- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.161
kuppecim canim iyi bir dr bulmus olabilmene gercekten cook sevindim canim arkadasim.. 3 aralik bisey deil 2 hafta diyelim asagi yukari.. insallah bundan sonra daha acik ve hizli ilerleyecek bebisine adimlarin, ustelik daha saglam....
hadibakalim... insallah her donusunde guzel haberlerle sevindireceksin bizi...Allah guzel yuzunu guldursun insallah..
canımm benim ya, olsun bu belirtiler aslında sağlıklı bir hamilelik geçirdiğinin belirtisi, benim hamileliğimde hiç mide bulantım yoktu, hatta korkuyordum ters giden birşeyler mi var diye..aslında varmış da haberim yokmuş..zaten geçici belirtiler bunlar bi süre sonra rahatlığa kavuşacaksın Allahın izniyle..bana verdiğin destek içinde çok teşekkür ederim sılam ya..Allah hepinizden razı olsun..evet canim yazdim onceki postta cok sevindim dr bulmana...Virüs
benim hamilelik cok sukur aksilik yok bulantili,uykulu, istasiz, tahammulsuz,sinirli gidiyoo simdilik.. esimin neler cektigini bi bilseniz... oyle kiziyorum onaa.... bildigi icin cvpta veremior yazik.... suan ALlahin izniyle 6+1 deyiz canim bulantilarin bitmesi iciiin coook zaman var anlican daha.....Virüssabrinin,guc ve kuvvetinin karsiligini alirsin insallah canim.. diyorumya ugraslarininkarsiligini versin Rabbim... ciiden olumlu gelismelerini ve sonrasindeki guzel haberlerini yine okuycaz,kutlucaz burda....
aminn amiiiiiiiiiiiiiiiiin tuğçem, bal ağızlı arkadaşım benim..gelişmelerden tabiiiki haberdar edicem..çünkü en küçük acımda aklıma ilk siz geliyorsunuz, ailemden biri gibisiniz artık..ilacı ve iğneyi testlerde çıkan mutasyonlara göre veriyorlar canım, 12 tane test yapıldı bana dörtünün sorunlu olduğunu söyledi bana eski doktorum ama o doktora da pek güvenmiyorum ben..o yüzden yeni bir doktor buldum..inşallah bundan sonra güzel haberlerle yanınızda olcam ve güzel haberlerinizle seviniyor olacağım..evet cnm hamıle kalmana engel olmadıgını duymustumda şu ilacı ve ıgneyı neye gore verıyolar onu bılmıyodum... Rabbım tez zmnda saglıklı bı hamılelık gecırmenı nasıp etsın cnm... Herkezın başına gelebılen bısey ama cok sukur bı çözümü var ve ınsallah mutlu oldugun gunlerde gelecek tatlım ... Gelişmelerden haberdar et bızı olurmu ?
breshhkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gecemi gelecen baliiim yaaaaaaaaaaaaaaaaa benim gozler gitti gidiyor seni bekliyoruum!!!
ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN....................
El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr
:
hly ve sıla..
kızlar keseler görünmüş. sılacımın pıt pıt.. kalp atışıda duyulmuş... maşallah size ve bebeklerinize...
tuğçecim seninde çok az kalmış prensesin doğumuna. sanki daha dün gibi kan testi yaptırman falan. ne kadar çabuk geçmiş zaman..nasılsın,nasıl gidiyor? bundan sonra extra heyecanlı bir bekleyiz başlıyor senin için. son 3 aya girdin. Allahım yardımcın olsun inşallah.
hülyacım kendini telaşlandırma ve yıpratma boşuna. 6-7 haftalıkken kalp atışı duyulur diye biliyorum ben. sende 6. hafta içindesin sanırım.
caniimbeniimm coksagol Allah razi olsun.. darisisenin basina isnallah tez zamanda hayirlisiyla... bun pit pit duymadim henuz canim gordum.... o da olucak insallah...
kan degerin super , keseyi gordun suan neden kaygilisin anlamadiim...
