- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.301
iyim saol sen nasılsın ?? sordum ama gormedın herhalmısafır gelecektı kahvaltıya ekıldım galıba ogle oldu.. erkende kalkmıstım.. sınırım bozuldu bırazcık...
menbetacim, regencimm esimin bu cumlesine bndee cook guldum ama bi yandanda baya bozuldum yani :))) bide vucut sekli degistigi icin insann psikolojiside bozuluyo ister istemez... sabki bnm vucumdumdaki bi kusurmus gibi hissettim :)))
regenn agda konus inanilmaz zorr bi olaymiss hamilelikte bide sen avrupadasin orda agdaci flnda yok naparsin bilemedimm
ben kactim busefer tel kapanmadan gideyim :) grsrzz
Karar verdim sonundaEvimin hemen yakınında yeni açılan devlet hastanesi var ona gidicem kontroller için P.tesi gününe bi randevu alayımda ondan sonra belli olur gerçi hangisine gideceğim
Sen ne yaptın canım yumurtlama günü falan saymıyorsun sanırım :26: ay inşallah bu ay tutar da 2011 i hamile kapatırsın tabi diğer kızlar içinde öyle bide bakıyorsunuz kalan bütün kızlar hepiniz bu ay hamile çıkıyorsunuz ay ne muhteşem olur var ya
günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyy burda gökusagi cikti yaaaaaaaauzun zamandir görmemistim........
bnde iyi diyeyim ii olayım... ayol gördüm de yazdım ya geçmişe baktım diye... bnde seni görünce şaşırdım hani misafirler diye... gel de bana kahvaltı hazırla olur mu kıs sempatikkk
valla canim var yapanlar evde yapiyorlar ama sadece bahsettigin alan ne kaar biliyor musun?? 30 euro... cok pahaliya geliyor maalesef.. ama mecbur yapcaz bir sey bakalim...
ohh ıyı bakalım hadı gozunaydınn. ıns ıcıne sıner canımm.. ordan devam edersın..
ben saymıyorum gunlerı canım yaa.. doktorun dedıgı gunler mesaıye cıktık sonrasıda kendı ıstegımızle zaten.. bakalım hayırlısı.. bıraz uzaklasmak ıstıyorum bu dusunceden..
güzel dileklerin içinde coook saol...
ay ne guzel canım yaa.. burdada dehset ruzgar var.. camasırlarım bırbırıne dolandı :26:
hımm oyle mıydı pardon canım yaa.. ne yapayım gelmedı yaa ekıldımm.. Allah tan gelınce hazırlık yaparım dedımm. bırsey hazırlamadım.. yoksa masanın hazır beklemesını ve bekletılmesını hıc sevmem...
ayy geleyım kıss ayıpettın... ne olurdu yakın olsak dimi
neyyyyğğğğ30 eurooo.. aman yazık canım ama mecbursan tabı vereceksın..
burda da bozuk hava, kara bulutlarin üstüne cikti yaa... tipki en kötü anlarin üstüne dogan umut gibiufo gören masum köylü gibi oldum gökkusagini görünce
valla yazik ama bilmiyorum vercez heralde.. belki de daha ucuza yapan vardir ama arkadas en ucuza bu kadin yapiyor demisti... yani düsün artik.. ööffffff
valla canim var yapanlar evde yapiyorlar ama sadece bahsettigin alan ne kaar biliyor musun?? 30 euro... cok pahaliya geliyor maalesef.. ama mecbur yapcaz bir sey bakalim...
ohh ıyı bakalım hadı gozunaydınn. ıns ıcıne sıner canımm.. ordan devam edersın..
ben saymıyorum gunlerı canım yaa.. doktorun dedıgı gunler mesaıye cıktık sonrasıda kendı ıstegımızle zaten.. bakalım hayırlısı.. bıraz uzaklasmak ıstıyorum bu dusunceden..
güzel dileklerin içinde coook saol...
valla bi yakın olaydık mesela alt komşum olaydın
ıste bu guzel :)))
ay bıde en ucuza yapan o hee?? ne dıyeyım canım ins senın gobusun kocaman olana kadar daha uygun bırı cıkar... cıkmasada mecbursun.. yapcak bıse yok..
