2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

breshkacımcanım benim inşallah tez zamanda güzel haberlerinle burda olursun :)))
İnşallah canım senin adına çok seviniyorum inan Allahım bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu

Nartanesi canım takma kafana o kadar önemli bişey değil inşallah bi ilaç tedavisiyle geçebilecek bişey Arayı fazla açma doktorunla bi görüş yine gel
Neşelikız canım yaa yerim ben onun tekmelerini maşallah Allah nazardan saklasın

günaydinlar hanimlar, daaaaaa sabahin köründe yazismis gitmissiniz olmazki öyle ben o saatte uyuyordum

yaaa öyle oldu ama ben hakli oldugum icin.. düsünsene senin 6aylik bebegin var, birinin 1 yasinda ve 3yasinda iki tane, bi digerinin 2 yasinda, birinin daha 1 yasinda cocugu var, ve bi kisi var baslarinda.. sen razi olur musun??? bebege kim bakcak, digerlerine kim??? hic bi annenin ici el vermez kii... ben sadece birazcik ama birazcik yol gösterdim ama gercekten ekmegini kazanmak zor.. ben bu isin bir de diplomasini alirsam nartanesi gibi, oh deme keyfime...

valla bak... mali da iyi hani.. bi ara fotosunu koyarim bakarsiniz.. simdi tl'ye cevirince ayni paraya belki yine ayisini alirsin diye düsünüyorsun, ilk geldigimde tl'ye ceviriyordum ben, pahali diyordum ama öyle degil tabiki buranin parasi da euro, mesela tr'de 10tl'ye o kazagi imkani yok alamam... ya biraz kilo verdim ya hediye aldim kendime.. haftaya da pantolon alcam

tesekkür ederim taze hamisim benim... insallah bebislerimizin de dogumgünlerini kutlariz hep birlikte

bende çok beğenirim o tarz kazakları. gebe gebe giy canım
bu arada sen nerde yaşıyorsun?

bende çok beğenirim o tarz kazakları. gebe gebe giy canım
bu arada sen nerde yaşıyorsun?

tesekkür ederim tatlim.. insallah önümüzdeki aya gelirse bebis, kisin karnim olmaz daha.. anca bahara giyerim öyle.. zaten rüyamda hamileymisim, eimi karnima koyuyorum felan, sonra dogururmusum, bebegin elbiseleri mavi, önlügü pembe, ben de anneme soruyorum kiz mi erkek mi diye, o da kiz diyo, ben de sinir oluyorum (ben erkek bebek istiyorum ya ) sonra inanmayip bakiyorum, bir sey göremiyorum ama kizmis diyorum heralde.. sonra da o bebek annemin mi ne olurmus :44::44::44::44: ne acayip bi rüya.. belki de ikiz olur bi kiz bi erkek baksana pembeyle mavi ayni anda, ay ne güzel olurdu öyle olsun, yani bi erkek bi kiz ikizlerine gebe kalayim, valla cifte kurban keserim.. ayyy cok konustum yine
ben almanyadayim canim benim.. sen nerdensin???

kız ben sana gitme demedim mi ? yazdım sana dön bak çabukk

döndüm,baktım,yazdım

ayy ne güzel kızzz... güle güle kullan... gercekten cok uygun

Allah gonlune gore versin ikizler konusunda.. bende cok istiyorummm...

ruyan ıcınde toton acıkta kalmıs olabılır canım

rüyalaarr rüyaalrr rüyalaarrrr gerçek olsaaaaaa
valla canım allah gönlüne göre versin inş.
bende hep erkek bebek hayali kuruyorum
ben İstanbul'dayım.

selam canım nasılsın? ama ben ikiz konusunda kendime hiç güvenemiyorum,
onun içinde ALLAH bakabileceğim kadar bebek nasip etsin diyorum.
ayy bizim üstte yaşlı bi teyze oturuyor (bu arada regencim oda Almanyada çalıştı uzun yıllar)
oda her beni gördüğünde ALLAH sana ikiz versin bir kız bir erkek diye dua ediyor :1
aman yarabbim yok yaa ben anca bi taneye bakabilirim

iyim canım saol sen nasılsın??? bende ikiz konusunda kendime pek guvenmıyorumm.. ama bekarlıgımdan beri ikiz cocukhastalıgı var bende.. ikiz istiyorum yane.. yada bitane olsunda hıccc onemli değil diyorum...

