2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımm benim ya, olsun bu belirtiler aslında sağlıklı bir hamilelik geçirdiğinin belirtisi, benim hamileliğimde hiç mide bulantım yoktu, hatta korkuyordum ters giden birşeyler mi var diye..aslında varmış da haberim yokmuş..zaten geçici belirtiler bunlar bi süre sonra rahatlığa kavuşacaksın Allahın izniyle..bana verdiğin destek içinde çok teşekkür ederim sılam ya..Allah hepinizden razı olsun.. aminn amiiiiiiiiiiiiiiiiin tuğçem, bal ağızlı arkadaşım benim..gelişmelerden tabiiiki haberdar edicem..çünkü en küçük acımda aklıma ilk siz geliyorsunuz, ailemden biri gibisiniz artık..ilacı ve iğneyi testlerde çıkan mutasyonlara göre veriyorlar canım, 12 tane test yapıldı bana dörtünün sorunlu olduğunu söyledi bana eski doktorum ama o doktora da pek güvenmiyorum ben..o yüzden yeni bir doktor buldum..inşallah bundan sonra güzel haberlerle yanınızda olcam ve güzel haberlerinizle seviniyor olacağım..

ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN....................
El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr

Son düzenleme:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suan yuzumun nasil guldugunubi bilsen bi bilseeen yaaa gel sarilalim yaaaaaaaaaaaaaaa canim valla nediycemi bilemiyoruum....... tuylerim diken diken.... mutluyiummm.. sukurler olsun sana Allahim.. bekledigimize degdibeee..... gozun aydin bitanem... nice guzel haberlerini paylasmaya insallah......

:

aksama kadar aklima geldi durdu merak ettimmmm.... ayyy eve de gelir gelmez kostum pcyeeeeeeeeee....... anaammmmmmm kiz gözünaydin yaaa

ben biliyordum zaten güzel bi haber verecegini

Allahim hayirli etsin cici anne, güzel bi hamielelik kolay bi dogum gecir insallahhhh

breshkabreshkabreshkabreshkabreshka

Kızlar nolur kusuruma bakmayın bugün hiç giremedim topice işler baya yoğundu akşam üstü biraz baktım ama yazdığım diğer topicte ikinci arkadaşta negatif sonuç verince bende hamileyimm diye bağırmak istemedim ordan arkadaşlar da görür diye yazamadım .... İnşallah bekleyen herkes bu duyguyu yaşar

şimdiiiii gelelim nasıl öğrendiğime ;

aslında testi dün akşam yaptım ben dayanamadım eşimle beraber gittik en yakın hastaneye kan verdim 1 saat sonra alırsınız dediler bizde yakınlarda bi alışveriş merkezi vardı oraya gidip yemek falan yedik bu aralar çok tuvalete gidiyorum yalnız yine çok sıkıştım hastaneye zor attım kendimi labaratuarın hemen yanında wc vardı baktım kadının da işi var bize hemen sonucu veremeyecek başkalarıyla ilgileniyor bende o sırada wc ye gideyim dedim tam ben girmişim kadının işi bitmiş tabi eşim hemen sonucu almış telaşlı telaştı wcnin kapısını çalıyor breshkaaaaaaaaaaaaaa breshkaaaaaaaaaa çık 183.6 çıktı sonuç çııııııııııııık dedi nasıl toplandığımı bilemedim valla
sonra biran kendime gelemedim ben ne oluyor falan oldum accık ağladım kocacımla sarıldık falan yardımcı olan bayanda ilk çocuğunuz mu dedi onun da gözleri doldu sanki ......

silaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikizim kusum benim, sen pitpitlari mi duydun??????? kiiz ne arqa gittin dr'a benim niye haberim yoookk??? ay allahim duygu yogunlugu yasiyorum ben yaaa aglamak istiyoruuummmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84:

Kuppeeeeeeee tatlim nasilsin??? gözünaydin iyi bi dr bulmussun sanirim???? yavas yavas okuyorum gecmisi de gördüm ordan... canim insallah en iyi sonucu vericek dr'un... biz de nartanesi ile konusuyoruz da, biliyorsun o almanyada dogdu.. o da diyor benim dediklerimin aynisini... buranin drlarin is yok.. tr'nin drlarina kurban olsunlar yaa... arastir bul en iyisini, sor hic cekinme onlar islerini yapmak zorundalar.. ck sevindim senin adina...

hülyacım kendini telaşlandırma ve yıpratma boşuna. 6-7 haftalıkken kalp atışı duyulur diye biliyorum ben. sende 6. hafta içindesin sanırım.

ayhhh mercimege bak büyümüşte resimlerde de çıkmış:)

hülyacım maaşallah

hülyacım stres yapma ne olur. bende ilk gittiğimde göremedim kalp atışlarını sadece keseyi görmüştük. vajinal ultrasonda istememiştim. inşallah bir daha ki gittiğinde göreceksin.

canlarımm çok saolun güzel dilekleriniz için ... galiba benim hormon dengemden dolayı bu kadar hassas oldumm.. 18 ay sonra gelincede pinpiriklenmem elde değil... bide doktorum içime sinmedi ya ne bileyimm cuma günü tüp doktoruma gidicem.. aynı şeyi söylese bile önemli diil yeterki içim rahat etsin doktordan yana...

