2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

doğru sölüyon yaren benimde tek tesellim sağlıklı olmadığı için..

yok meri eşimde sorun yoktu.hala var pcos tüylenme pek yok bende adet düzensiliği ve kilo vr cildimde bozukluk yok.ananeim yaptı sadece koca karı ilcı belki onunda yardımıyla hamile kalmıştım.bilmiyorum doktorum stres yapma yola devam dedi.beende rahm filmi istedklerinde hep kaçtım aşılamadanda kaçtım.bu doktorum rahm filmini gerksiz buluyo aşılama için çokk erken demşti 1 ay gttm ona o ay hamile kaldım.ama sağlıklı gebelk olmadığından düştü

ahh seydacım seni öle ii anlıyorumkiii. benmde yine bir gecikmem olmuştu. tahlil yaptırdık değerim 35 çıktı hamilelk görünüo dediler ama kimyasal gebelkmiş benmki sonra kendiliğinden bitti. senin ne kadarlıktı düşügün olduğunda?bende de düzenszlk ve kilo var(

kocaelindemi yasıyorsunnn benm gbi? neresindesin acaba?benm doktorumda rahm filmini gereksiz buldu. pcos tedavisi uyguluyor glukophage falan kullanıyorum sana da verdimi şeker dengelemek ve yumurta kalitesi arttırmak için? ve de diyet dedi

cnm bence beklemelisin sonuçta oluşmuş bi gebelik versa demek olabiliyo bence bi kere daha koca karı olayına başvur doktorunada devam et ben inanıyorum 2.ye çok sağlıklı bi bebekle gebeliğn başlıcak

cnm bence beklemelisin sonuçta oluşmuş bi gebelik versa demek olabiliyo bence bi kere daha koca karı olayına başvur doktorunada devam et ben inanıyorum 2.ye çok sağlıklı bi bebekle gebeliğn başlıcak

inşallh tatlım yaa.bende öle diyom demek oluyomuş diye o ayki en önemli diğer faktör çok işim vardı aklım hiç orda değildi stres değildim adet günüm 1 hafta sonrasını işaretledim onada kendimi inandrdım ondanda olabilir inşallh 2.ye sağlıklı olur.büyk ihtimal 5 aralıkta doğum kontrol vercek sat günü belli olsun dye sonra 16 güne yumurtalık gelştirici fln verck.tahmini ztn...umarım bu sene herkes istediği sağlıklı bebeğine kavuşur..ben 12 günlük bi anne oldum ama onu hisstmş alışmıştım ama sağlıklı olmdı

merhaba meri ben sakaryadan yazıyorum komşu sayılırız seninde başından gecene uzuldum aslında çoğumuzda gebelik oluşup tutunamadığında adetle birlikte bebişikaybediyormuşuz kan tahlilinin en kötu yanı gecikme olmadan genelde yapıldığı için sonu husran oluyo

benmki düştüğünde 7+2 di 7 haftlıktı yani bana onu bu doktorum vermedi glukophaneyi.. izmit benimki merkez.diyet verdi banda ama nedense aram hiç ii değil diyetle..senin doktorum benimki ismail yılmaz

selam..bende bu ay çalışmalara başladım..son adet başlangıcı 13 kasım..aralığı sabırsızlıkla beklıyorum:) 3,5 yaşında bı kızım var bu arada..

benim gebeliğim oluşmuştu...bebğim tutunsun diye bana progestan diye ilçta verdi sabah akşam diye..

doğru söyluyn cnm olmuşu kaybetmek daha uzucu ama bi yönden olabildiğini görmekte mutluluk verici ben 2.bi çocuk istiyorum ve daha 3. ayım olmasına rağmen çok stres doluyum bıraktığımdan beri adetlerim çok gecikti ki 4 yıldır d.kontrol kullanıyodum ama senin en yakın zamanda olacagına inanıyorum

benmki düştüğünde 7+2 di 7 haftlıktı yani bana onu bu doktorum vermedi glukophaneyi.. izmit benimki merkez.diyet verdi banda ama nedense aram hiç ii değil diyetle..senin doktorum benimki ismail yılmaz

benimki memhmet veysel besnili özel aile tıp'ta evimizin karşısı hemen... ben gölcükte yaşıyorum.

evetyaa benmde ii deil aram zaten hayatım boyunca hep kabusum oldu hiç te basaramadım

selam..bende bu ay çalışmalara başladım..son adet başlangıcı 13 kasım..aralığı sabırsızlıkla beklıyorum:) 3,5 yaşında bı kızım var bu arada..

slm cnm benimde 4.5 yaşında kızım var bende 3 aydır çalışmalardayım çalışmalar başladığından beri adetlerim hep gecikti inşalla ilk ay olur stres olmazsın benim gibi

ee hadi bakalım inş. nilüfer... sende problem yok demek kızında olduğuna göre allahım 1 kerecikte bana tattırsa o duyguyu keşke

evet komsuyuz yarennn çok memnun oldum:)) tutunamadığından demekk... oysa ne çok isterdim onunda beni sımsıkı tutup bırakmamasını...

doğum konrol hapı kullndıysan stresten olmuyodur.emnim 1 2aya sende hamile kalırsın sağlıkla shtle..

bir sorunum yok allaha şükür..ilki hemen oldugu için sankı bu hemen olucak gıbı gelıyor tabı bellı olmaz bu işler,,allah herkese nasip etsin

evet komsuyuz yarennn çok memnun oldum:)) tutunamadığından demekk... oysa ne çok isterdim onunda beni sımsıkı tutup bırakmamasını...

olur cnm inşalla oda ama demek oluyo olacak bugünleri hatırlayp ona yeniden sarılacaksın bu arad az daha kızına yazıyodum kızınmı olcak ne

benimki memhmet veysel besnili özel aile tıp'ta evimizin karşısı hemen... ben gölcükte yaşıyorum.

evetyaa benmde ii deil aram zaten hayatım boyunca hep kabusum oldu hiç te basaramadım

hıım biliyorum orayııdoktorundan memnunsan sorun yok tatlım stres yapma sende inşlhh hamş kalırızz

slm cnm benimde 4.5 yaşında kızım var bende 3 aydır çalışmalardayım çalışmalar başladığından beri adetlerim hep gecikti inşalla ilk ay olur stres olmazsın benim gibi

heyecan yapıyorum sadece olcakmı acaba falan dıye,,çok da kafaya takmamak lazım aslında olacağı varsa olur zaten..özellıkle yumurtlama gunlerınde ilişkıye gırersen daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…