• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın ?
Regen bize mi kızmış özellikle sanamı laf atmış anlamadım ben :26: ay ne yaptık ki :26::43: şekerim sen biraz kafa dinlemek istiyorum demiştin ondan kimse yanaşmamıştır yaa

iyiyim bnde nolsunn annemi bekliyorum kahvaltı etmek içinn ama çok zor dayanıyorum midem gurul gurul :1:

yok kuzum sade bana değil orkide grubuna laf atmış regentoş... ama gruba eklemek için ketenhelvayı sadece benim adım geçmiş :)

yok ayoll bu regentoşş varyaa naz yapıyoo nazzzzzzz :23::23:

iyiyim bnde nolsunn annemi bekliyorum kahvaltı etmek içinn ama çok zor dayanıyorum midem gurul gurul :1:

yok kuzum sade bana değil orkide grubuna laf atmış regentoş... ama gruba eklemek için ketenhelvayı sadece benim adım geçmiş :)

bu saate kahvaltımı kalır şekerim atıştır biraz bebişi aç bırakma :49:

Kızlar, merhaba fıstıklar, naber nasılsınız?

Scremcim, breshkacım, sılacım, tuğçecim, renewalcim, hülyacım, bikere sevdimcim ( maşallah hamiş listemiz kabarmışşşş) nasılsınız? yeğenlerimiz napıyor? detaylı bilgi istiyorummmmmmm:47::47::47::1:

henüz hamiş olmayanlarımız napıyor? kardaizcim, ablanı duydum, çok sevindim, TEBRİK EDERİM! Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah!
regencim, azracım, sizde durumlar nasıl? ketenhelvacım seninle henüz tanışamadık ama o da olur inşallah denk gelir de sohbet ederiz.

yaa, kızlar ben ne çok şey kaçırmışımmm?:26::26::26: face muhabbeti olmuşşş, beni de ekleyiiiiiiiiiiiiiiiin! bensiz olmaaaaz! kızar ve ağlarım bak. Zaten çok hassasım bu aralar, her şeye ağlıyorum. göz yaşım burnumun ucunda (adet öncesi progesteron yükseklğindendir sanırım) :43::43::43:

Son düzenleme:

Scremcim, breshkacım, sılacım, tuğçecim, renewalcim, hülyacım, bikere sevdimcim ( maşallah hamiş listemiz kabarmışşşş) nasılsınız? yeğenlerimiz napıyor? detaylı bilgi istiyorummmmmmm:47::47::47::1:

henüz hamiş olmayanlarımız napıyor? kardaizcim, ablanı duydum, çok sevindim, TEBRİK EDERİM! Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah!
regencim, azracım, sizde durumlar nasıl? ketenhelvacım seninle henüz tanışamadık ama o da olur inşallah denk gelir de sohbet ederiz.

yaa, kızlar ben ne çok şey kaçırmışımmm?:26::26::26: face muhabbeti olmuşşş, beni de ekleyiiiiiiiiiiiiiiiin! bensiz olmaaaaz! kızar ve ağlarım bak. Zaten çok hassasım bu aralar, her şeye ağlıyorum. göz yaşım burnumun ucunda (adet öncesi progesteron yükseklğindendir sanırım) :43::43::43:

canım facede gizli grup açtım ben bizden başka kimse göremio öle bi grup olduunu bile :D gel ekliim senide önce arkadaş listeme ekliim ama yada sen beni ekle dur msj atim sana

sevgi pıtırcığııııııııııııım sevgi pıtırcığıııııııım noluyooo öyle sinyal falan o sinyal benle vardı diye hatırlıyodumm amaaaaaa nyseeeeeeeeee :53:

canlarımmmmmmmmmm nassınızzzzzzz bakalımmm kankitommm + breshkam nassınız ne var ne yok ?[/QUOTE]

ahh ahhh alıngan pıtırcığım benimmmm... benim alıcılar açıkk senin de sinyallerini alıyorum regenimin deee:21::21::21:

kim sinyal verirse onu alıyorum işte hıhhh:63: bilmem anlatabildimmiiii:111::111::111:

bu arada nerelerdesn bakalım yoksun yinee,bide bana dua ediyosun acaba senn:78:

gizlilik ayrları bölümünde nasıl bağlantı kurarsın var ona tıkla en başta Adını veya iletişim bilgilerini girerek aramada profilini kimler bulabilir? kısmı var orda arkadaşlar kısmını seçtim ben o yüzden arkadaşlarım harici kimse beni feyste bulamıo onun altında da kimler arkadaşlık isteği gönderebilir var onda da arkadaşlarımın arkadaşları nı işaretlediim için herkes istek gönderemio yani..

