2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cooook sagolun kizlar..gecer gider insallah biranonce......

menbetacimcanim hadi hayirlisi insallah devami gelmez.....

azracim senden naber basladinmi calismalara ,gittimi kirmizilar.....

basladik basladikk :1: 10. günümdeyim bayramin birinci gunu yumurtlarim "insallah yani yumurtlama oluyosa" hesabima gore o güne geliyor.:17:
seninde bata az kalmis hadi hayirlisi bakalim hic ummadigin bi anda bu ay gelsin bebişin:16: ev işinde varmi yeni bi gelisme canim:26:

breshkacim nasilsin dun operesyonun vardi cok merak ediyorum nasil oldun nasil gecti tatlim

Sağol canım merak etmişsin.İyiyim canım çok şükür yumurtalarım toplandı 8 tane yumurta aldılar sabahtan beri haber bekliyorum bölünme başlarsa haber vereceklerdi 2 kere aradım sonuçlar gelmedi dediler şimdide doktor bi toplantıdaymış bekliyorum bakalım .. Çok korkuyorum bu saat oldu hala dönmediler inşallah güzel haberler verirler durup durup ağlıyorum beklemekten başka çarem yok Allahım baksın yüzüme inşallah embriyolar oluşmaya başlamıştır :43:

Sağol canım merak etmişsin.İyiyim canım çok şükür yumurtalarım toplandı 8 tane yumurta aldılar sabahtan beri haber bekliyorum bölünme başlarsa haber vereceklerdi 2 kere aradım sonuçlar gelmedi dediler şimdide doktor bi toplantıdaymış bekliyorum bakalım .. Çok korkuyorum bu saat oldu hala dönmediler inşallah güzel haberler verirler durup durup ağlıyorum beklemekten başka çarem yok Allahım baksın yüzüme inşallah embriyolar oluşmaya başlamıştır :43:

Endiselenme kuzucum insallah hersey yolunda gidicektir:16: kotuyu dusunme nolur cok zor bi surec bütün dualarim seninle breshkacim insallah olumlu sonuc alirsin benide umutlandirirsin bu konuda:16:

Endiselenme kuzucum insallah hersey yolunda gidicektir:16: kotuyu dusunme nolur cok zor bi surec bütün dualarim seninle breshkacim insallah olumlu sonuc alirsin benide umutlandirirsin bu konuda:16:

İnşallah canım yaa elimde değil valla kendi kendimi yedim sabahtan beri Eşimde sürekli arıyor aradılarmı diye o da çalışamıyor heyecandan benden güzel haber bekliyor inşallah sonuçlar olumlu olurda müjdeli haberler veririm ama çok korkuyorum :43::43::43::43::43:

bende iyiyimde bi tğrlü adet olmadım daha:50:

senın durumunda cok karısık be güzelim... ins olursun.. ve yeni bır donem baslar senın ıcın...

cok sukur kuzucum iyiyim sen nasilsin gorusmeyeli baska baska neler var neler yok:40:

bende iyim canım.. oyle yeni bir gelisme yok :1::1: hersey bildiğiniz gibi...

cooook sagolun kizlar..gecer gider insallah biranonce......

menbetacimcanim hadi hayirlisi insallah devami gelmez.....

azracim senden naber basladinmi calismalara ,gittimi kirmizilar.....

karnım felaket agrımaya basladı.. sanırım gelecekler.. ay bayılıcam simdi.. az oncede komsu geldi gitti yazamadım size...

canımmm oyle dusunme.. belki yogunluk felan vardır o yuzden bekletılıyorsunuzdur.. ınss bugun olumlu sonucları alacaksınız canım benımm...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar :52::52::52::52::52::52::52:

doktor aradı şimdi Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnnnnn 8 yumurtadan 6 sı döllenmiş ama 2 tanesinin durumu kötü kalan 4 yumurta kaliteli dedi yarında gözlemleyeceğiz böyle giderse c.tesi günü transferin olacak dedi :52::52::52::52::52::49::emir_bebek:

doktor aradı şimdi Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnnnnn 8 yumurtadan 6 sı döllenmiş ama 2 tanesinin durumu kötü kalan 4 yumurta kaliteli dedi yarında gözlemleyeceğiz böyle giderse c.tesi günü transferin olacak dedi :52::52::52::52::52::49::emir_bebek:

ayyyyyy canimmmmm surekli sayfayi yeniliyorum senden bisey gelcek diye okuyunca nasi tuylerim diken diken kabardi çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr insallah annesine tutunur miniklerinnnnnnnnnn:nazar::emir_bebek:

hosgeldınnnnnn :16::16: ben varım olmaz mı?????:32::32::32:
nasılsın bakalım scream cimmmmmm?????????

