- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.901
kizlar ben kacar. gerci cok gec uyuyorum uyku bozuklugumda var benim meericim
zorlayacagim kendimi cünkü yarin cooooooooooookkkkkkkkk isim var. haftaya pazar yeni evimdeyim ve belki 1ay internetim olmayacak anca seneye yani 2012de görüsürüzböyle olalim ama tamammi kizlar göbisleri tokusturalim.
sonrada böyle yuvarlansinlar
aaa bende de var kız uyku bozukluğu,ay dün 3 e kadar döndüm durdum...
ayyy yeni evmiii taşınıyomusun yoksa aldın mı?? ayyy 1 ay cok fazlaaa 1haftada hallettir kızzz
regenimm.kardaizzzz ii geceler sizlereeee ben daha burdayımmm
Selam kızlar...:):):)
ay meri hic sorma canim ya bende 3e kadar döndüm durdum. acaba ev stresindemiyim ne. aslinda hersey yolunda kafayada takmiyorum. yok canim ya 2 odaliydi 3 odali eve tasiniyorum.
islerimi halledebilirem 1haftaya hallederim interneti insaallah.
yoksa dayanaamam be yaaaaa
slm neska hoşgeldinnn
a. selam neska hosgeldin
Hoşbulduk meri1 nasılsınız
selam benide aranıza alırmısınız
iim tşk ederm. sen nasılsın peki? anlatsana ne kadarlık evlisin?çocuk varmı... hikayen nedir?
selam benide aranıza alırmısınız
Evleneli 4 sene 3 ay oldu bebeğim yok maalesefçok istiyoruz ama beklemedeyiz herşeyi yaptık nerdeyse yumurta takibi,rahim filmi ilaçlar,çatlatma iğneleri vs.problemimiz varikoselmiş geç öğrendik 2,5 sene uğraştık geçtiğimiz ağustos ayında eşim varikosel ameliyatı oldu 2.dereceymiş bekliyoruz bakalım aralıkta kontrole gidecek inşallah sonuçlar iyi gelir...
anladımm çok geçmiş olsun,inş sonuçlar istediğiniz gibi olur da allah herkese bebişlerini kısmet eder:) tüp bebek düşünmüyormusunuz peki? ben henüz 1,5 yıllık evliyim,yumurta tembellii var ama...
Eğer bundanda bi sonuç çıkmazsa yaza tüp bebek düşünüyoruz.Peki sen neler yaptın yada yapıyosun probleminle ilgili?
benm tanım pcos. ilaç kullanıyorum adetim düzene girmesi için şimdilikk ve eşim için sperm analizi istedi doktorum.anlayacağın daha yeni başladık bizz
ozman herkese merhaba
bende 2 senelik evliyim.evlendiğimden beri tedavi oluyorum 3 doktor değiştirdim bu doktorum 4. rahim filmi hariç herşey yapıldı.en sonuncu doktorum bana sadece serphone verdi günde 2 defa.10 gün sonra gel dedi gttim yumurtalık oluşmuş 1gün vr 1 gün yok dedi ilşki.en son gün ananem bana süt kaynatıp buharına oturtu belimi ovdu belime bişe kapadı bardaktan dah geniş.o gce yumurtalığım çatladı.herkesede adetime vr dedim kimse sormadı bana.10 kasımda hamile oldumu öğrendim.ve 22 kasımda kontrolm vrdı.akşam üzeriydi ama sabah kanamam oldu doktora gitim düşk yaptım 5 aralıkta yine gitcem yola devam dedi çok endişeli ve umutsuz kaldımmm.bu arada polistk over yumurta tembelliği vrdı bende
ozman herkese merhaba
bende 2 senelik evliyim.evlendiğimden beri tedavi oluyorum 3 doktor değiştirdim bu doktorum 4. rahim filmi hariç herşey yapıldı.en sonuncu doktorum bana sadece serphone verdi günde 2 defa.10 gün sonra gel dedi gttim yumurtalık oluşmuş 1gün vr 1 gün yok dedi ilşki.en son gün ananem bana süt kaynatıp buharına oturtu belimi ovdu belime bişe kapadı bardaktan dah geniş.o gce yumurtalığım çatladı.herkesede adetime vr dedim kimse sormadı bana.10 kasımda hamile oldumu öğrendim.ve 22 kasımda kontrolm vrdı.akşam üzeriydi ama sabah kanamam oldu doktora gitim düşk yaptım 5 aralıkta yine gitcem yola devam dedi çok endişeli ve umutsuz kaldımmm.bu arada polistk over yumurta tembelliği vrdı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?