ben de durumlar ayni.. dün itibariyle bekleme sürem bittiiiiii :52::52::52::52: ama kirmizilar daha gitmedi.. ay adet olmak kötü bir sey ama, rahatlamak kadar güzeli yok yaa.. kadin olmak baska bir sey beeaaa :16::16::16: sen nasilsin canim??

valla dün çok üşüdüm sanırım akşamda eve gidince peteğin dibinden ayrılmadım zaten 22:00de uyumuşum ... Bugün iyi çok şükür ama her an masada uyuyabilirim yani :1:

iyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın ?
Regen bize mi kızmış özellikle sanamı laf atmış anlamadım ben :26: ay ne yaptık ki :26::43: şekerim sen biraz kafa dinlemek istiyorum demiştin ondan kimse yanaşmamıştır yaa

yok yaaa vallahi laf felan atmadim, sadece helvacana anlatmaya calistim.. hani biri eklemeden gruba giremiyorsun ya ondan öyle dedim.. hatta yazdim saka saka diye deeeee yaaa yemin ederim :43::43::43::43:

bakkkkkkkkkkkk regentoşşşş valla döverim seni haa yine laf atmışsın..ben denedim ama gruba ekleyememiştim seni çünkü sen çıktığın için senin teklif etmen gerekiyomuş ki kabul edelimmmmmmmmmmm:20::20: ama bunu sana söylemeyi unutmuşum o ayrı :1:

esra erol hanımefendi :1: ben sizinle zaten arkadaştım ama bi baktım o çakmaymış :1::1::1::1: bnde ekledim şekerim kabul et sonra senide ekleriz gruba :29:

sevgi pıtırcığııııııııııııım sevgi pıtırcığıııııııım noluyooo öyle sinyal falan o sinyal benle vardı diye hatırlıyodumm amaaaaaa nyseeeeeeeeee :53:

canlarımmmmmmmmmm nassınızzzzzzz bakalımmm kankitommm + breshkam nassınız ne var ne yok ?

yavrucummmmm çağrırız seni ne demek niye hatırlatmadınnnnn

selammmmm bayanlar dicem ama kimse yokkkkk
kankitommmmm nirdesinnnnnn :))))

yoookkkk yaavvv laf atmadim, siz de yöneticilik varya ondan sen ya da renewal yardim eder diye dedim ben.. helvacan da senle konusuyor ya, dedim belki renewali bilmiyordur o yüzden hly gelsin yardim eder anlaminda dedim.. ama simdi o dedigini anlamadim :44::44::44::44: grup gizli degil mi?? nasil bulcamki ben??

canımm benimm kendi adıma mercimeğim hakkında konuşayımmm çok şükür iyi :nazar: istersen girip resmine bakabilirsinnn :)

ahh ahhh alıngan pıtırcığım benimmmm... benim alıcılar açıkk senin de sinyallerini alıyorum regenimin deee:21::21::21:

kim sinyal verirse onu alıyorum işte hıhhh:63: bilmem anlatabildimmiiii:111::111::111:
bu arada nerelerdesn bakalım yoksun yinee,bide bana dua ediyosun acaba senn:78:

tamam o zamann benim sinyalleri kapama da :1: annem burdaydı bugün kahvaltıdan beri berAberdik ondan gelmedim canım :34: sen nasılsın ?

yok yaaa vallahi laf felan atmadim, sadece helvacana anlatmaya calistim.. hani biri eklemeden gruba giremiyorsun ya ondan öyle dedim.. hatta yazdim saka saka diye deeeee yaaa yemin ederim :43::43::43::43:

yoookkkk yaavvv laf atmadim, siz de yöneticilik varya ondan sen ya da renewal yardim eder diye dedim ben.. helvacan da senle konusuyor ya, dedim belki renewali bilmiyordur o yüzden hly gelsin yardim eder anlaminda dedim.. ama simdi o dedigini anlamadim :44::44::44::44: grup gizli degil mi?? nasil bulcamki ben??

