- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.961
güzel dileklerin için cok cok tskler Derya'cım.. masaallah sana ve kızınaa.. hızlıca büyüyo miniğin masallah topac gibi biseeee olcak deseneee minnoşş :)) darısı bizlerin basınaa.
kaynanada canın sıkılmasın. konu nedir bilmiyorum ama herseye karısmayı severler. üzülme bundan sonra kızınla ilgilen ve anneliğin tadını cıkar..
kızlarrrrrr sizlere bu güzel haberi artık verebilirim...
2yıldan sonra Allah ıma çok şükür bana bu duyguyu yasattıgı için..
8.haftama grdim ama kalpatısını yeni duyabildim..gec döllenmedenmiş.pkos oldugum için..
Ama kndimi yedm btirdim o 2 hafta..bu günlerime şükür olsun..
hergece isteyen tüm arkadaslarım için dua ediyorum..
burası benm ilk topicim..ilk mesajım ilk arkadaslarım hep burada...
o yüsden çok özlesiniz..iiki varsınız
kızlarrrrrr sizlere bu güzel haberi artık verebilirim...
2yıldan sonra Allah ıma çok şükür bana bu duyguyu yasattıgı için..
8.haftama grdim ama kalpatısını yeni duyabildim..gec döllenmedenmiş.pkos oldugum için..
Ama kndimi yedm btirdim o 2 hafta..bu günlerime şükür olsun..
hergece isteyen tüm arkadaslarım için dua ediyorum..
burası benm ilk topicim..ilk mesajım ilk arkadaslarım hep burada...
o yüsden çok özlesiniz..iiki varsınız
cnm benim çok tşk ederim. Rabbim en hayırlı zamanda sana da nasip etsin inşallah.
cnm arkadaşım. çok tşk ederim. ben zorlu yolu bitirdim. çok çetin ama güzel bir yoldu benim için. umarım sen de hayırlı , sağlıklı bir şekilde tamamlar ve meleğini kucağına alırsın. bu süreçte hiç umutsuz olma ve olumlu düşün her şey çok güzel olacak inan bana ve sen çok tatlı bir anne olacaksın. seni ve miniğini öpüyorum. her zaman aklımdasın unutma. dualarım seninle.
Benim canim arkadasim nasil guzel yazmissin.. Seni cok seviyorum.. Umutsuzluga kapildigim her anda aklima sen geliyosun ve ben daha bi guclu hissediyorum kendimi..insallah senin gibi tatli bi anne olabilirim nasip olur insallah banada deryam.. Allahim seni ve melegini hep korusun.. İlerleyen zamanda fotoda istiyorum.. İkinizide kocaman opuyorumm..
deryacım hayırlı olsun meleğin doğmuş darısı başıma rabbim bi avazda kurtarsın işşallahmeri senide tebrik ediyorum ço sevindimmm kuppe beni hatırladınmı hani haziran ayında hamiş olmak isteyenler diye bi topik vardı sonra bamlandı meg yeni bi topik açtı tekrar sana da çooookkkkkkk sevindim canım ya dilerim sağ salim kavuşursun bebişine..çiçeğim kıyamam kızçene bennnn kızlarr hepinizi kocamannnnnnnn ragennnnn senide çook özledim facede hiç göremedim r
öncelikle deryadan baslamak istyiorum
deryacigim tebrik ederim Allah anali babali büyütsün INSAALLAH. Rabbim güzel kizini Hayirli bir sekilde yetistirmeni nasip etsin Insaallah. Inan cok sevindim canim o atlattigin ve artik geride biraktigin süreci hatirliyorumda cok sükür melegin artik kucaginda. Dert veren Rabbim dermaninida veriyor Hamd olsun. Bi ömür boyu mutluluk, saglik ve huzur diliyorum sana ve (simdilik cekirdek) ailene. en kisa zamandada kayinvalidenle aran düzelir umarim cünkü kimsenin seni üzmesini ve mutsuz etmesini istemem. Bunuda asacaksin Insaallah ben inaniyorum. öpüyorum kizinin bal yanaklarindan
Kuppe tebrik ederim Masaallah. Kolay bir hamilelik diliyorum sana ve Insaallah kucagina aldigin günlerede kavusursun. Rabbim kolaylik versin. deryanin sölediklerine katiliyorum iyi düsün iyi olsun.
menbeta nasilsin? ne yapiyorsun? özledim seni aslinda hepinizi özledim ama bakmayin vakit bulamiyorum bazen ve nadir girebiliyorum artik.
ketenhelva Allahim nekadar cabuk gecmis zaman baya büyümüs senin ikizler Masaallah. gerci bide sana sormali cabukmu yoksa yavasmi geciyor diye. Rabbim dogumunuda kolay bir sekilde atlatmani nasip etsin Insaallah
sila 39.haftaya girmissin. dogum yaptinmi? daha yapmadiysan Rabbim yar ve yardimcin olsun umarim hersey yolunda gider. dogurduysan gecmis olsun. tebrik ederim. Hayirli evlat olur Insaallah
regen döndünmü türkiyeden??????
beni soran ve merak edenlere:
cok sükür iyiyim. anasinifinda ise basladim. onun haricinde evimle ve esimle ilgileniyorum. ekimde tatile gidiyoruuuummm
2haftada olsa yine bi türkiye turu planliyoruz
hepinizi kocaman öpüyorum . Allaha emanet olun.
selamlar arkadaslar....
guzel haberler vermeye geldim... breshkamiz sezaryen ile dun dogum yapti... ogluna kavustu sukur.. gayet iyiler..
hulyacimda hastanede dogum yapmak uzere..Allahim kolayliklar versin insallah..
ve bende bekliyorum 3gunum gecti sanirim sunii sanciya gideicez bizde.. pazartesine kadar dogmazsa hastaneye giriyorum bende.. iste son gelismelerimiz bunlar ..
nartanesi canim cook tesekkur ederim guzel dileklerin icin dedigim gibi 40+3 deyiz ve bekliyoruz.. senin isinde hayirli olsun Rabbim bundan sonrasinida gonlune gore versin insallah... guzel demek tr ye de gideceksiniz hayirli tatiller insallah..
bu arada regencimde dondu turkiyeden insallah o da kuzucuguna kavusmak icin onemli adimlar atti daha fazla beklelltmeden hamile kalir insallah...
deryacim senden ne haber?? kiziinla nasil gidiyor??
menbeta nasilsin? ne yapiyorsun? özledim seni aslinda hepinizi özledim ama bakmayin vakit bulamiyorum bazen ve nadir girebiliyorum artik.
beni soran ve merak edenlere:
cok sükür iyiyim. anasinifinda ise basladim. onun haricinde evimle ve esimle ilgileniyorum. ekimde tatile gidiyoruuuummm
2haftada olsa yine bi türkiye turu planliyoruz
hepinizi kocaman öpüyorum . Allaha emanet olun.
iyimmm saol canım, nasıl olayım aynı tas aynı hamam devam.. bir değişiklik yok yani.. sende işe başlamışsın. ne güzel. hayırlı olsun..
sılada doğurdu canım. cok şükür o da sağlıcakla kavuştu paşasına..
nasılsın yarencim? gece sessiz sedasız gittin
evet cnm ii günlerdi ben son anda kaynadım aranıza yaa ...offfff ne guzel gunlerdı beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet cnm ii günlerdi ben son anda kaynadım aranıza yaa ...
kasım ayıydı..
ayy kız 2013 oldu zamn nasıl geçiyo baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?