2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cok haklisin canim hem de coook... yurtdisindan tr'ye giden o kadar cok insan varki tedavi icin.. sirf burda yasadigim kücücük sehirde, türk veya degil kac kisi biliyorum.. dis tedavisi, kemik hastaliklari, tüp bebek tedavasi ve hatta estetik icin tr'ye gittiler... tr'deyken yogunluktan dolayi drlar ilgilenmeyince kizardik felan tabi ama simdi onu da ariyorum desem yeridir...

benim bekleme sürem bitti canim.. yani cuma-c.tesi felan gelir kirmizilar, sonrasinda korunmucam simdi de korunmasan bir sey fark etmez zaten yumurta zamani gecti ya.. bakalim bi atlatayim kirmizilari daha sonra 16gün gececek ki ben yumurtlayim, sonra da 14gün gececekki sonuc alayim.. ayyy ne uzun zaman öyle iste baska da bir sey yok.. senin randevun ayin 3ündeydi degil mi?? o zamana kadar bekliceksin sanirim..

insalah canim yaa... geri de pek bi kimseler kalmadi insallah herkes kavusur en kisa zamanda.. artik sabrim kalmadi benim de

Sağol canım çok teşekkür ederim Aminnnnnn inşallah değerim artar da sevincime sevinç katar meleğim

ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN....................
El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr

breshkaa dün aksam 9dan beri bekliyorum seniii.erken testi yapcam aksam haber veririm demiştinyaaa

bugünde hep dua ettim düşündüm durdum seni ama beklediğime değdi nasıl mutluyum gözlerim dolu dolu inan:2:

tebrik ederim seni hayırlı ve sağlıklı bir bebekk olsun çok mutluyum şuan

canımmmm saolasınnn yaa.. valla bi an çok daraldımm ama hrmonlarım karışık ondan galiba.. şimdi iyiyim cuma başka doktora gidicem içim rahat etsin diye

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaa ucuzummmmmmmmmmmmmm hamiştaşımmmmmmmmmmmm lütfennn postumu okuuuu çok özür dilerim bakkkkkkkkkkk sen bana bişi demeden susmıcamm hala ağlıorumm

senin en güzel gününü burnundan getirdim çok özür dilerim seni üzdüğüm için tekrar canım benim nolursunnnnnnnnnnn

insalah canim yaa... geri de pek bi kimseler kalmadi insallah herkes kavusur en kisa zamanda.. artik sabrim kalmadi benim de
İnşallah 2011 bitmeden hepimiz hamile haberi vereceğiz canım sonra hamilelik süreçlerimizi anlatacağız inşallah seninde beklemen bitti çok şükür inşallah bu ay hamile kalırsın canım dualarım sizlerle inan

ay çok teşekkür ederim canımmm Rabbim herkese nasip etsin inşallah bende inan hepiniz için dua ediyorum inşallah hepimiz böyle güzel haberler vereceğiz artık daha çok inanıyorum buna

ohhh çok sevindim bekleme sürenin bitmesine tatlım..korunma zatenn, ben senden çok ümitliyim en kısa sürede güzel haberlerinizi alacağımıza çok çok eminim..kafanı rahat tut yeter ki, 14 gün ne ki, kaç ay devirdin kuzucuuuk ya, 14 gün gelir geçer güzel haberler biziii bekler..benim randevum 3ünde ve o tarihi beklemek zorundayım canım, riske atmak istemiyorum, Allahın verdiği canın tedavisi mevcut bir durum olmasına rağmen yok olması çok acı..tekrar bu acıyı yaşamak istemiyorum, iyice öğreneyim sorunu yapmam gerekenleri ondan sonra inşallah Allahım tekrar nasip eder ..

noldu kiss???? benim basimin altindan cikmiatir o her neyse.. bi dur.. hem sila yok galiba benim de mesajima cevap vermedi..

breshka canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah senin bat geçmişmiydide yaptın kan testini merak ediyorum da :) benim batta cumartesi ama çatlıcam meraktan :)

caniiimm meri cok sagol tatlim... insallah darisi size,sana dualarimsizlerle insallah.... canim sen pko icin herhangi ilac kullandinmi kullaniyormusun ya da?

