- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.621
aaaa breshkaciimm senin postun gelmemiss....
tabi canim zordur.. Rabbim kolayliklar versin insalah sana.... az kaldi sana da insallah sende rahatlarsin... evet dedigim gibi ve aslinda hepimizin dedigi gibi bulantilar onu iice hissettirio ve benim icimii rahatlatio.... anne olmanin gereklerininde n biri olsa gerek... sen zorlan,aci cek tyeri gelirse ama yavrucun ii olsun..yanii...
tatliim bence girt randevunu zaten ikili test 11-14 haftalarinda yapildigi icin randevu arasini uzatmayacaktir benimki gibii.... yani ben d rdan cikarken diger ayin randevusunuda aliorum verio... sizlerdede oyle demi??
bak bebegin nekadar buyumus bebek sekline gormus gorursun bence....
ahh caniimm... masallah o da buyukmus ama iste akillari yetince daha cok etkileniolar sanirim.. aklinizdaolsun yani kizlar....
inanirmisi sabah kahvaltida agliyordu esimm ogluna kiyamazmis ,hep onu severmis falan filan.. bebin bahsi gecmis ,oglum huzunlemistide esimde dayanamdi.... ben hep oglumla ilgilenirim dior..bakalim gorecez insalah....ama elbetteki zor olacak...
peki canim ibuyuk yegeninle kardesi arasi nekadar??
oyleler deil mi?? insani heycanlandiriyolar... sreamaway trden siparisle hata eder gibi... dedigim gibi bebek figurlerini semviorum...bunlar cok sevimli silaaa
ooh oohh masallah Allah bagislasin.. ilk ve ikinci arasinda cok yokmus..ideal yas 3bence... hayirlisi..demek bir aylik olacak bile 1haftadan.... vay be daha dun gibi annenin gidisi falan.. ole iste yeterki dogsun...cnmm buyuk yıgenım 9 yasına gırıcek ortancası 6 ya gırıcekkk mınıgımızde 26 aralıkta 1 aylık olucak :)
cnm bnm naber ? Batın 18 di senın dımı ne durumdasın cok meraktayımm :)
Merhaba kızlar,nasılsınız,ben de kızım için alışverişler yaptım,hazırlıklar yaptım,annem geldi yanıma sonunda,bana bakıyor artık)
Kızım hareket ediyor içimde,tekmeler atıyooo,haftaya doktora gidicem 33. haftaya geldik kızlar ya,nasıl da geçti off birazda tırsmaya başladım
ahh caniiim beniimmmmm.... sen buralari bilir miydiin yahuuuuu...
amma ozlettin kendini hayatimm... masallah arkadasim sona geldiniz artik tugcecimle beraber... hayirli dogumlariniz olsun insallah.... ee canim demek annecinde geldi aman neguzel... neler aldin sattin bakalimkizcene hazir mi herseyi baya az kaldi.. tugceciminkiler hazir sayilir...
senin kizda donmustur canim kafasi asagi??hadi bakalim Allah hayirlarla kolayliklarla kurtarsin..
oyleler deil mi?? insani heycanlandiriyolar... sreamaway trden siparisle hata eder gibi... dedigim gibi bebek figurlerini semviorum...
ooh oohh masallah Allah bagislasin.. ilk ve ikinci arasinda cok yokmus..ideal yas 3bence... hayirlisi..demek bir aylik olacak bile 1haftadan.... vay be daha dun gibi annenin gidisi falan.. ole iste yeterki dogsun...
canim yaa bi soru daha ablan cocuklari kucukken yani cok kucukken izine gelmislermiydi hic??? yani 2-3 aylikken??? simdi bende oyle denk gelio ve bu sene icin cok hazirlanmistik tr icin olabbilir mi die sordum???
inan tugcecim bende ayni merak icerisindeyim!!!
azraciimmm durum nedir,? ha ama leke gibi bisiler okumustum diger tarafta sonra giremedim oraya bidaha hata verdi....
Canım benim sağol,sen de hamileymişsin,çok çok tebrik ederim,oğlun vardı bakalım bu sefer ne olacak)
Evet Tuğçeyle beraber gidiyoruz valla,ben mobilya beşik,içine yatak uyku seti, ve bebek gardrobu aldım kızıma,bebek arabası aldık travel setlerden,hastane çıkışı 2 tane,zıbın takımlar,patikli altlar,şampuan,pişik kremi seti,havlu,tırnak makası,tarak,ne olur ne olmaz diye biberon,emzik,tulumlar,battaniyeler,alt açma ayyyy yazarken bile yoruldum,bebişin ne çok alcak ihtiyacı oluyo kızlar,battık vallahi battık :2: :2: :2: Ama kızcağızıma her şey değer))
bilmiyorum tatlim, kendi bilir... ama ben bunlari cok begendim... sevimliler ve orjinal duruyorlar...
ayneen oyle orjinal duruyolar... peki past aseklinde olanlari gormus muydun?? onlarda ustteydi hemen.. oda oyle sonra verin millete tek tek ...sana da fikir oldu. sen de zamani gelince bakarsin netten ... fiyatlarinida uygun buldum!!!
ya senin var mi adet belirtilerin? goguslerin agriyor mu mesela?? ya ya baska birsey?? ya da pas gecmek istersen anlarim hani ustunde durmamak icin...
sen bilmiyordun deil mi benim hamis oldugumu?? hlyacmla beraberiz bizde... bakalim canim hayirlisi artik ne olacak acikcasi merakediyoruz ama az kaldi insallah ogrenmeye basta saglik herzaman ama...