yaa biri beni tutsun su kizi dovmeye gidiyoruum ben..... caniim vallahi gereksiz tepki veriyorsun 2 haftaya ne kaldi.... ama bak benimkinin olcumu seninkinden az cikiyo... sorun deill..... arti seninki ustten bakmis tugcecim soylesin alttan ve karindan usgnin cok farki var ondan detay gostermedi doktor....
hayırlısı olsun cnm bnmm en dogru kararı sen bılırsın sıkıntılarını halledersın ınsallah tez zmndaa... Dra kontrol ıcın gıt bncedee bi görünmekte fayda var ... buarada hly suan yemek yapıo bıraz once konusmustuk aglıyodu o kadar takmış kafayaa
ccanim ya bu mutlulugun tadini cikar. herzaman positif olmalisin heleki hamilelik süreesinde kafaya birsey takmamalisin. Rabbim Mercimegine saglik versin hem daha kücücük yakinda kalp atisini cinsiyetini hatta tekme atisini bile göreceksin.
ayhhh mercimege bak büyümüşte resimlerde de çıkmış:)
hülyacım maaşallah
hülyacım stres yapma ne olur. bende ilk gittiğimde göremedim kalp atışlarını sadece keseyi görmüştük. vajinal ultrasonda istememiştim. inşallah bir daha ki gittiğinde göreceksin.
canim hiiic sorundeil tabi yanlis anlamis olabilirsin ben ustune basa basa tekrarliyorum ki hlycamin rahatlasin die... cok stresse yapti cunku... yaa insallah paylasmammi prrensesimi......
yaa tugcecimm benide uzdu vallahibidaha yazmicam kendimden haberler... benim dr um ilk hamililekteln gittigim yaklasik 4 yildir tanisiyoruzdaha farkli ortamimiz var... insallah hulyamda kendine daha sicak dr bulur daha tatmin edici..
kızlarrrrr kesecikleriniz hayırlı olsun..görmenize çoook ama çok mutlu oldum...
ama sılacım dediklerine katılıyorum ve hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatuna kızıyorum bende..böyle şüpheci ve stresli olmak hamiş bir bayana çok sakıncalı..tatlim zaten kalbin atışı göbekten bakılınca duyulmaz ki, daha çok küçük çünkü, alt muayeneden anlaşılıyor kalp atıışı, benimki de öyle olmuştu, göbekten bakmamıştı doktor, sen boş yere stres yapıyorsun, sonra bebeğine de geçer stresin dimi kuşum..lütfen olumsuz hiçbirşeyi düşünme ve günlerini huzurlu bir şekilde geçirmeye çalış..negatiflik sana hiç yakışmıyor minnik kuşum benimmm...dualarımız sizlerle..Allağa sığın ve kendine dikkat et yeterli..
hayirli olsun görmüssün pit pitlari. darisi artik duymada Insaallah Hayirlisiylada kucagina alirsin.
simdi ben hülyanin sorununu tam anlayamadim neden neyi kafasina takiyorki? kan degeri güzeldi öyle demisti. e muaynede oldu gördü mercimegini.
sorun ne??
sevgi pıtırcıgım neden böyle yaptın ama şimdi sen? Sanırım hormonlarının bir oyunu bu ama stres yapma ve moral senin en önemli ilacın suan
Evet bir dr a daha muayene ol,içini rahatla ama ortada bir sorun yokken kendi kendini yıpratma...
bak üzülürüm sonra
aaahh hulyaciim canimbenimm... suan kendimi nasil kotu hissettigimi bi bilsen... kiyamam sana.. valla eger uzulecek gereksiz kafaya takacaksan cidden yazmicam bidaha dr donuslerini....
kuppecimm.. hosgeldin guzelimm nabersin.. nasil gidiyor dr falan buldun sanirim???
oncelikle cok sagol kuppecim Allah saglikla hayirla sanada nasip etsin insallah canim...
