2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Çok sağol canım Allah razı olsun Rabbim sizlere de nasip etsin benim normal yolla olmadı tatlım tüp bebek tedavisi gördüm :) [/QUOTE]

olsun canım sonunda kavuşacaksın ya meleğine :)

canım çok şükür ya resmini de gördüm senin mercimeğin Allahın o nasıl bişey ya ufacık şey çarçabuk büyüyecek sonra annesinin kucağında yeni evini bulacak inşallah tebrik ederim canım
canım yaa kendine gel artık valla üzülüyorum sana bu halleri hiç yakıştıramıyorum inan hadi biran önce kendine gel tamam mı fıstığım kocacığında seni özlemiş bak inşallah en kısa sürede gelir geldiği zaman yumurtlama zamanın olur ve sende hamile kalırsın bitanem inan canı gönülden diliyorum bunu

kızlar gecmıse hıc bakamadım vaktim yok... ben gidiyorummmm..... umarım hıcbır haberı kacırmamısımdır.. Allah a emanet olun.. hepinizi cok cok opuyorummmm..

hoscakalınnn....
kaçırdın yavrummmmmmmmmmm
hadi yolun açık olsun güle güle git canım bizi de habersiz bırakma

kızlar dün cinsiyetini öğrendik tosun paşam geliyo erkekkkimmm
oooo maşallah canım bir paşa daha geliyor oleyyy

canımmmmmmmmmm maşallah yok yok derken hepimizi solladın valla Allah nazarlardan saklasın 6+1 heee oyyy minik şey Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah Gönlündeki hakkınızda hayırlıysa Allahım sana bi prenses versin inşallah

heeey bende varım sata göre bugün 4+1 teyzeleri bakalım doktorumuz ne diyecek inşallah olumlu ilerler benim beklenen doğum da 24 temmuz çıkıyor

geçmişi atlayarak okudum breshkacımdan haber yok dimi kızlar ,atlamadım orayı???
canımmmm merak etmişsin Allah razı olsun çok şükür hayırlı haberler verdim yaradan Rabbime binlerce kez şükürler olsun meleğim karnımda teyzesi

canım iyi bir doktor bulmana çok sevindim çok şükür önlemini aldıktan sonra baş edilemeyecek bi sorun değil ve yine çok şükür ki hamile kalabiliyorsun Rabbim en kısa sürede tekrar nasip etsin canımmm

ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN....................
El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr

tebrikler canım... Allahım tamamına erdirsin inşallah... umarım herşeyin çok güzel olur. herşey gönlüne göre olsun.

ben epeydir yoktum takip edemedim,tüp bebekti dimi seninki yoksa aşılamamıydı?

Sila rahtsizdi benim bildigim yani midesi cok bulaniyordu o yüzden gelemiyordur.

olsun canım sonunda kavuşacaksın ya meleğine :)
çok şükür canım olsun da hangi yoldan gelirse gelsin meleğim Seninde bata az kalmış inşallah gelmez kırmızılar sende güzel haberler paylaşırsın

tebrikler canım... Allahım tamamına erdirsin inşallah... umarım herşeyin çok güzel olur. herşey gönlüne göre olsun.

ben epeydir yoktum takip edemedim,tüp bebekti dimi seninki yoksa aşılamamıydı?
çok sağol canım çok şükür sonunda bende bu haberi paylaşabildim tüp bebek canım benimki 8 ay sonra tüpü patlatıcam inşallah .Evet seni bayadır göremiyorum nasılsın nerelerdesin ?

ayyyy cnmm cook ama coooook sevindim :) Allahim sana coook sukurrr yaaa cnm insallah saglikla kucagina alirsinn tbrk ediyorumm :)
tuğçemmmm çok sağol canım çok şükür o kadar mutluyum ki beni çok iyi anlayacağından eminim yine sizlerden dua isteyeceğim bu kez meleğim için dua edin de teyzeleri değerlerimiz yarın iki katına çıkmış olsun

bugünlük benden bu kadar kızlaaar inşallah yarın akşam da güzel haberler vermek nasip olur dualarınızı eksik etmeyin nolur... Meleğim benimle kalsın

herkese iyi geceler hepinizi çok öpüyorum

çok sağol canım çok şükür sonunda bende bu haberi paylaşabildim tüp bebek canım benimki 8 ay sonra tüpü patlatıcam inşallah .Evet seni bayadır göremiyorum nasılsın nerelerdesin ?

