- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.841
kızlarrrrrrrrrrrrrr 2012 ye girmeye az kaldı, yeni topic ismimizi düşündünüz mü??? yeni umutlarla yeni bir yıla başlıycaz artık
tatlı cadım bu linkmi silincekk ee bida nerden konuşcaz
kızlarrrrrrrrrrrrrr 2012 ye girmeye az kaldı, yeni topic ismimizi düşündünüz mü??? yeni umutlarla yeni bir yıla başlıycaz artık
tatlı cadım bu linkmi silincekk ee bida nerden konuşcaz
katılıyorum yeni bir isimle yeni umutlara yelken açmak gerek bencedee....
yok canım resim paylaşmıştım onun gibi resim paylaşırsam link atacağım sonra silmesi problem olmasın diye onu dedim
umudunuı yitirme canm bak ne dicem bide sana adet gnn atyorumki 30 aralık dimi sen takvime 10 ocak diye işaretle kendini ona inandır ozamn düşnmessinn...ben biri hamile kalınca çokk seviniyorumm...ama innıyorum hamile kalmcana ben..
oooooo kimler gelmis... canim nasilsin?? valla facede görüyorum seni ama rahatsiz etmek isteymiorum.. iyiki geldin seni merak ediyordum
evet seyda bütün mesajlarimiz felan hepsi gitcek ve hatta öyle bi ayarlayacaklar ki bi daha forumda birbirimizi göremicez bileo yüzden ben hic cikmiyorum topikten
peki yeni topik ismiinerden bulcm ya haberim olmazsaa bakk şimdii bi tedirgin oldum ama ben yaa
peki yeni topik ismiinerden bulcm ya haberim olmazsaa bakk şimdii bi tedirgin oldum ama ben yaa
ayy bak şimdii çokk uyuzz oldumm yaa off ama yaa
hoşbuldum fıstığımmmmm..yok ne rahatsızlığı, benim face hep açıkoooooo kimler gelmis... canim nasilsin?? valla facede görüyorum seni ama rahatsiz etmek isteymiorum.. iyiki geldin seni merak ediyordum
evet seyda bütün mesajlarimiz felan hepsi gitcek ve hatta öyle bi ayarlayacaklar ki bi daha forumda birbirimizi göremicez bileo yüzden ben hic cikmiyorum topikten
katılıyorum yeni bir isimle yeni umutlara yelken açmak gerek bencedee....
Allahim isiririm ben seni yaaaaaaaaatamam canim önüme öyle bi hedef koyarim ben.. onu beklerim o zamana kadarda gelir zaten kirmizilar eger tutturamadiysam...
Allahim yerim senin bu kaybetme telasini yaaaaaaaaaaaaa
kız niye üzüyorsun şeydayıı.. çok ayıp çok
hoşbuldum fıstığımmmmm..yok ne rahatsızlığı, benim face hep açıkistediğinde yazabilirsin kuzu..iyiyim ben, biraz bunalımlı bi dönemdeyim, bugün 8 tüp kan verdim..kolum hala çok ağrıyo..
evetttttttttttttttt ne olsun ismi.. bunu tespit edelimmm..bi de yönetici kim olcak onu seçelimm..ben sizin kadar takip edemiyorum, screamciğim dee doğum telaşında pek takip edemez..benim fikrim bu kızlar, tabii ki sizin fikirleriniz de önemliiiii
tutmadıysa bidaki aya kadr rahatsındır talım ya.ısırma beniii hemm benide moratma senn kolunu çocuk morattı dye...cnm benm yaaa kırmızı silik gelebilir hemde sabah aç karnıına ilk idrarnla yap kırmıxı kısavası tren yolunu görürsnn
kız niye üzüyorsun şeydayıı.. çok ayıp çok
zaten dayanamayip yazdim bi linkineayyy 8tüp epeyce vermissin canim.. benim de agriyor ama kan vermekten degil.. bugün bi cocuk isirdi beni yaa sen ne zaman alcaksin sonuclari??
evet yaa... bak hatirladim yine acidigecti artik canim bakalim ne olacak.. sira sen de sen ne zaman caliscan?????
yok yaa... öyle bi telas ettiki cok hosuma gitti yaa
bu arada regencimm sen ne zamn yaramzlık yapmaya gitcen işe halen burdasınn
film bitmedi tatlim daha yabitsin kalkcaz...
ne bilim tatlım ben 22 kasımda bebmi düşürdüm salı günü doktora gttim tahll yaptı sonra iyyicene iççm temzlenmş gtmş fln iştee..sonra 45 gn içnde adet olmam gerekiyomuş adet olrsan 3. günü olmasaan gel test yapalım dedi..ne yumrtlama günümü bilom ne başka bişe...öle takılıyoz bizderast gele yanii
zaten dayanamayip yazdim bi linkineayyy 8tüp epeyce vermissin canim.. benim de agriyor ama kan vermekten degil.. bugün bi cocuk isirdi beni yaa sen ne zaman alcaksin sonuclari??:
bismallah de kızbelinn altına yastık koy bak hee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?