Herkese selammmmmmmm iki gundur topige girmeye ve msj cekmeye ugrasiyorum üç kere alinti yaptim hep safari otomatik kapatti kendini sonrada siteye giris yapamadim tekrar başa dönüp alinti yapmaya halim kalmadi

Kızlarrr çok şükür pazartesi günü bebeğin kalp atışlarını duyduk Rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın inşallah hepinize tek tek dua ettim :)))
Bn gidip geçmişi okuyayım

Çok şükür canım benimmmmm allahim saglikla kucaginada almayi gostersin insallahh darisi bizlerin basina insallahhhh aminnn

hulyacim adetin gelmemis kuzucum doktorla gorusebildinmi ilac kullandirtirmi acaba baslamak icin :26:
silacim ogluşun hasta olmus cok gecmis olsun biraz gec bir cvp oldu ama anca giris yapabildim simdi nasil?
breshkacim nasilsin dun operesyonun vardi cok merak ediyorum nasil oldun nasil gecti tatlim
Menbatacim hala hasta olmamissin leekee de geldi diyosun ayyyy heyecan yaptim kizzzzzz yoksa yoksa dusundugum seylmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tatlicadicim hosgeldinnn merak ettim seni kac kere aradim daha sık goruselimmmmmm ama unuttun beni seennnnnn

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkese tek tek yazdiimmm amasilindi gitti onca seyinasi yaziim bastannnn????

kisaca; kizlar, oglusum coook hastaydii...3gundur onunla ugrasiyoruz..geceleri basinda bekliyoruz.. illet ates kavurdu yavrumu... dogdu dogali ilk defa bukadar ciddi rahatsizlandi... anladimki o gulmezken dunya kapkaranlik, hic birseyin ama hic biseyin ehemmiyeti yok o gulmeden....oyle iste.. sulkuur ama bugun daha iyi.. ilaclari bugun daha cok etkisini gosterdi....artik guluyoooo

kizlarr hepinizden fikrim var.. hepinize yazdim cizdim fakat gidince yazamadim bidaha... oglum uyumuskenbende dinlencem biraz once sizi bi kolocan edim dedim... optumhepinizi cook..

habenden haber sorarsaniz, iste 3gun kaldi bata .. iice kendini hissettirmeye basladi kirmizilar..bayram sabahina kirmizi acicam gozlerimi yani.....

hlyacim ve sempatigi geldimi sizin canavarlar....???

yok azracım yaa hamıslıkten yana umudum yok.. progestan kullandımya acaba o mu gerı attı dıyorum..1 kasımda bısey yoktu dun leke geldı. bugune kadar bısey yoktu azonce gene kahvemsı leke geldi.. hani sendede oluyormusya belkıde odur bendekide(ne güzel anlattım ama)
şimdide karnımın alt tarafında sancı var..

yok canım ama eli kulagında olabılır geldı gelecek.. sizede cok gecmıs olsun canım... oglunun şimdi iyi olmasına sevındımm...

hayirlisi olsun kuzucum ama ben gunumu doldurmadan lekeleri goruyordum senin batin 1i yani batin gectikten sonra gelmis o yuzden umutlanmistim

Silacim cok gecmis olsun tatlim allah sifa versin yawruna insallah

hayirlisi olsun kuzucum ama ben gunumu doldurmadan lekeleri goruyordum senin batin 1i yani batin gectikten sonra gelmis o yuzden umutlanmistim

hımmm oyle mi canım bende adet gununde ve sonrasında dıye dusundum.. bir kere gelse daha gelmese derdım ama baksana azonce gene geldı.. zaten olacagına ıhtımal vermıyorum... napalım canım benım :)))

sen nasılsın iyi misin????

iyim canım saol sen nasılsın??? bende ikiz konusunda kendime pek guvenmıyorumm.. ama bekarlıgımdan beri ikiz cocukhastalıgı var bende.. ikiz istiyorum yane.. yada bitane olsunda hıccc onemli değil diyorum...

bende iyiyimde bi tğrlü adet olmadım daha

cok sukur kuzucum iyiyim sen nasilsin gorusmeyeli baska baska neler var neler yok

cooook sagolun kizlar..gecer gider insallah biranonce......

menbetacimcanim hadi hayirlisi insallah devami gelmez.....

azracim senden naber basladinmi calismalara ,gittimi kirmizilar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…