- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.601
hamıle yastıgı almadım ama evde bı yastık var onu kullanıyorum cnmm ama yınede yook yaniemınonunde görmüştüm hamıle yastıgı ama bana para tuzagı gıbı geldı yaaa normal yastık koysanda aynı işi görüyo nasıl olsa... ilk zmnlar cok wc ye kalkıyodum bide şimdi işte:) amaa agırlaşmak cok kötü bişeymişşş düşün o kdr kilo almadıgım halde hareket edemıyorum yaaaa dönerken fln belim agrıyoo geceleri o yuzden uyanıyorum
valla bende bahsedenlerin yalancısıyımeeee artık bebiş büyüdü annesi baskı yapıyordur sırt üstü yatamıyorsun dimi o kötü işte hep sola dönük yat diyorlar
evet cnm baya hıssettırıyo kendını artıkkk ... nasıl yatarsam yatayım cok uzun süre o şekilde kalamıyorummsola dönükk yatınca kan dolaşımın hızlı oluyomuş o yuzden önerıyolarr deniyorumm onuda :) sende 1,5 ay snra fln hıssetmeye başlarsın miniğini
ay valla biran önce gelsin o günler Tuğçem yaa çok merak ediyorum şimdi hiçbişey hissetmiyorum ya bazen acaba ben gerçekten hamilemiyim hayal mi kuruyorum diyorum kendi kendime eşimde artık karnın çıksa da sevsek yaa diyor
ayy kıyamam size :) O günlerde gelicek inşallah, ilk hareketlerini hissetmek cok guzel bı duygu yaaaaa , şuan bıle sürekli hareket etsın ıstıyorumm :) Bende cok merak edıyodum nasıl bı duygu acaba dıyodumm ama mukemmelmişş bershkacımmm az kaldı sende tadıcaksın ınsallah :)
ayy kıyamam size :) O günlerde gelicek inşallah, ilk hareketlerini hissetmek cok guzel bı duygu yaaaaa , şuan bıle sürekli hareket etsın ıstıyorumm :) Bende cok merak edıyodum nasıl bı duygu acaba dıyodumm ama mukemmelmişş bershkacımmm az kaldı sende tadıcaksın ınsallah :)
breshkaciimm, tugceciimm canlar nasilsiniz...ozlemisim sizi yahuuu...
tugceciimm canim benim demek kayinvalideni hastaneye goturdun.. sagolasin.. sendeyorulmussundur canimyaa.. hastanelerde kosusturmakta zor ... ama mecbur iste...
ayy canim yaa demek agirlastinda iiice ha... bilmem mii biliriimm.. don dur.. bende simdide var nedende karnim saga sola donerken pek agriyorr.. ama seninki daha baska.. az kaldi insallah canim bunlarda guzel gunler...
e daha baska hazirliklar nasil gidiyor bakalim? prensesimizin gerci eksigi gedigi kalmadi...
breshkaciimm tatliskoomm.. valla tam zor donemlerdesin arkadasim insallah gececek..uyku sorunu var demi yaa.. bende az kaldi die seviniyorum 3ayi bitirmeye... 2 hatadan Alahin izniyle daha rahat ederiz hlyacimla.. senin randevu kainda canim?istahin nasil?? aman canim sen bide calisiyorsun aclik cook etkilior.. hic aac kalmamaya dikkat et.
sılacım nerelerdesin sen yaabreshkaciimm, tugceciimm canlar nasilsiniz...ozlemisim sizi yahuuu...
tugceciimm canim benim demek kayinvalideni hastaneye goturdun.. sagolasin.. sendeyorulmussundur canimyaa.. hastanelerde kosusturmakta zor ... ama mecbur iste...
ayy canim yaa demek agirlastinda iiice ha... bilmem mii biliriimm.. don dur.. bende simdide var nedende karnim saga sola donerken pek agriyorr.. ama seninki daha baska.. az kaldi insallah canim bunlarda guzel gunler...
e daha baska hazirliklar nasil gidiyor bakalim? prensesimizin gerci eksigi gedigi kalmadi...
breshkaciimm tatliskoomm.. valla tam zor donemlerdesin arkadasim insallah gececek..uyku sorunu var demi yaa.. bende az kaldi die seviniyorum 3ayi bitirmeye... 2 hatadan Alahin izniyle daha rahat ederiz hlyacimla.. senin randevu kainda canim?istahin nasil?? aman canim sen bide calisiyorsun aclik cook etkilior.. hic aac kalmamaya dikkat et.