ohh duaları da alıyorum hamilerden,hülyamda dua ediyor bana

Canım dr um bana glifor gibi yumurtlamamı saglayıp kolaylaştıran,şeker dengesini sağlayan bir ilaç verdi,bir de duphaston veriyor adetlerimi düzene sokmak için..bugün yine kontrole gittim doktorum iyiye gidiş var dedi yumurtam bile varmış şuan

ahhh darısı benim başıma benim, Allah ım da isterse tabi

ayyy öyle deme canim bizim elimizde olan bir sey yoktu ki... benim de aklima geldikce neler düsünüyorum, neler kuruyorum, kendimi bile sucluyorum... ki üstünden bir bucuk sene gecti resmen.. diyorum simdi öldü cennete mi gitti, acaba onun da cani yanmistir, o kadar tutunmaya calisti ki, ben bir sey yapamadim.. o da yasiyor muydu acaba?? yoksa öylesine geldi gecti mi?? kürtaj olmadim ben, dr kalani kürtajla alalim dedi ben de sordum kendi gider mi diye, o da gider ama kanamaniz sürer tabiki dedi.. ne bileyim olamadim sanki kurtulmak istiyormusum gibi geldi bana.. halbuki ne alaka benim de sagligimi tehlikeye atiyor.. neyse canim yaa oldu artik.. Allahim yine nasip etcek... yeterki zamani gelsin, Allahim dermansiz dert vermesin

Sağol canım benim senin güzel yüğreğine sağlık canım bu sonuç 11.gün değerim biraz sabırsız davrandım 1 gün daha bekleyemedim ben inşallah böyle devam eder teyzesi ay çok mutluyum bennnn
Taneme çok üzüldüm bende önce mahpeyker sonra tanem negatif sonuç verince çok üzüldüm hatta bugün ağladım orda yazmak istemedim bu yüzden

kuzum ne oldu ki yaaa bende geçmişi okuyacağım şimdi sılacımı çok merak ediyorum ne yaptı diye seninde kese görünmüş yerim ben o mercimeği evide görünmüş ama sen evham mı yaptın ki seni teselli etmişler kuzum dur ben bi geçmişi okuyup geleyim hemen
Çok sağol canım Allah razı olsun Rabbim sizlere de nasip etsin benim normal yolla olmadı tatlım tüp bebek tedavisi gördüm :)

burdayım cnmmm sılayıı bekliorumm ağlaya ağlaya

iyi de niye agliyorsun?? bak yaa... sen erken bagladin duygusala bitanem benim... üzme kendini de mercimegi de.. gelir simdi aglama, bak dedim ya bana da cevap yazmadi muhtemelen pc basinda degil.. o aglatmaz seni böyle.. hem dedim ya, benim basimin altindan cikmistir her ne olduysa.. sen bana söyle ne diceksen

yok kuzumm ben bugün sılamı üzdümm en güzel gününü burnundan getirdim kızın... bne biraz pinpiriklendim tamma mı... sıla kalp atışlarını gördü ya ben neden göremedim benim haftam küçük halbuki satlarımızın arasında 1 gün var diye biraz dertlendimm ağladım kapadım sılamı da üzdüm o yüzdenn çok duygusalımmm yaa....

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özür dilerimmmmmmmmmmmmmm nolursunnn affetttttttttttttt

canım benim ne kendini üz ne başkasını takma kafana hemen öyle kalp atışı 6.7. haftada duyuluyomuş hem bi aksilik olsa dr lar hemen söylüyor gözünün yaşına bakmıyor yani... kiminin erken kiminin geç duyuluyormuş hem... kalbi atıodur gör boşuna üzülmüşüm diceksin yarın bigün

oy oy oyyyy kiyamam ben sana.... e kuzum dr dememis miydi sana gec döllenme diye?? o sebepten sen daha duymamissindir.. gerci sen de biliyorsundur sebebini, sende duygusallik basladi o zaman bak bu pinpirikli hallerin de hamileliginin yolunda gittigini gösterir bak canim benim üzülme sen

silaya sinyal gönderelim de gelsin o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…