2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar ya daha öncede diğer topicde sordum ama kimse bişi söylemedi antibiyotik kullanıyorum baya bi rahatsızım çalışmalara ara verdik ayın 3 yumurtlama günüm sizce kullandığım ilaçlrın ters bi etkisi olurmu yoksa bu ay çalışma yapmayayım mı ne diyorsunuz kafam karışık

ben bu ay kullanmadim ovulasyon testi istemiyorum artik valla artik oluruna biraktim. Insan deli oluyor internetten baktim bugünden itibaren 5 mayisa kadar gösteriyor hamile kalmak icin sansli günlerimi.

hayirlisi allahtan.

tatlım bence adet bittikten sonra başla çalışmalara hemen..çünkü ne zaman yumurta olacağını bilemeyiz..ben bu ay hergün çalıştım eşimle..bir kaç kür denedik beraber..şimdi hala uzatmaları oynuyorum..

hiç bilmiyorum canım ya. sen olurunabırak bence. öyle streste yapma. antibiyotik alırken doktora deseydin keşke gebelk istiyorum diye onagöre bir ilaç verirdi

hiç bilmiyorum canım ya. sen olurunabırak bence. öyle streste yapma. antibiyotik alırken doktora deseydin keşke gebelk istiyorum diye onagöre bir ilaç verirdi

ayy ne biliym canım ya söylemedim aklıma gelmedi doğrusu haklısın oluruna bırakayım bu halde düşünmem bile hata aslında baya bi rahatsızım maleseff

ben biraz çözdüm gülüm,sor bakim belki biliyorumdur

offff tatlicadicimm yaa aklim cok karisti, sevindim seni gordugume..

simdi ben simdiye kadar hep saat 8 civarinda olcuyordum atesimi.. 35.5 civarinda cikiyordu...
bu sabah 7 gibi uyandim, olctum 35.5 cikti.. sonra yine dalmisim, 8de uyandim, yine olctum 36 cikti...

hangisini baz alimmm??:44::44:

bir de koltukaltinda olcuyordum ben simdiye kadar... agizdan mi olcmek daha mantikli?:26::26:

bence calisma yap sen.. zarari olmaz.. cunku antibiyotigi calisma yapmiyorken kullanmissin.. artik kullanmiyorsun sonucta... dimi?

yok eger hala kullaniyorsan, doktora danis mutlaka...

öncelikle ağızdan ölç daha iyiymiş o şekilde. en iyi sonucu vermiyor ama en yakın sonucu veriyor.

hangi saatle ölçüyorsanda hep o saatte ölçümü baz al. (10-15 dk farketmiyor çok fazla) aslında belki ateşin artmazdı ama uyanmışsın ya o arada o yüzden ateşin artmış olabilir.

bide canım Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting bu siteyi kullan derim ben,çok güzel ve kullanışlı.herşeyi not alabiliyorsun.

Son düzenleme:

canimmm, aynen benim aklimi karistiran seyi soyledinnn...:44: yani artmicakti da, ben uyandim diye mi artti... uff bunu anlayamadim iste...
ovulasyon zamani atesin artmasi gerekiyormuss.. benim ovulasyonum baslamadi mi o zaman...
peki test neden dun pozitif gosterdi... ve bugunde pozitif gostermesi gerekirken, negatife dondu.... offf...

bak gülüm sen bugün özel günmüş gibi yapacağını yap yine. yarın sabah belli olur zaten. eğer artmışsa artış devam eder.yada en azından 36,0da sabitlenir. sen ikisinide bir köşeye not al. yarınki ateşine göre yorumlayalım.

bende mesela bi gün 7:40 civarı ölçtüm. sonra yattım uyumuşum. geri uyandım 8:10 du. bir daha ölçtüm 0,4 derece artmış. tam iyi bilmesemde ben o zaman uyudum uyandım o yüzden arttı diye yormuştum. muhtemelen seninkide öyle oldu.

arkadaslarım mrb,yeni topiğimizi hayırlı olsun:)inşallah bol hamişli bir topik olur nisan ayı pek durgunuz

derken KALBİMİN in güzel haberiyle öyle sevindim ki,şubattan bu yana tanıyor olmanın verdiği bir

geçmiş de olunca insan daha bir mutlu oluyor..baya uzun zamandır beklediğini biliyordum çok sevindim

cnm senin adına inşallah hayırlısıyla kucagına da alırsın..bizler için de dua et cnm olur mu?

kızlar bu arada dün bebek görmeye gittik arkadasımıza ve bütün arkadaslarımız da geldi ve hepsinin

kucagında bebekleri vardı bir tek benim yoktu kimisi yasında kimisi on aylık kimisi 3 aylık ve biri de yeni

doğmuş...o kadar kötü oldum ki belli edemiyosun dışım gülerken içim buruktu hep..

ve sordum hepsinin ya ilk denemede yada 2. 3. ayda olmuş şaka gibi dedim içimden moralim daha bi

bozuldu:26:ama hayırlısı demekten baska caremiz yok tabi...

tamam canimm, oyle yapacagiz... esimle de konustum, hazir bugun firsatimiz varken calisalim diye karar verdik..

tatlimmmm, hosgeldin... benim de butun arkadaslarim oyle.. ama biz ugrasiyoruz... hayirlisi..insallah daha cok ugrasmadan bebeklerimizi kucagimiza aliriz...

basladim zaten adet bittikten sonra 2 gün falan ara verdik ama simdi bu hafta devam etmem gerek hep bakim aertik olursa olur.

basladim zaten adet bittikten sonra 2 gün falan ara verdik ama simdi bu hafta devam etmem gerek hep bakim aertik olursa olur.

bende adet bittikten sonra başladım cnm bu şekilde yani böyle yapıp hamile kalan varmı bildiğin??
yumurtlamam ne zaman olcak bilemiyorum çeşitli hesaplar gördüm kimi tam orta diyor kimi bat.dan 14gün çıkar..
kıızlar ben ovülasyon testi almak istiyorum kullanan varsa marka önerebilir mi?

Son düzenleme:

hmm anlaşıldı ben de bu taktikle gidicem..
şeyy yinede aklınızda bulunsun kızlar güzel bir yumurtlama testi markası arıyorum kullanan arkadaşlar yazabilir mi

canım sen 8 de olctugunu baz al 1 saat sonra olcmek 0.1 derece fark ettırıyor. zatende erken olctugunle farkın hemen hemen aynı. Bırde en iyisi agızdan olcmek ama bu ayı bole basladın bole devam ettırmelısın deger farkı olacaktır cunku

selam kızlar 10 gün yoktum maşallah yeni topik hayırlı uğurlu olsuninşallah bol bol hamile haberleri alırız

cnm bende bu ay ozellikle yumurtlama haftasini hic bos gecirmedim batima 4 gun var bakalim ne olacak..agzimda degisik bi tad var arada birde sol kasigimda sanci oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…