cnmmmm ıyıdır sen nasılsın ?? Bnde özlemişim yaaaa
Allah kımseyı hastaneye düşürmesin yaa milleti görünce halime bınlerce kez şükür ettım vllahı(
Hazırlıklarr da şuan duraklama dönemindeyız :) dediğin gıbı eksıgımız kalmadı sılacım... Bitek çantamız ve bebişimin bakım ürünleri kaldı onu ocaga kadar alırız... yılbasından odasını fln yerleştiricem iştee ocagın ortasına kdr herseyımı bıtırmıs olurum ınsallah :) buara bebek şekerlerlerimizi yapıorumm 50 tane ördüm ama süslemesi kaldı :)
Buarada senın karın agrın rahım yukarı cıktıgı ve genişlediği için olabılır cnm... Ağrın Çok şiddetlıyse drunu bi ara istersenn
sılacım nerelerdesin sen yaaValla uykuya doyamıyorum bide dün çok uykum bölündü hiçbişey anlamadım zaten eskisi gibi geç saatlere kalamıyorum hemen uykum geliyor bugün hergünden daha çok etkiledi valla Evet gülüm senin az kaldı maşallah 3.ayı bitirmeye senin mide bulantıların devam ediyormu ? Valla sizleri daha iyi anlıyorum artık sabahları çok kötü oluyorum Benim yeni randevu haftaya c.tesi 31 aralıkta ay o zaman inşallah hareketli bi şekilde görebiliriz yaa
oyle tugceciimmm... valla insan hastaneleri gorunce yani sahsen ben cok etkileniyorum.. Allah sifa versin herkese...
ooh canim masallah duraklayin biraz,yoruldunuz da zaten... ama yinede bos durmuyorsun bak sekerlerini hallediyorsun..zaen bitincebizimle paylasirsin... evet canim odasini yerlestirme tam iyi zamani olur.. erken yapmistim ben bi hevesle hep toz omuslardi.. sagolsun ben hastanedeyken esim hep yeniden temizlemisti herseyi...
canim tamda bahsettigin sebeplerden hafif agrilar...cuma drdaydim ya bakti falan normal dedi..
dur canim seker falan demisken benm burdan buldugum bikac ornegi atayim bakariz biraz
kizlar bu bunlar bana cok degisik geldi ..... bebek sekerleri...
Set de 16 boites drages fille : Lola Coquelicot - Botes pour drages - Berceau Magique bu cook pahaliii...
Acheter 1 Gâteau à dragées 24 parts, thème train, fuchsia, Figurines, Décorations diverses, Mariage - Articles Fêtes bu normal fiyat olarak...
aa digerlerini eklememisim favorime...
canim beniimm aslinda buralardayim da karsilasamiyoruz kimseylee...al bendede okadar bende cook bolunuyorum... ama tugcecimibn evrelerinde bu daha da zor oluyooo...cani yaa hep diorumya calisanlara daha da zor dieee...
canim bulantilarimm devam ama cok cok siddetli deil ama vala seviniyorum ben sende ole yap yavrumdan haber veriobana..... bulantilar bittigindede hareketleriyle anlicaz insallah....caniimm seninkilersadece sabahmi yogun... oda biseyyani ben gibi tum gunde devam edebilir...
ohh oohh az kalmis hadi bakalim belki gorur belki goremezsin canim hareketini bebeciginin o anki istegine bagliiii...
ayyy kizlarr bu arada ogluum farkina varmis durumda iicenee... yavrum nasi surati asilio bahsedince.... usg fotosunu falan kaldirip atiyor. saklior...fotoya bakinca anliyo bebek oldugunu tabi.. yavrum ne zoor olmali..ben en kucuk oldugum icin bilmiyorum esimde oyle.... ama cok zor diolar buyuk icin alisacak oyle boyle..
cnmm ıkı modelde cok guzelmiş.... bnce fıyatı uygun olanı düşünebılırsınnn cunku pahalı olanda öyle ahım şahım bısey degıll
oyy yerım ben onu yaa.... Bnm ablamda aynı şeyden sikayetcı , büyük yıgenımden yana bı sıkıntı yok ama ortancası 6 yasında veee sureklı bebegı cok sevıyosunuz bnı sevmıyosunuz fln dıyıp duruyomuşş, gazını ben cıkarıcam onu ben yapıcam bunu ben yapıcam dıyomuşş ablam utanmasa kendı emzırıcek dıyo :)))
insllah canim ozamanlara gelelim.. evet biraz da o site daha havali ondan... yani enteresan geldi bana.. acikcasi ben bebek figurlerini falan hoslanmiorum.... dur bak dierlerini de buldum... basit,sik anlamli bence...
Acheter 1 Salopette à dragées taupe sur cintre, Vêtements à dragées, Contenants et présentoirs, Dragées, contenants et boîtes, Baptême / Naissance - Articles Fêtes ve tabi bicok modeli var bunun rengi falan.....
Acheter 1 Robe rose à fleurs découpés, Vêtements à dragées, Contenants et présentoirs, Dragées, contenants et boîtes, Baptême / Naissance - Articles Fêtes yine asagi dogru inerseniz alternetif modelleri gorursunuzz...
Acheter 1 Sucette, tétine en plexiglas verte, Biberons / Tétines, Contenants et présentoirs, Dragées, contenants et boîtes, Baptême / Naissance - Articles Fêtes yani sununla bile mutlu olabiliriimmm... daha bunu susleyip pusluyolar..adi sani falan
ayy kizlaar icinden cikamadiimmm yaa neler var... dahapaylasirim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?