2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlicadiiiiii nasilsin kuzuuuuu????? kaldik mi senle ben :31::31::31::31: hem burda basbasa, hem de bekleyenler arasinda :1::1::1: gerci sen korunuyorsun ama olsun.. sen, kuppe, kardaiz, menbeta, azra, nihanca, meri, ben.... bakalim neler görcez...

ay canım sen yazmışsın ben kocişe bakmaya kalkmıştım.
inşallah sende bu ay kavuşursun canım bebeğine. korunman bitiyormuş sanırım. üçüzlerini yakalaman gerek,hızlı ol hızlıı:1:
ben azrayı bekliyorum o hamile kalsın sonra ben:24: (azrayada laf atayım hazır burda oda:9:)

canım iyi bir doktor bulmana çok sevindim çok şükür önlemini aldıktan sonra baş edilemeyecek bi sorun değil ve yine çok şükür ki hamile kalabiliyorsun Rabbim en kısa sürede tekrar nasip etsin canımmm
evet fıstığım Allaha şükür hamile kalabiliyorum en azından..sizlerle moral buluyorum ben ya..her hamişte içim kıpır kıpır oluyor, hamile olduğumu öğrendiğim gün kadar heyecanlanıyorum..seviyorum sizii bennn :16::16::16:

ayyy öyle deme canim bizim elimizde olan bir sey yoktu ki... benim de aklima geldikce neler düsünüyorum, neler kuruyorum, kendimi bile sucluyorum... ki üstünden bir bucuk sene gecti resmen.. diyorum simdi öldü cennete mi gitti, acaba onun da cani yanmistir, o kadar tutunmaya calisti ki, ben bir sey yapamadim.. o da yasiyor muydu acaba?? yoksa öylesine geldi gecti mi?? kürtaj olmadim ben, dr kalani kürtajla alalim dedi ben de sordum kendi gider mi diye, o da gider ama kanamaniz sürer tabiki dedi.. ne bileyim olamadim sanki kurtulmak istiyormusum gibi geldi bana.. halbuki ne alaka benim de sagligimi tehlikeye atiyor.. neyse canim yaa oldu artik.. Allahim yine nasip etcek... yeterki zamani gelsin, Allahim dermansiz dert vermesin :16::16::16::16::16:

evet canım bizim elimizde olan birşey yoktu, ama regenim senden ricam, doktoruna düşük öykünü anlatman ve genetik testlerinin yapılmasını istemen, burda da ilk düşükte yapılmıyor ama doktorum bana o konuda yardımcı oldu, belki sana da yardımcı olur, doktorların bu konuda taktikleri oluyor, o testleri yapmanı sağlamak için..

ayyyy içim içimiş yediiii kaç saattirr vallaaaaaa... bi bakayım dedim sılam gelmişmi sen yazmışın ben gelmişim kalp kalbe bu kdar olur canımsınnn :29::29:

vallaha kahroldum seni üzdüm diye :( Allah ım bana mercimeğimii hiç beklemediğim anda bahşettiysee inanıyorum ve güveniyorumki sağlıkla kucağıma almayı nasip edecektir...

biraz duygu yoğunluğu yaşıorumm tekrar kusuruma bkma sılacımm canım ucuzum hamiştaşımmm seni çok seviyorummmmmmm:16::16::16::16::16:
kiyamam sana valla uzullmee artik anliyorum seni zaten bunu ifade eden bisi demedim sadece acikcasi biraz tedirgin oldum yaptigimiz dogrumu falan die birimiz hamisligi ilan ederken digerimiz agliyoo bu beni dusundurdu hepte dusunduruyordu zaten....

onun icin Allah kimsenin kucagini bos koymasin insallah herkese bekledigini hayirlaversin.... sende daha rahat ol emi bebegim...
dedigingibi TevekkulAllah...
görcez tabi insallah :16::16::16::16:

tamam senin anladim :1::1::1: kuzum kusura bakma yaa.. valla aksam ne kadar okursam, anca o.. nolur kizma..benim essekligim farketmemisim.. bakarsin bu sefer de 16 araliga kendi hamileleigimin heyecanindan unuturmusum senin kontrolü :1::1::1:

ammaan unutta bu sebebten unut ikizimm raziyiim.. insallah oyle olur asagi yukari senin bata denk geliyo...

evet ayrica o cucuk... yaa senin yazdigin cucugu kopyalagim derken kayip olduuuu

ben çıkıyorum canlarrr hepinize ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleride mercimekleride öpüyorummmmmmmmmm:16::16::16:
hadii cancagizim ii geceler...Allah rahatlikversin rahat rahat uyu emi..optum seni ben..
tatlıcadı,hly,sıla,azra

herkese ii geceler kızlarrrr tatlı rüyalar:16:

iyi gecelr canim... seninde mercimeginsiz uyuyacagin son ayin olsun insallah.... biran evvel gelsin seninkide....

ay canım sen yazmışsın ben kocişe bakmaya kalkmıştım.
inşallah sende bu ay kavuşursun canım bebeğine. korunman bitiyormuş sanırım. üçüzlerini yakalaman gerek,hızlı ol hızlıı:1:
ben azrayı bekliyorum o hamile kalsın sonra ben:24: (azrayada laf atayım hazır burda oda:9:)

koyu yaz azrayi da farketsin :1::1::1::1:

evet fıstığım Allaha şükür hamile kalabiliyorum en azından..sizlerle moral buluyorum ben ya..her hamişte içim kıpır kıpır oluyor, hamile olduğumu öğrendiğim gün kadar heyecanlanıyorum..seviyorum sizii bennn :16::16::16:

evet canım bizim elimizde olan birşey yoktu, ama regenim senden ricam, doktoruna düşük öykünü anlatman ve genetik testlerinin yapılmasını istemen, burda da ilk düşükte yapılmıyor ama doktorum bana o konuda yardımcı oldu, belki sana da yardımcı olur, doktorların bu konuda taktikleri oluyor, o testleri yapmanı sağlamak için..