hamiştaşımm afedersin kuzum özür dilerim senide üzdüm sevincini kursağında bıraktımm şimdide bunun için ağlıyorumm seni üzmekk hayatta istediğim en son şeyy nolur kusuruma bakma acemiliğime ver olur mu.. seni çok seviyorumm çok şükürr sana dua da ediorumm kötü bişi düşünme nolur kahrolurum yoksa.. tekrar özür diliyorum sevincini kursağında bıraktığım içinn

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün sana hep dua ettimmmmmmmmmmm .... çok şükür Allah ımaaaaaaaaaaaaaa

MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHH değerin de çok güzell ayrıca... Allah ım daim etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm inşallah

Canımmmmmmmmmmm sarılalım tabi hemşom Allah razı olsun canım benim çok şükür Rabbime yaa hala inanamıyorum sılam inan kendimde değilim hala böyle karman çormanım işte yarın bir test daha yapılacak şimdilik gebesin ama iki gün sonra bir test daha yapmamız gerek değerin ikiye katlanması gerekiyor dediler inşallah o da güzel sonuçlanır Sonra tüp bebek merkezindeki doktorumu aradım o da oooo maşallah değer çok güzel ikinci test sonucunu bekleyeceğiz şimdi dedi

regenimmmmm
çoook teşekkür ederimm canım iyiyimm..evet doktor buldum, bu konuda uzman bi doktor, prof..inşallah güzel bir tedavi ile sağlıklı bir bebeğe sahip olacağım kuşum..boşyere dememiş yüce Atam, beni Türk hekimlerine emanet ediniz diye..gerçekten öyle..sen ne yaptın var mı gelişme, bekleme süren bitmek üzere yada bitmiş olmalı..çalışmalar ne zaman

Canımmmmmmm çok teşekkür ederim yaa şuan elim ayağım titriyor valla yazarken de çok şükür bu günleri de gördüm Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah çok tuhafım şuan ya ... Rabbim o kadar büyük ki kullarını zorda bırakmayacak inşallah çok şükür ben bu sevinci yaşadım inşallah devamı da gelir sonra Rabbim bekleyen herkese nasip etsin çoook heyecanlı bişey

Allah bagislasin Rabbim güzel Dogum nasip etsin Insaallah Hayirli evlat olur ve Insaallah degerinde güzel cikar.
Tebrik ederim güzelim bak negüzel hamile haberleri aliyoruz ya cokkk sevindim ve mutluyummmmmmmmmmmm

canımmmmmmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnn çok sevindimmmmm..Allah nazarlardan korusun..ay süper yaa ne kadar çok hamişimiz oldu
Çok sağol canımmmmmmmmmm Allah razı olsun inşallah sonuna kadar güzel haberler verebilirim Darısı en kısa zamanda sizlere inşallah Rabbim sana o güzel duyguyu tekrar yaşatsın canım çok mutluyum
Allah razı olsun kuzummmmmmmmmmm sms'e cvp yazamadım bi türlü en iyisi topicte yazayım herkes duysun dedim kusura bakma nolur. Ya o kadar tuhafımki hülyam yaa yerimde duramıyorum valla
İnşallah yarın ki testimin sonucu da güzel çıkar

(bu arada diğer topicte yazmadım canım seninde aklında olsun diğer sonucumu da alayımda öyle yazayım bugün tanem de negatif sonuc haberi vermiş üstüne ben böyle bi haber verirsem üzülebilir diye düşündüm inşallah ordan kimse görmez beni )

Allah bagislasin Rabbim güzel Dogum nasip etsin Insaallah Hayirli evlat olur ve Insaallah degerinde güzel cikar.
Tebrik ederim güzelim bak negüzel hamile haberleri aliyoruz ya cokkk sevindim ve mutluyummmmmmmmmmmm

Allah razı olsun canımmmmmm bende o kadar mutlu ve şaşkınım ki anlatamam çok teşekkür ederim canımmmm

hülyacıgım ve silacım ne güzel keseyi görmüssünüz sılacım kalp atıslarını da duymus insallah yakında sende görürsün kalp atıslarını hülyacım vajinal ultrason dan daha erken belli oluyor dr bana da demisti 5 haftalıkken gittigimizde ben istememistim 2 hafta beklemistim bebisin seninle artık insallah saglıklı bir sekilde kucaginiza da almayı da rabbim nasip eder
bresha canım cok mutlu oldum degerin cok güzel insallah daha da artacak rabbim hayırlı saglıklı bir evlat nasip eder
kızlar bu ay cok ugurlu geldi masallahinsallah yıl bitmeden herkes hamile kalır

olsun kuzumm tahmin ettim ben yoğun olduğunu.. ama hep içimde hamile olduğun vardı tersi aklımın ucuna bile gelmedi valla

bnde ilk öğrendiğimde öyleydim canım..şşakın duygulu mutlu endişeli tüm duygular karmakarışıktıı seni çok ii anlıyorum canım Allah ım sağlıklaaa daim etsin ama değerin çok ii 12.güne göre canım MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHhh

merak etme sölemem canım zaten pek uğramıorum listeyi de başkasına devrettim Tanem e üzüldümm ama inşallah bidaha yaşamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…