bidesoyle bi durum var. acikcasi ilkte farketmior kiz erkek ama ikinci olunca sanki daha bi heycanli.. yani en azindan bizde var o.
ooh masallah yaaaaaa sende tamamlamissn herseyini ne guzel... cidden sen daha cok detaylari bile bitirmissin canim benim... insallah gule gule gunlerde kullanmak nasipolsun...
evet ya bebek esyasi deyip gecmemek lazim pahalilar ustelikte al al bitmiyorr... ama dedigin gibi onlara hersey deger....
artik dr randevularinda sIklasacak.. calisiyor muydun canim sen?
tatlimm sanirim ben gittikten sonra gelmis postun.dun goremedim.. iyilik canim iste ilerlemeye calisiyoruz... sorma bogazim inmis,iniyor gibi... ne zorluyor beniesim ve oglumda da var anlican toptan hastalik arefesindeyiz.... insallah boylece gecer gider...
caninsagolsun bitanem.. normal bu yogunlukta... seninkinin 5ocak oldugunu iice belledim benimkide sana uzak deil die seviniyorum hatta!!!!
oohh oohh masallah yaaaaaaaaa canim benim yaa evini esyalarinla susledigindede gormek isteriz... gule guleoturunbitanem.. yaa insalah bana bizede nasip olacakmiiiiiiiiiiiiiii...
canim ya hangisinden baslayayim bilemediimm!!! onceliklee cok gecmis olsun bununla ilgili tecrubem yok ama sanirim bikacgune duzelir agzin. ne zor olmali....
veeeeeeeeeeee nice mutlu, saglikli,hayirli yaslara canim..... dogum gunun kutlu olsun...
umayciiiiiimmmm, ahh canium sanada cookk gecmisolsun... acil sifalar diliyorum..dedigim gibi ben de yakalanmak uzereyim ama teget gecer insallah... dedigin gibi bende iceyim birseyler... gordumde sende 30 haftaniin icindesin canim ya... masallah sana da cok kalmadi hadi bakalim hayirlarla bitirmek nasip olsun insallah...
slmm kızlarrrr :)
ayyy bgn sabahtan berı hastanalerdeyımm kayınvalıdemm şiddetli derecede ıshal olmuş kadın ayakta duramıyoo onu hastaneye goturdumm sonra tahlıl verdık 2 de sonucunu almaya bıdaha gıttık fln derkenn saat bu saat olduAllahtan tahlıl verdıkten snra eve gelıp yemegımı yapmıştım... Ne var ne yookkkkkkk yaaa kıımse gelıp gıtmıo artkk heraldee, yenı topık acıldı hepten kımse gelmıo:)
oyyyy kıyamam kıs ben ona yavrum ya kıskanır tabi kendide daha minikayyy kizlarr bu arada ogluum farkina varmis durumda iicenee... yavrum nasi surati asilio bahsedince.... usg fotosunu falan kaldirip atiyor. saklior...fotoya bakinca anliyo bebek oldugunu tabi.. yavrum ne zoor olmali..ben en kucuk oldugum icin bilmiyorum esimde oyle.... ama cok zor diolar buyuk icin alisacak oyle boyle..
evet canım bende bebeğim aklıma geldikçe şükrediyorum bir kez daha ve bulantı falan aklımdan gidiyor dediğin gibi annelik zor şimdiden onu koruyup kollamak için insan deli divane oluyor doğunca nasıl olur kimbiliraaaa breshkaciimm senin postun gelmemiss....
tabi canim zordur.. Rabbim kolayliklar versin insalah sana.... az kaldi sana da insallah sende rahatlarsin... evet dedigim gibi ve aslinda hepimizin dedigi gibi bulantilar onu iice hissettirio ve benim icimii rahatlatio.... anne olmanin gereklerininde n biri olsa gerek... sen zorlan,aci cek tyeri gelirse ama yavrucun ii olsun..yanii...
tatliim bence girt randevunu zaten ikili test 11-14 haftalarinda yapildigi icin randevu arasini uzatmayacaktir benimki gibii.... yani ben d rdan cikarken diger ayin randevusunuda aliorum verio... sizlerdede oyle demi??
bak bebegin nekadar buyumus bebek sekline gormus gorursun bence....
ay canım ya gözün aydınMerhaba kızlar,nasılsınız,ben de kızım için alışverişler yaptım,hazırlıklar yaptım,annem geldi yanıma sonunda,bana bakıyor artık)
Kızım hareket ediyor içimde,tekmeler atıyooo,haftaya doktora gidicem 33. haftaya geldik kızlar ya,nasıl da geçti off birazda tırsmaya başladım
slmmm canlarım uzunca bi zamandır giremiyordum umarım herkeşlerr iyidiryağmurum canım baata az kalmış hadi hayırlısı diyorum breshka bana dua et başlıyoruz tedaviye bizzzz önce iğnelerim var benimmmmm sonraki aşmalar neler ayy heyecan bastı beniii
nerelerdesin yavrum senhadi gözün aydın canım dualarım seninle inşallah ilk denemede tutar canım
slmmm canlarım uzunca bi zamandır giremiyordum umarım herkeşlerr iyidiryağmurum canım baata az kalmış hadi hayırlısı diyorum breshka bana dua et başlıyoruz tedaviye bizzzz önce iğnelerim var benimmmmm sonraki aşmalar neler ayy heyecan bastı beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?