- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.981
aynenn oylee.. benim oglanda agustos dogumlu..... iste kismet ayarlasan olmuyo ben yaz annesiyim... bak marttan bu yana gece ay tuttudemek kismet boyleymiss....gorumcede genemi yaza geldi dio..ben ayarladim sankii............
valla insallah duyulur kalp atisi sanmiyorum ama belki gorunur.... ahh bide ev muhabbetimiz var demi???
ayy valla yaa gorduum gormem miii..hatta ilk ben baktim ama arada kaynadi.. kizlar vardi durumlari karisik olan onlara biseyler yazmaya calisirken kaynadi...
sagolsunlar.. sen simdi ona bakip bakip durursun..... cingirak kizbuuuu ayy incelicek..elleriyle tt=utmaya calisacak... markasida fena deil
yokkusum benim tahminim yaniii... bilmem ben oglusa hamisken karindan gormustu hemen cunku 8.9 haftalikti gec ogrendigim icin...ne cabuk geldım amaaaaaaa hadi bakem az kaldı..........
sıla sana vajinal ult ramı bakılacak?? normal ult olsa olmuyor mu????
oylee haklisin siparisle olmuyo... aslinda soyle bi dezavantaji var gezemiyorsun herkesler tatil gezinti yaparken sen evde durmalisin goguslerininagrisi, hallsizlik yorgunluk falan falan ama inan sikayet degil bunlar sukur mercimekler geldiyaaa......töbe töbeeeeee sanki siparişle geliyo yaa hayret bişisağlıkla hayırla gelsin de ne zaman gelirse gelsinnn hem yaz çocuğu iyidir bnce sıcak ya hasta olmaz ilk zamanları güzel atlatılır bnce
bakalımm yaa duymasakta görsek de oluryeterki bişiler olsun
kuzum yaa napcaz şu ev işini valla iice kış da geldii :26::26:
ayy ne bilimm yazmayınca görmedin sandımm teyzesii :26: evet çıngırak canımm aynen bakıp duruyorumm
markası playskool kötü mü :26:
canım ne bileyim ya kötü sonuç çıkarsa biliyorum kesin üzülücem ama şimdiden kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum bide genelde herkeste kahverengi leke falan olmuş tutanlarda bende hiçbişey yok sadece kasık ve bel ağrım var göğüslerdeki hassasiyet de nerdeyse yok oldu sadece kafam kadar oldularayyy canım benimm valla heveslendirmek istemiorum ama benimde adet ağrısı devam ettiği için test yapmak istemiodummm sırf renewal ve tuğçem ısrar etti diye yaptım... ve hala kasıklarım falan ağrıyoo.. onu takma o yüzden canım benim..inşallah ii olacak güzel haberler vericen ben inanıyorum canımmm
ayrıca bnde bugün önce anneme gitcektim hastane yakın oraya sonra kocam ordan alır hastaneye gideriz dedim.. yokkkkkkkkkkk minibüse binmicekmişim hopluyomuş falan soğukmuş öleymiş böleymişvalla bnde bu durumdan çok memnunummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben unutmaaaammmbreshkaciimm canimbeniim bende kaygilaniyodum ben yarin yokken sonuc gelirse catlarim die.. iyi aksama ogreniriz insallah... ya resmide unutturmaya calismiyorumda acikcasi tembellikten oluyobiraz....halletcem insallah...
oylee haklisin siparisle olmuyo... aslinda soyle bi dezavantaji var gezemiyorsun herkesler tatil gezinti yaparken sen evde durmalisin goguslerininagrisi, hallsizlik yorgunluk falan falan ama inan sikayet degil bunlar sukur mercimekler geldiyaaa......
Allah yardimcimiz olsun ev isindede..... cidden zorlasti benim bu ayin 30unda bitiyo surem....
yook yook kotudeil.. iyi demek istedim yani... uyduruk bisi almamislar yani herhangi magazada olmaz bunlar burda oyle yani.....
Herkese kucak dolusu slmmmmmmmmmmmmmmben geldim kizlarr 3000 olmadan yetismisimdir umarim gecmisi okuyayim hemen donerim
canım ne bileyim ya kötü sonuç çıkarsa biliyorum kesin üzülücem ama şimdiden kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum bide genelde herkeste kahverengi leke falan olmuş tutanlarda bende hiçbişey yok sadece kasık ve bel ağrım var göğüslerdeki hassasiyet de nerdeyse yok oldu sadece kafam kadar oldularayrıca çok wc ye gidiyorum yaa bir bardak su içmeye korkuyorum ne bilim işte offf kafam karıştı valla ama eşimin beni böyle el üstünde tutması hoşuma gidiyor ay hep böyle olsa yaa
dun nekadar icerlediysseemmm ruyamda senii gorduum tugceciimmm.... sadece gordum ama gobusunle beraberr.....
gecenleride gormustum... sen,hlya ve kardaiz uunuz beraber dolasiyordunuz sonra rastlasiyorduk.... vaybe ruyalarda bulusuyoruzzzz...
2012 inşallah hamileyimmmmm
ahanda yetiştim, breshka valla senin kardaiz koşşşşş unu gördümmmm
buu buu buuuuuuuuuuu.... iste buuuuuuuu........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?