2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ne cabuk geldım amaaaaaaa hadi bakem az kaldı..........

sıla sana vajinal ult ramı bakılacak?? normal ult olsa olmuyor mu????

töbe töbeeeeee sanki siparişle geliyo yaa hayret bişi sağlıkla hayırla gelsin de ne zaman gelirse gelsinnn hem yaz çocuğu iyidir bnce sıcak ya hasta olmaz ilk zamanları güzel atlatılır bnce

bakalımm yaa duymasakta görsek de olur yeterki bişiler olsun

kuzum yaa napcaz şu ev işini valla iice kış da geldii :26::26:

ayy ne bilimm yazmayınca görmedin sandımm teyzesii :26: evet çıngırak canımm aynen bakıp duruyorumm

markası playskool kötü mü :26:

ne cabuk geldım amaaaaaaa hadi bakem az kaldı..........

sıla sana vajinal ult ramı bakılacak?? normal ult olsa olmuyor mu????
yokkusum benim tahminim yaniii... bilmem ben oglusa hamisken karindan gormustu hemen cunku 8.9 haftalikti gec ogrendigim icin...
oylee haklisin siparisle olmuyo... aslinda soyle bi dezavantaji var gezemiyorsun herkesler tatil gezinti yaparken sen evde durmalisin goguslerininagrisi, hallsizlik yorgunluk falan falan ama inan sikayet degil bunlar sukur mercimekler geldiyaaa......
Allah yardimcimiz olsun ev isindede..... cidden zorlasti benim bu ayin 30unda bitiyo surem....
ayy ne bilimm yazmayınca görmedin sandımm teyzesii :26: evet çıngırak canımm aynen bakıp duruyorumm

markası playskool kötü mü :26:

yook yook kotudeil.. iyi demek istedim yani... uyduruk bisi almamislar yani herhangi magazada olmaz bunlar burda oyle yani.....

canım ne bileyim ya kötü sonuç çıkarsa biliyorum kesin üzülücem ama şimdiden kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum bide genelde herkeste kahverengi leke falan olmuş tutanlarda bende hiçbişey yok sadece kasık ve bel ağrım var göğüslerdeki hassasiyet de nerdeyse yok oldu sadece kafam kadar oldular ayrıca çok wc ye gidiyorum yaa bir bardak su içmeye korkuyorum ne bilim işte offf kafam karıştı valla ama eşimin beni böyle el üstünde tutması hoşuma gidiyor ay hep böyle olsa yaa

breshkaciimm canimbeniim bende kaygilaniyodum ben yarin yokken sonuc gelirse catlarim die.. iyi aksama ogreniriz insallah... ya resmide unutturmaya calismiyorumda acikcasi tembellikten oluyobiraz....halletcem insallah...
ben unutmaaaammm Merakla bekliyorum resimleri ona göre Sonucu da yarın akşama kesin yazarım canım iyi de olsa kötü de olsa sizlerle paylaşıcam mutlaka

Herkese kucak dolusu slmmmmmmmmmmmmmm ben geldim kizlarr 3000 olmadan yetismisimdir umarim gecmisi okuyayim hemen donerim

valla tatil falan gözümde değil bi dahaki yaza yavrumla giderim olsunnn... valla bizde hala ev bakıyozz bizde bulsaydıkda gitseydik ii olurdu yaaaaa

heee saolasınn canım evet e-bebekten almışlar

insallah 8 ay boyunca boyle devam eder esinin seni el ustunde tutmasi bitanem benim..sen rahat ol.. aaa bak okuyup durma sunlariiiiii................... herkes bir deikli bak hulyadaleke olmadi bende oldu... onun gibi yanii....hersey guzel olacak guzelim.. Allahin takdirinden oteye gidilmeezz....

yaa ben cook feciyiimmmm tugceeeeeee renewalll ne zorlanmissiniiizz.. canlarim benimmm yine bi ogaldi bulanti.... ama simdi sunu okudum nette...sabah bulantilarinin tek tesellisi bugebelerde dusuk riskinin azaldiginin gosterilmis olmasidir.... diyoo ben bunu hiic bilmiyorduummmm.....

dun nekadar icerlediysseemmm ruyamda senii gorduum tugceciimmm.... sadece gordum ama gobusunle beraberr.....

gecenleride gormustum... sen,hlya ve kardaiz uunuz beraber dolasiyordunuz sonra rastlasiyorduk.... vaybe ruyalarda bulusuyoruzzzz...