eve tsoyle hulyama.... ok dogru demissin bende anlatiyorum ama yok kafasina takildi bikere.....benide uzdu(
caniiimm meri cok sagol tatlim... insallah darisi size,sana dualarimsizlerle insallah.... canim sen pko icin herhangi ilac kullandinmi kullaniyormusun ya da?
ahh nartanesicimm... Allah razi olsun insallah sana darisi... az kaldi ilacinibitmesine..insallah yoluna girmistir hersey Allahin izniyle...
hlyacima gelince... inan konusuyordukbende dr donus sonuclarimi bildirdim nedenben kalp atislarini goremedim die endiselendi... dr hlyaya 2 hafta sonra gel dinleyelim pit pitlari demis oysaki... ben alttan usg oldum o karindan kesinlikle onunfarkivar ama hormanlar sanirim hlyacima bayagi eziyet etti(((
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suan yuzumun nasil guldugunubi bilsen bi bilseeen yaaa gel sarilalim yaaaaaaaaaaaaaaa canim valla nediycemi bilemiyoruum....... tuylerim diken diken.... mutluyiummm.. sukurler olsun sana Allahim.. bekledigimize degdibeee..... gozun aydin bitanem... nice guzel haberlerini paylasmaya insallah......
Kuppeeeeeeee tatlim nasilsin??? gözünaydin iyi bi dr bulmussun sanirim???? yavas yavas okuyorum gecmisi de gördüm ordan... canim insallah en iyi sonucu vericek dr'un... biz de nartanesi ile konusuyoruz da, biliyorsun o almanyada dogdu.. o da diyor benim dediklerimin aynisini... buranin drlarin is yok.. tr'nin drlarina kurban olsunlar yaa... arastir bul en iyisini, sor hic cekinme onlar islerini yapmak zorundalar.. ck sevindim senin adina...
aksama kadar aklima geldi durdu merak ettimmmm.... ayyy eve de gelir gelmez kostum pcyeeeeeeeeee....... anaammmmmmm kiz gözünaydin yaaa
ben biliyordum zaten güzel bi haber verecegini
Allahim hayirli etsin cici anne, güzel bi hamielelik kolay bi dogum gecir insallahhhh
breshkabreshka breshka breshka breshka
Çok sağol canımmmmmmmmmm Allah razı olsun inşallah sonuna kadar güzel haberler verebilirimcanımmmmmmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnn çok sevindimmmmm..Allah nazarlardan korusun..ay süper yaa ne kadar çok hamişimiz oldu
Allah razı olsun kuzummmmmmmmmmm sms'e cvp yazamadım bi türlü en iyisi topicte yazayım herkes duysun dedim kusura bakma nolur. Ya o kadar tuhafımki hülyam yaa yerimde duramıyorum vallacanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün sana hep dua ettimmmmmmmmmmm .... çok şükür Allah ımaaaaaaaaaaaaaa
MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHH değerin de çok güzell ayrıca... Allah ım daim etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm inşallah
Allah bagislasin Rabbim güzel Dogum nasip etsin Insaallah Hayirli evlat olur ve Insaallah degerinde güzel cikar.
Tebrik ederim güzelim bak negüzel hamile haberleri aliyoruz ya cokkk sevindim ve mutluyummmmmmmmmmmm
Çok sağol canımmmmmmmmmm Allah razı olsun inşallah sonuna kadar güzel haberler verebilirimDarısı en kısa zamanda sizlere inşallah Rabbim sana o güzel duyguyu tekrar yaşatsın canım çok mutluyum
Allah razı olsun kuzummmmmmmmmmm sms'e cvp yazamadım bi türlü en iyisi topicte yazayım herkes duysun dedim kusura bakma nolur. Ya o kadar tuhafımki hülyam yaa yerimde duramıyorum valla
İnşallah yarın ki testimin sonucu da güzel çıkar
(bu arada diğer topicte yazmadım canım seninde aklında olsun diğer sonucumu da alayımda öyle yazayım bugün tanem de negatif sonuc haberi vermiş üstüne ben böyle bi haber verirsem üzülebilir diye düşündüm inşallah ordan kimse görmez beni )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?