çok para beeeeeeeee Allahtan ben kullanmıyorum ya
En iyisi canım sayınca muhakkak takıyosun kafaya
valla bi yakın olaydık mesela alt komşum olaydın
insallah yaaa, yoksa o parayi en 3kere vermem gerekecek :26::26::26: ayy hamilelikte bari cikmasalar yaaa
deli yaaaama agda cok temiz oluyor yaa... 2hafta kafan rahat.. sonrasinda da zaten yine iyice cikana kadar biraz daha zaman geciyor.. oohh... ama en güzeli lazer.. hic cikmiyor... belli bi süre en azindan...
deli yaaaama agda cok temiz oluyor yaa... 2hafta kafan rahat.. sonrasinda da zaten yine iyice cikana kadar biraz daha zaman geciyor.. oohh... ama en güzeli lazer.. hic cikmiyor... belli bi süre en azindan...
tatlım sennde pek pişe kalmamışşş 30. haftasın deme ayy çok az kalmışş yaa...kızmı senn kii
kızlar merhaba kac zamandır gıremedım c0k halsızım kusmalarım ıyıce arttı telden girıyorum gecmısı okuyamadım ınsallah herkes 0ıyıdır dün doktordaydım 3 ayı bıtırdik cok sùkür bebegım ıyı cok sükür sanırım oglum olaçak hayırlısı saglıklı olmaşı önemlı olan bebenden bu kadar tek tdk yazamıyorum tel yeni alısamadım hepınız aklımdasınız ALLAHA EMANET OLUN
Allah razi olsun kizlar... evet yarencim baskalar... Allah basimizdan eksik etmesin..
senide yeniden tebrik ederim.. hayirla kavusursun insallah bebegine...
aslinda bukadar demissin ama bizim goruslerimize istinaden cok sey soylenmedi.... karar zaten coktan verilmis canim..hayirlisi olur insallah..
bu beni uzecek napalim ama karariniza saygi duyuyorum...
lutfen yanlis anlasilmaz istemiyorum,bunu sivrilmek icin soylemiyorum boylesini tahmin etmedigim icin sanirim uzuluyorum... herkes icin en hayirlisi......
cok sağol cnm bu topik olayına cok eni olmama ragmen uzuldummu ne 2 ye ayrılmak mutlu etmedi sanki böle gecinip gidiyoduk bana uğurlu gelmişti
kıs ben lazere başlamıştım o sırada çocuk yapmaya karar verdik mecbur bırakmıştım tabiki en iyisi o ama ben ağda yapamıyorum da yaptıramıyorum da bi kere kendim yapayım dedim yapıştırdım kaldı öyle 1-2-3 diyince çekicem diyorum çekemiyorum sonra üstümde dondu kaldı iki saat ağladım en iyisi eldiven makina da kullanıyorum ama son aylarda mecbur kalabilirim tabi
bidakka bidakka neden ust degılde alt komsun soyle bakımama yanı tasınacagın ev 11. ve son kat olacagı ıcın 10. kat mantıklı ne fesatım dımı cok sevıyorum bu huyumu...
keske cıkmasalar canımm.. lazerd bellı sure cıkmıyor. bak mesela ben yaptırıyorum 2 ay kafan rahat. sonra baslıyor. ama bıtmıyor anacım.. 5.kez gıttım herhalde bı 5 kere daha gıderımama ben bahsettıgınız yere yaptırmıyorum baska yere yaptırtıyom
canım burası artık hamilelere kalacak. hamile kalmak isteyenleri birazcık ayıracağız başka bir topic altında. burda konuşulanlar genel manada değişti o açıdan. eskileri okursan anlarsın
işib şakası tabi ama yeni topik hamilelelr kalmak isteyenler falan beni nbozdu sanki hani ki biz burada sadece bu konulardanda bahsetmiyoduk ama saygı duyarım yine de hayırlı olsun hanibiz sizin topiğe siz bizim topiğe girersek ayırmış olmanın anlamıda kalmıcak
Ya kizlar bu arada denildigi gibi su son zamanlarda hamilelik konulari artti... Su an aralik ayindayiz, ben haziran gibi hamile kaldigimdan bu yana kadar hep belirtiler uzerine konusuluyordu, ve hamile kalmaya calisan arkadaslara destek oluyorduk...
Ben haziranda hamile kaldiktan sonra, sizin konulariniz beni cok da sarmiyor, ben baska topik acayim diyip gidip hamileleri orda toplamaya calissam ne dusunurdunuz? Lutfen tek tarafli bakmayin olaya...
Neyse, ben sadece kendi dusuncelerimi dile getirdim... Eskiyi tamamen okumus degilim...
kimseye laf yetiştirmeyeceğim artık. ben bir grup insanın taleplerine şuan itibariyle cevap verdim. isteyen gelir isteyen gelmez. insanlara zorla bişey yaptıramam. ajitasyon hiç yapmam...! yeter bu ayrılıyoruz mevzusu.kimsenin koptuğu yok. buyrun işte burdayım... daha neki yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?