- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.981
ne güzel günlerdi ya benimde ilk topigim ilk arkadaslarim
hepsinin ayri ayri güzellikleri vardi acisiyla tatlisiyla paylastik
simdi hicbiri yok
keske tekrar toplanabilselerde herkes neler yapiyor nasil haber etseler
anlasilan bizim kadar özleyen yok eski günleri
ben yinede bu topigi güncelleyecem
belki gelen olur
denemekte fayda var
Merhaba kızlar,merhaba ilk topiğim -))
Bu topiği her açtığımda içim cızzz ediyor,eski günler geliyor aklıma,çok güzel arkadaşlıklarımız olmuştu burda,çok güzel paylaşımlarımız olmuştu,hiç canım sıkılmıyodu bu topik sayesinde.
Şimdi kızım 1 yaşına girmek üzere kızlar,o kadar tatlı ve afacanki sormayın,çok hareketli,kıpır kıpır,yetişemiyorum hızına,2 hafta önce emeklemeye ve sıralamaya başladı.Tutabilene aşk olsun :))
Sizin bebişler nasıllar??? Hadi kızlarrr...
ooyy kuzuma ooy masallah... ne tatlidir tipki anlattigin gibi... opuyorum afacani cok..
sen neler yapiyorsun nasil gidiyor canim?? sanirim en son sen doguma giderken mi sohbet etmistik?? bak bir yil olmus bile
canim arkadaslarim ve topigim ee kizlar hadi ozaman toplanalim ..... neselikiz demis ya bu topik sayesinde canim siKIlmiyor die bende ayni oyleydi.... cok ve coook ozluyorum... hemde nasil cok cok.. baska topiklere yazmak okumak dahi icimden gelmiyor sanki samimi bulmuyorum ya da biz cok alistik birbirimize ondan bu onyargim
yarenin oglu olmus bilmiyorudum cok sevindim masallah... benim bildigim haberleride yazayim size...
azramiz dogum yapmak uzere martta insalah bi oglu olacak....i
kuppemizin dunyalar guzeli bi kizi oldu aralikta..... esra nin ikizleri biri kiz digeri erkek.. (esranin nickini unnuttum)
l
e benim pasalari biliyorsunuz..buyluk 4.5yasina geldi kucuk pasamsa 7 aylik...henuz iki disi cikti teyzeleri
guncel tutalim oldugumuz kadariyla yine yeniden hersey hakkinda dostlugumuza sahbetimize dedikodularimiza devam edelim varim diyenler bekliyorum....a
nartanesi canim arkadasim tr ye gidecem demisin gittin mi geldin mi ne yaptin?? insallah donersin buraya tekrar beklicem...
ve israrla screamawayi merak ediyor ve ozluyorum !!!!!!
silam hosgeldin ya cok sevindim buraya yazmana
hadi gelin artik ya toplayin kizlari lütfeeeeeeeeennnnnnn
scream, hülya .............hepsi ama hepsi gelsin
hicmi merak etmiyorlar bizleri hani beraber elele hamile kalacaktik?????
hamile kalanlarin cogu gitti gelemek sartiyla
ya biz? bizlerle hicmi paylasacak destekleyecek yardimci olacak seyleri yok?
bumuydu yani arkadaslik buraya kadarmiydi?
en cokta screami merak ediyorum diger gelmeyen kizlardan haberim var cogu dogum yapti hamile kaldi ama scream seni cok özledim
bu arkadaslik senin sayende kuruldu bunuda unutma geri dönün artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
silacim evet tr gittim geldim cok güzel gecti
en son görüstügümüzde is ariyordum herhalde cok sükür 9ay oldu calismaya baslayali sanirim isimde baya bi ilerliyorum yeni projeler var Insaallah Rabbim Hayirlisini nasip etsin
Masaallah kizlar bebislerinize Allah Hayirli evlat olmalarini nasip etsin Insaallah
canim arkadaslarim ve topigim ee kizlar hadi ozaman toplanalim ..... neselikiz demis ya bu topik sayesinde canim siKIlmiyor die bende ayni oyleydi.... cok ve coook ozluyorum... hemde nasil cok cok.. baska topiklere yazmak okumak dahi icimden gelmiyor sanki samimi bulmuyorum ya da biz cok alistik birbirimize ondan bu onyargim
yarenin oglu olmus bilmiyorudum cok sevindim masallah... benim bildigim haberleride yazayim size...
azramiz dogum yapmak uzere martta insalah bi oglu olacak....i
kuppemizin dunyalar guzeli bi kizi oldu aralikta..... esra nin ikizleri biri kiz digeri erkek.. (esranin nickini unnuttum)
l
e benim pasalari biliyorsunuz..buyluk 4.5yasina geldi kucuk pasamsa 7 aylik...henuz iki disi cikti teyzeleri
guncel tutalim oldugumuz kadariyla yine yeniden hersey hakkinda dostlugumuza sahbetimize dedikodularimiza devam edelim varim diyenler bekliyorum....a
nartanesi canim arkadasim tr ye gidecem demisin gittin mi geldin mi ne yaptin?? insallah donersin buraya tekrar beklicem...
ve israrla screamawayi merak ediyor ve ozluyorum !!!!!!
keske hıc başka topik acılmasaydı hepıız burda kalsaydık dagılmasaydık
ozaman burda olanlar toplansin bak dagilmadik
ben 1im
sen 2ol
meri 3olsun
neselikiz 4
sila 5
regen 6
7
8
........................................................
hadi bekliyoruz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?