2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnmm buyuk yıgenım 9 yasına gırıcek ortancası 6 ya gırıcekkk mınıgımızde 26 aralıkta 1 aylık olucak :)

Merhaba kızlar,nasılsınız,ben de kızım için alışverişler yaptım,hazırlıklar yaptım,annem geldi yanıma sonunda,bana bakıyor artık )
Kızım hareket ediyor içimde,tekmeler atıyooo,haftaya doktora gidicem 33. haftaya geldik kızlar ya,nasıl da geçti off birazda tırsmaya başladım

bunlar cok sevimli silaaa
oyleler deil mi?? insani heycanlandiriyolar... sreamaway trden siparisle hata eder gibi... dedigim gibi bebek figurlerini semviorum...
cnmm buyuk yıgenım 9 yasına gırıcek ortancası 6 ya gırıcekkk mınıgımızde 26 aralıkta 1 aylık olucak :)
ooh oohh masallah Allah bagislasin.. ilk ve ikinci arasinda cok yokmus..ideal yas 3bence... hayirlisi..demek bir aylik olacak bile 1haftadan.... vay be daha dun gibi annenin gidisi falan.. ole iste yeterki dogsun...

canim yaa bi soru daha ablan cocuklari kucukken yani cok kucukken izine gelmislermiydi hic??? yani 2-3 aylikken??? simdi bende oyle denk gelio ve bu sene icin cok hazirlanmistik tr icin olabbilir mi die sordum???
cnm bnm naber ? Batın 18 di senın dımı ne durumdasın cok meraktayımm :)

inan tugcecim bende ayni merak icerisindeyim!!!

azraciimmm durum nedir,? ha ama leke gibi bisiler okumustum diger tarafta sonra giremedim oraya bidaha hata verdi....

ahh caniiim beniimmmmm.... sen buralari bilir miydiin yahuuuuu...
amma ozlettin kendini hayatimm... masallah arkadasim sona geldiniz artik tugcecimle beraber... hayirli dogumlariniz olsun insallah.... ee canim demek annecinde geldi aman neguzel... neler aldin sattin bakalimkizcene hazir mi herseyi baya az kaldi.. tugceciminkiler hazir sayilir...
senin kizda donmustur canim kafasi asagi??hadi bakalim Allah hayirlarla kolayliklarla kurtarsin..

Canım benim sağol,sen de hamileymişsin,çok çok tebrik ederim,oğlun vardı bakalım bu sefer ne olacak )
Evet Tuğçeyle beraber gidiyoruz valla,ben mobilya beşik,içine yatak uyku seti, ve bebek gardrobu aldım kızıma,bebek arabası aldık travel setlerden,hastane çıkışı 2 tane,zıbın takımlar,patikli altlar,şampuan,pişik kremi seti,havlu,tırnak makası,tarak,ne olur ne olmaz diye biberon,emzik,tulumlar,battaniyeler,alt açma ayyyy yazarken bile yoruldum,bebişin ne çok alcak ihtiyacı oluyo kızlar,battık vallahi battık :2: :2: :2: Ama kızcağızıma her şey değer ))

Kafası aşağı döndü galiba,doktor kafasını gösterirken aşağıdaydı ama bir şey demedi,37.haftada söylicem doğum şeklini dedi,haftaya randevum var,bakalım neler diycek,yazarım hemen buraya....

bilmiyorum tatlim, kendi bilir... ama ben bunlari cok begendim... sevimliler ve orjinal duruyorlar...

sen bilmiyordun deil mi benim hamis oldugumu?? hlyacmla beraberiz bizde... bakalim canim hayirlisi artik ne olacak acikcasi merakediyoruz ama az kaldi insallah ogrenmeye basta saglik herzaman ama...
bidesoyle bi durum var. acikcasi ilkte farketmior kiz erkek ama ikinci olunca sanki daha bi heycanli.. yani en azindan bizde var o.

ooh masallah yaaaaaa sende tamamlamissn herseyini ne guzel... cidden sen daha cok detaylari bile bitirmissin canim benim... insallah gule gule gunlerde kullanmak nasipolsun...
evet ya bebek esyasi deyip gecmemek lazim pahalilar ustelikte al al bitmiyorr... ama dedigin gibi onlara hersey deger....

artik dr randevularinda sIklasacak.. calisiyor muydun canim sen?

bilmiyorum tatlim, kendi bilir... ama ben bunlari cok begendim... sevimliler ve orjinal duruyorlar...

ayneen oyle orjinal duruyolar... peki past aseklinde olanlari gormus muydun?? onlarda ustteydi hemen.. oda oyle sonra verin millete tek tek ...sana da fikir oldu. sen de zamani gelince bakarsin netten ... fiyatlarinida uygun buldum!!!