cnmm keske yakinimizda olsaydinda gercekten bulusabilseydikk buaradaa dun gercekten cok alinmistim ama simdi gectii yapim geregi hicc kin fln tutamam ben ki bundada oyle kin tutulacak bisey yookk amaaaa birinizin ihmalini gorursemm varyaa dilimden kurtulamazsiniz :) hepinizi cook seviyorumm buaradaa senin tr ye gore saat 1 saat geri dimi? tr ye gore 12.20 de gideceksin dra? topige kacta gelirsinn bak catlarim :)

hlycimm yrn dra gittikten snra yaz hemen bana kizlara haber veririmm ayipsin :) bana kalp atislarini duyacakmissinil gibi geliyor ama hayirlisi insallahh :) buarada esinin ilgisinden bahsetmissin vlla bnmkide aynen oylee minubuse fln bindirmiyo hatta sizinle bulusmaya gelirken yalovaya gidiuodu yaa otobuse bindim diyee bi ton surat yapmisti:) artk kacak biniyorumm munubuse otobusee ama esime taksideyim diyorumm napiyimm bazen önumden bos munubus geciyoo taksiylede gitsen ayni bende biniyorum :)

bershkacimm yrn aksammm guzel sonuclarla doneceksin insallah... ayy 1 gun kaldi yaaa Allahimmm nolurr
nolurr yaaaa :18: regl belirtilerine fln aldanmaa hulyaninda dedigi gibu hicc belli olmazz...

menbetacigiminda telasi varmiss kolay gelsin cnmm annene bizdende slm soyle :)

azracimmm sen nasilsin tatlim gorusmeyeli postlarini okudummm bu aydan umudum yok demissin amaa cogu zmn ummadik zmnda geliyo bu bebisler :) hayirlisi insallah cnmm olmadi onumuzdeki ay full time calisiyosun :)

kizlarrr buarada annem yrn ablamin yanina ucuyoo vee bnm yine bi kosusturma sormayinn ... annemle hazirlik yapiyoruz disari cikicaz simdi biseyler almayaa... annem sersem gibi nerdeyim nereye gidiyorum diyoo ) bende dedim artk yere inmeden ucaktan ucaga atliycaksin :)))

bidee bnm kizimm cok cok harektlendii artk kiyafetimswn bile gorunuyoo veee bazen bi kipirdiyoo karnim resmen sallaniyo yaaa esimin bi hosuna gidiyoki sormayin :) sorular soruyoo oda kipirdayinca cvp olarak algilayip gulme krizine giriyo :)

Allah ımmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kankitomunn miniğii

sempatiğimin sempatiğii

azralarınnn sedefiii

regentoşumunn paşasıııııı

tatlıcadımınnn cadısııı

kuppelerinn kuppesi

nihancamınnn kuzusu

breshkamınn fıstığııı

nartaneminnn kuzusuuu

mericiğiminnn minik kuşuu

ve isteyenn tüm arkadaşlarımınnnnnn yavrularınınn olmasını nasip eyleeeeeeee YA RABBİMMMMMM aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalalhhhhhhhhhhhh tez vakitteeee

vee benim gibi hamile arkadaşlarımın da sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip eyle yavrularını YA RABBİMMMMMMMmmmmm aminnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
huuhuuuu yuppiiiiiii 3000 olduukk... insallah bundan sonra kalan herkeshemen hayirlisiyla hamile olsunnn amiiinnn............

azra,regen,nartanesi,menbeta,tatlicadi,kardaiz,kuppe ,nihanca.................................
insallah hamislige.......

hamislerimize de saglikli rahat hamilelikler ,kolay dogumlar nasip etsin insallah rabbiimmm

Son düzenleme:
tuğçemmmm ben bu akşamm gidiorumm doktoraaaaaaaaaa sana yazarımm canım saolasınnn

annene de ii yolculuklarr yazık kadında ayağının tozuyla bida gidioo ama annane olmak kolay değil

tugciskoommm sabah beri burdayim bende hulyada burdayiz kusum... elestirmek gibi olmasinda dige topicler samimi gelmio bana isinamiyorum... yani allinmis olman normal bizi seviyosun,onemsiyosunki aliniyosun deger var yani ortada... hersey aynen devam tatlimm...

demek annecin fransa yolcusu.. masallah..gule gule gitsin gelsin insallah... ablanada saglikli kolay dogumlar olsun...

hayy masallah demek kizcen ok hareketlendi... ayy canim benimm neguzel seyler bunlar herkese nasipetsin Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…