hmmm anladim canim, söylemeliyim ben ya.. ne olur ne olmaz.. zaten her sey drlarin elinde tatlim.. burda sigorta sirketlerine masraf olmasin diye olabildigince az ilac yaziyorlar, gec tedavi yapiyorlar.. üstüne düsmeliyim ben de.. iyi bi doktora denk gelmissin Allahtan..

kiyamam sana valla uzullmee artik anliyorum seni zaten bunu ifade eden bisi demedim sadece acikcasi biraz tedirgin oldum yaptigimiz dogrumu falan die birimiz hamisligi ilan ederken digerimiz agliyoo bu beni dusundurdu hepte dusunduruyordu zaten....

onun icin Allah kimsenin kucagini bos koymasin insallah herkese bekledigini hayirlaversin.... sende daha rahat ol emi bebegim...
dedigingibi TevekkulAllah...

ammaan unutta bu sebebten unut ikizimm raziyiim.. insallah oyle olur asagi yukari senin bata denk geliyo...

evet ayrica o cucuk... yaa senin yazdigin cucugu kopyalagim derken kayip olduuuu

ooo iyi yirttik desene :1::1::1::1: ayyy yok kuzzum yaa unutmam bu sefer de yani yuh artik derim kendime...

yaaa bu nerden cikti simdi yaaaaaa..... resmen bogazimda muthis sisti... ve ayni muthislikte rahatsiz ediyooo....

acaba pekmez karabiber bundada ise yarar mi???

sanirim azraciim gecmise kizlar... guzel haberlerin keyfini cikara cikara okuyo canim benim...

gecmise takilmistir ya da kocisi alikoymustur :1::1::1::1:

CiCEEEKKKKKKKKK fistigim nasilsin yahu??? ufaklik nasil???

sagol canım cok iyi valla çok sert vuruyor bir an sanki cıkacak sanıyorum masallah kızım cok hareketli teyzesi yine vuruyor insallah doğunca akıllı olur artık hiç halim olmuyor biraz okuyorum cıkıyorum uzanıyorum sonra yine bakıyorum senin de bitti korunma süren insallah önümüzdeki ay senden de güzel haber alacagiz kafana takmamaya calıs canım tosun pasan daha cabuk gelsin :16::16:

sagol canım cok iyi valla çok sert vuruyor bir an sanki cıkacak sanıyorum masallah kızım cok hareketli teyzesi yine vuruyor insallah doğunca akıllı olur artık hiç halim olmuyor biraz okuyorum cıkıyorum uzanıyorum sonra yine bakıyorum senin de bitti korunma süren insallah önümüzdeki ay senden de güzel haber alacagiz kafana takmamaya calıs canım tosun pasan daha cabuk gelsin :16::16:

bakalim canim yaa olursa olur olmazsa kendimi paralasam da olmaz ne yapayim di mi ama??? gerci ben inaniyorum, inaniyorum ki olsun... valla kuzu arkadasimin bebegi pek hareket etmezdi, cikti disari valla canini okuyor simdi... prenses simdi vursun da cikinca uslu dursun :1::1::1::1: ama bisey diyim mi sana cicekcim, sen sen ol üstüne yatma... tabii elinden gelebildigince, arkadasim dayanamayip üstüne yatiyordu cocuk o yüzden huysuz oldu, yani biz öyle teshis koyduk :1::1::1: gerci dr felan herkes diyor hamilelik nasil gecerse bebek öyle oluyor diye...

ay çiçekcim canım çok oldu görüşmeyeli..
maşallah kızımız kocaman olmuş. son 2 ay.. inşallah rahatlıkla ve sağlıkla kucağına alırsın canım küçük tekmecini:16::16:
ay ne çabuk geçiyor zaman ya bugün çok net gördüm önce tuğce sonra sen. resmen daha dün gibi test yaptığınız gün

yaaaa ben gidicem herkesler toplandi, screamaway de gelir birazdan... oooof kalk da git simdi :31::31::31:

evet canım haklısın rabbim nasip ederse ne mucizeler oluyor insallah olur bu ay tatlım hiç üstüne yatmıyorum sırt üstü de yatmıyorum dönerken de kalkıp oturuyorum sonra dönüyorum artık bebek büyüdüğü icin kordon bagi boynuna dolanabilirmis burdan tüm hamislere duyurulur hem cok güzel bir duygu hem de cok zor bence yarın 32 .haftaya giriyoruz gittikce daha cok heyecanlanıyorum insallah akıllı olur ya ne de olsa yalnızım yardım edecek kimse yok

ay çiçekcim canım çok oldu görüşmeyeli..
maşallah kızımız kocaman olmuş. son 2 ay.. inşallah rahatlıkla ve sağlıkla kucağına alırsın canım küçük tekmecini:16::16:
ay ne çabuk geçiyor zaman ya bugün çok net gördüm önce tuğce sonra sen. resmen daha dün gibi test yaptığınız gün

evet canım bayadır görüsemedik son iki ay kaldı böyle hareketli olursa daha da erken doğar diye düsünüyorum:1:acele ediyor benim kız insallah bizim mucizeden rabbim sizlere de nasip eder tatlıcadım bizimkiler doğar sonra sizin bebislerin tekmelerini hareketlerini konusuruz :21::21::21:

Back