ayol regentoşummm bnde sana şaka yaptımmm ağlama ağlamaaaa :29::29::29: biliyorum canımm ne amaçla söylediğini :34: ama ben ekleyemedim nedense ketenhelvayı da seni de :44::44:

canımm benimm kendi adıma mercimeğim hakkında konuşayımmm çok şükür iyi :nazar: istersen girip resmine bakabilirsinnn :)

tamam o zamann benim sinyalleri kapama da :1: annem burdaydı bugün kahvaltıdan beri berAberdik ondan gelmedim canım :34: sen nasılsın ?

ayol regentoşummm bnde sana şaka yaptımmm ağlama ağlamaaaa :29::29::29: biliyorum canımm ne amaçla söylediğini :34: ama ben ekleyemedim nedense ketenhelvayı da seni de :44::44:

kontenjan dolmustur tatlim ondandir :9::9::9::9::9:

tamam o zamann benim sinyalleri kapama da annem burdaydı bugün kahvaltıdan beri berAberdik ondan gelmedim canım sen nasılsın ?

ohh ohh anne kız oturdunuz demek,çok ii yapmıssın canım..ben de annemi öyle özledim ki...

ramazan bayramında görmüştüm en son:50::50::50:

annesiyle yakın oturanlara çok özeniyorum. ben iyiyim pıtırcığım biraz duygulandım ama iiyim yine de..

kontenjan dolmustur tatlim ondandir :9::9::9::9::9:

yok ayol sndeeee :1::1::1::1: ama ben yönetici falan değilim ki ondan ekleyememişimdir :44:

ohh ohh anne kız oturdunuz demek,çok ii yapmıssın canım..ben de annemi öyle özledim ki...

ramazan bayramında görmüştüm en son:50::50::50:

annesiyle yakın oturanlara çok özeniyorum. ben iyiyim pıtırcığım biraz duygulandım ama iiyim yine de..

valla bnde annesinden uzakta olanlara çok üzülüyorum gerçektenn :14::14::14:

bugün bnde çok duygusalımm gözyaşlarım geliyo geri gönderiyorumm ama çok sıktım galiba kendimi ... en iyisi biraz ağlayayımda rahatlayayım :14::14::14::14::14:

yok ayol sndeeee :1::1::1::1: ama ben yönetici falan değilim ki ondan ekleyememişimdir :44:

bugün bnde çok duygusalımm gözyaşlarım geliyo geri gönderiyorumm ama çok sıktım galiba kendimi ... en iyisi biraz ağlayayımda rahatlayayım :14::14::14::14::14:

benim içinde üzülebilirsin pıtırcığım ozaman:14::14:

bende aglayayımda rahatlayayım ozaman:14::14::14: hemde sana eşlik etmiş olurum

:14::14::14::14::14: buarada ben bu smileli gülme sanıyodum:14::14::14:

sinyal yolluyorum sana gel kıssss bak biz ağlama seansları yapıoruzz daha dogrusu rahatlama seansları diyeyim:14:

sende bize katılmak istermisinnnn:14::14::14:

ayyy sen niye duygusala bagladin minnosum beniiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm... yok kiz, ben de yönetici degilim ama silayi almistim gruba.. neyse yapariz bi ara.. bak dadlucadi da istiyor..

benim içinde üzülebilirsin pıtırcığım ozaman:14::14:

bende aglayayımda rahatlayayım ozaman:14::14::14: hemde sana eşlik etmiş olurum

:14::14::14::14::14: buarada ben bu smileli gülme sanıyodum:14::14::14:

niye aglasiyorsunuz yaa... aglamayin yani üzüntüden aglamayin, sevincten aglayin :54::54::54:

iyi akşamlar bayanlar

bende face grubuna eklenmek istiyorum. bana biri yardım etsin bakim

iyi aksamlar canimcim... sen facede kimin arkadasisin??? biz senle ark.olmadik kii :43::43::43:

Back