...

Son düzenleme:
azracimmm, bu arada ben 7de uyanip, yeniden uyudum diye o 0.5 derecelik artis olmus olabilir mi?
yani hic uyanmadan 8de uyansaydim ilk olarak, daha mi dusuk gorurdum dereceyi sence?:26:

demek elele hamile kalıyoruz
heyyy benim elime gelecek kimm, çabuk gelsinnn, bu hafta hamile kalmayı planlıyorum ... hihihi

şimdi canım mesela benim ateşim şimdiye kadar hiç 36 olmadı. tamamen kişi ile alakalı bu dereceler. sen devam et böyle koltuk altından ölçmeye,oynar muhtemelen.

ben daha tam tablo okuyamıyorum ama anladığım kadarıyla şu değerlerle şuan yumurtluyorsun.

şimdi tabloyu testi bir kenara koyarsak eğer,akıntın ne durumda birde ordan anlamaya çalışalım??:26:

azracimmm, bu arada ben 7de uyanip, yeniden uyudum diye o 0.5 derecelik artis olmus olabilir mi?
yani hic uyanmadan 8de uyansaydim ilk olarak, daha mi dusuk gorurdum dereceyi sence?:26:

evet tatlım bende oyle dusunmustum o yuzden 8 dekini baz alalım demiştim tatlım simdi tablona bakayım

canımcım cok eksik gunlerin var ama bence sen dün yumurtlamıssın. Tabloya gore tam olması gerektıgı gıbı cok guzel bır dusus yasamıssın ve bugunde yukselme gerceklesmıs ilerleyen gunlerde gırdıgın derecelere gore site yumurtlama gununu belirten cizgiyi cekecektir tatlım bence sorun yok senın iş tamamdır

gülüm sorunu yumurtlamayı kaçırmakta sanırım

evet tatlım akıntı durumunuda tablona eklersen siteyi dogru yonlendırmıs olursun boylelikle

slm kızlar kaç gündür birsey yazmıyordum çünkü ne adet oldum ne de bebis var öyle bekliyorum 39 gün oldu yaaa gecen ay 35. günde olmustum yine bana dr yolu göründü kızlar :18::18::18::26::26::26:

slm kızlar kaç gündür birsey yazmıyordum çünkü ne adet oldum ne de bebis var öyle bekliyorum 39 gün oldu yaaa gecen ay 35. günde olmustum yine bana dr yolu göründü kızlar :18::18::18::26::26::26:

benden bir kişi daha... bende 34. gündeyim hala tık yok. bebekte yok test negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…