tüpten bakalım ne çıkacak bence sende ikiz var ama bakalım hayırlısı neyse o olsun. biraz yüksek değerin sanki batın bugündü dimi? gerçi çokta emin değilim ama genelde battan 1-2 gün sonra bakılınca bu değer çıkıyor. sende çocul gebelik varsa değerin ondan yüksek olabilir diye düşündüm şahsen

ben iyiyim canım şükür ama kendi ailemle alakalı biraz problemlerim vardı onlarla uğraşıyordum. halada uğraşıyorum sayılır. o yüzden giremedim

tatlicadiiiiii nasilsin kuzuuuuu????? kaldik mi senle ben hem burda basbasa, hem de bekleyenler arasinda gerci sen korunuyorsun ama olsun.. sen, kuppe, kardaiz, menbeta, azra, nihanca, meri, ben.... bakalim neler görcez...

kurban olurum ben senin goz yaslarina bitaneemm... aglama nolursun..sen istesende beni uzemezsin,benim uzuldugum tek sey senin huzursuz olman endislenmendir..... insallah hersey cook guzel olacak caniminici......

iyi oldugunu gorebilmek icin bende seni cook bekledim aksa ama nartanesicim de soylemis bulanti vardi, asiri uyku vardi koltukta sersem sersem oturdum cunku oglusta yanimdaydi... anca geldim guzeller guzelim benim.....

cok seviyorum seni canim arkadasim benim...

bak gecen postlardada bahsettimya dr bi kadindan o da yeni hamis benle sati ayni. dr once ona bakti sonra ben girdim.. benimki onunkinden kucukmus valla ole soyledi.... kuzum gun gun farkediyo herkes ayni yumurtlamiyo yumurtlasa bile aynigun tutmuyo biliyosun yumurta ve spermin omrunu..... olay bu bebegimmm...

lutfen mercimegide guzel gozlerinide uzme aglatma artik emi..... kuzum normal bunlar..

aaaaaaaaaaaa sila gelmisss

ikiz hanim ikiz haniim demek siz benim tokdur randevumdan bi haberdinizz heee.........

bidahaki randevuyu yaz kiyiya koseye 16aralik....... gerci ozaman sende hamis olursun insallah....

canim benim cucugun (cucukte nokta var u de siz koyun bi zahmet) kalp atislarini duymadim gordum..... sukur yolunda hersey...

ayyyy içim içimiş yediiii kaç saattirr vallaaaaaa... bi bakayım dedim sılam gelmişmi sen yazmışın ben gelmişim kalp kalbe bu kdar olur canımsınnn

vallaha kahroldum seni üzdüm diye Allah ım bana mercimeğimii hiç beklemediğim anda bahşettiysee inanıyorum ve güveniyorumki sağlıkla kucağıma almayı nasip edecektir...

biraz duygu yoğunluğu yaşıorumm tekrar kusuruma bkma sılacımm canım ucuzum hamiştaşımmm seni çok seviyorummmmmmm

bizde bebişlerimizi görecegizzz inşallahhh

görcez tabi insallah

tamam senin cücügün anladim kuzum kusura bakma yaa.. valla aksam ne kadar okursam, anca o.. nolur kizma..benim essekligim farketmemisim.. bakarsin bu sefer de 16 araliga kendi hamileleigimin heyecanindan unuturmusum senin kontrolü

bitaneeem hemsooomm..tekrar coook tebrikler canim benim... insallah yarinda costurursun bizi kuzum...

caniimm benim icin soylediklerine,dileklerine cook tesekkur ediyorum ve dualarina amin diyorum guzelim... rabbim hepimizin gonlune gore versin... Allahin izniyle ucumuz pespese doguracaazz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…