ya senin var mi adet belirtilerin? goguslerin agriyor mu mesela?? ya ya baska birsey?? ya da pas gecmek istersen anlarim hani ustunde durmamak icin...

yok tatlim pas gecmek degil de, stres yapmak istemiyorum öfff yani yapmadan olmuyor ama su anda acayip bi karin agrim var, adetim gelcekmis gibi.. dalga dalga gelip gidiyor.. ama gögüs agrim felan yok :44::44::44:normalde bugünlerde olmali.. 22sinde bekliyorum kirmizilari.. ayyy icim pek bi acayip.. hic ümidim yok aslinda.. tek dilegim gecikmeseler bari gelceklerse de

Canım haklısın,önce sağlık,valla ben baya alışverişleri bitirdim,bebek şeyleri hem pahalı hem de al al bitmiyor,ama insan çok hevesleniyor işte.
Bilmiyordum canım hamile olduğunu,Hülyanın da senin de hayırlı olsun hamişliğiniz,biz artık baya bi yaklaştık doğuma,evet doktor ziyaretleri de sıklaşacak artık,heyecan artacakkkk.Nasıl bi şey acaba,kime benziyo,ak mı kara mı çok merak ediyorummmm )) Yok canım çalışmıyorum ev hanımıyım.

ay gecmıs olsun sılacımmm yaaa.. hastalıklı aıle olmussunuz

sızede cooook gecmıs olsun canımmm... kaynanan sımdı ıyıdır ınssss..

oyyyy kıyamam kıs ben ona yavrum ya kıskanır tabi kendide daha minik

evet canım bende bebeğim aklıma geldikçe şükrediyorum bir kez daha ve bulantı falan aklımdan gidiyor dediğin gibi annelik zor şimdiden onu koruyup kollamak için insan deli divane oluyor doğunca nasıl olur kimbilir
doktor içinde ne bilim kafam karıştı belki cuma giderim gittiğimde 10+6 olacak inşallah yani 11 haftanın içinde olacak belki o zaman yapar doktor ikili testi yada hiç uğraşmayım 1 hafta daha bekleyim diyorum her ihtimale karşı ultrasonda geri falan çıkarsa diye ama dayanamam ben yaaa özledim miniğimi

ay canım ya gözün aydın maşallah ne çabuk geçti canım seninde yaa Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip etsin

slmmm canlarım uzunca bi zamandır giremiyordum umarım herkeşlerr iyidiryağmurum canım baata az kalmış hadi hayırlısı diyorum breshka bana dua et başlıyoruz tedaviye bizzzz önce iğnelerim var benimmmmm sonraki aşmalar neler ayy heyecan bastı beniii

nerelerdesin yavrum sen hadi gözün aydın canım dualarım seninle inşallah ilk denemede tutar canım

tesekkür ederim esracim.. görcez bakalim anyayi konyayi :44::44::44: ne olcak, bikac gün durup görcez...

selam kızlarrrrrrrr
bu gün hlycım taşınıyodu yoğunluktan arayamadım naptı acaba :26::26::26::26::26::26:

sılacımmm ve tuğçecimmmm çok geçmiş olsun canlarımmmm

valla çok özledim sizleri yaaa
hafta sonunu bayrampaşa da geçirdim. teyzemlerle hep beraber toplandık kaynattık bayaa güzel geçti.
çokkkkkkk uykusuzum öptüm hepinizi kocaman

Tatli tatli uyuyorsunuzdur simdi

Hulyacim oncelikle bana cevap verdigin icin cok sagol canim insallah bebisin iyidir yeni evinde mutku mesut buyutursun insaallah

Kankimin bati yaklasmis amanda aman insallah kasik agrisi mide bulantisiyla ve uykulu halleriyle belli eder bebis kendini

Geecmisi okuyamicam atlayarak idare edeyim ama gozumden biseyler kacarsa baguslayin

Tugcecim gecmis olsun canim kayinvaledene cok guzel seni bikez daha taktir ediyorum karnin burnundayken bile kayinvalidenle ilgileniyorsun

Silacim evi buldunmu bilmiyorum ama sende benim gibi dur dur turbayi gozunden vur insallah
Herkez sasiriyor bu kadar uygun genis 3odali hatta merkezide evi nasil bulduma
Hayirlisi olur insaalla bebisin bereketiyle kismetiyle gelmistir takma

Cicek hayirli dogumlar

Bikeresevdim canim oglusun saglikli olsun insaallah belkide kizdir belli olmaz Rabbim gonlunden geceni hayirli etsin insaallah

Baska aklimdasiniz ama gecmisi tam okumadim ozur

Beni soracak olursanizki eger benim triot hormonum normallesti cok sukur
Herseyin hayirlisini diliyorum hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…