ben geldigimde sen yoktunnnnn ki menbetacimmmmm ben iyiyim, aslinda biraz endiseliyim... bugun pek hareket hissetmiyorum...:5:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkese tek tek yazdiimmm amasilindi gitti onca seyinasi yaziim bastannnn????
kisaca; kizlar, oglusum coook hastaydii...3gundur onunla ugrasiyoruz..geceleri basinda bekliyoruz.. illet ates kavurdu yavrumu... dogdu dogali ilk defa bukadar ciddi rahatsizlandi... anladimki o gulmezken dunya kapkaranlik, hic birseyin ama hic biseyin ehemmiyeti yok o gulmeden....oyle iste.. sulkuur ama bugun daha iyi.. ilaclari bugun daha cok etkisini gosterdi....artik guluyoooo
kizlarr hepinizden fikrim var.. hepinize yazdim cizdim fakat gidince yazamadim bidaha... oglum uyumuskenbende dinlencem biraz once sizi bi kolocan edim dedim... optumhepinizi cook..
habenden haber sorarsaniz, iste 3gun kaldi bata .. iice kendini hissettirmeye basladi kirmizilar..bayram sabahina kirmizi acicam gozlerimi yani.....
hlyacim ve sempatigi geldimi sizin canavarlar....???:47:

silacimmmmmmmm tatlim cokk gecmis olsunnn... insallah biran once iylesir oglun...:16:

basladik basladikk :1: 10. günümdeyim bayramin birinci gunu yumurtlarim "insallah yani yumurtlama oluyosa" hesabima gore o güne geliyor.:17:
seninde bata az kalmis hadi hayirlisi bakalim hic ummadigin bi anda bu ay gelsin bebişin:16: ev işinde varmi yeni bi gelisme canim:26:

azracimmmmm az kalmis senin yumurtlamaya... Insallah tutar bu ayyy canimmm..:16:

breshkacimmmmm cokkk sevindimmmmm, super haberler vermissin bize.. Bu ay senden guzel sonuclar aliriz insallahhhh canim...merakla bekliyorummm... :16::16::16::16:

Screamawaycim İnsallah tatlim ama bu uç ay cok umitlenmiyorum ben sonra hüsran olmasin diye:8:
Hergün hareket hissedebiliyormuydunki canim:26: Oylemi olmasi gerekiyormus tugcecim yemek yedigimde hareketleniyor benimki demisti sende biseyler atistir bak bidaha:16:

Son düzenleme:
ayyyyyy canimmmmm surekli sayfayi yeniliyorum senden bisey gelcek diye okuyunca nasi tuylerim diken diken kabardi çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr insallah annesine tutunur miniklerinnnnnnnnnn:nazar::emir_bebek:
Canımmmmmmmmmmmmmm Çok şükür inşallah yarında böyle gelişmeye devam ederler ya içim içime sığmıyor valla yarın arayıp transfer için bilgi vereceklermiş böyle giderse nolur duanızı eksik etmeyin gelsin artık meleğimm :16::16::16::16:
breshkacimmmmm cokkk sevindimmmmm, super haberler vermissin bize.. Bu ay senden guzel sonuclar aliriz insallahhhh canim...merakla bekliyorummm... :16::16::16::16:

İnşallah canımmm eğer c.tesi transferim olursa 17 kasımda test yapacağım Allah izin verirse inşallah tutunur meleğimmmm :49::emir_bebek:

Ohhhhhhh masallah masallah... gozunaydın canımm.... insssss devamıda gelır. hersey yolunda gıder.. cok sevındımmm...

ben geldigimde sen yoktunnnnn ki menbetacimmmmm ben iyiyim, aslinda biraz endiseliyim... bugun pek hareket hissetmiyorum...:5:

silacimmmmmmmm tatlim cokk gecmis olsunnn... insallah biran once iylesir oglun...:16:

azracimmmmm az kalmis senin yumurtlamaya... Insallah tutar bu ayyy canimmm..:16:

evet canım denk gelemedık.. problem değil :1: canım hafif tatlı seyler atıstır hemen hareketlenır oglusun... doktor boyle demıstı..

hly anıden cıktı gıttı..ne oldu merak ettım.. doktorda mı acaba?? haberi olan var mı???

kardaizde yok bugun.....

Ohhhhhhh masallah masallah... gozunaydın canımm.... insssss devamıda gelır. hersey yolunda gıder.. cok sevındımmm...
Sağol canımmm inşallah :16: Sen bide beni görsen ağrıyı sızı unuttum yerimde duramıyorum valla :52:
hly anıden cıktı gıttı..ne oldu merak ettım.. doktorda mı acaba?? haberi olan var mı???

kardaizde yok bugun.....
Kardaizden haberim yok da Hülyacım iş yapıyormuş annesi falan varmış birazda canı sıkkın kırmızılar gelmedi diye :26: İnşallah hamiledir yaa yada değilse bile daha fazla gecikmesin hain kırmızılar da o da biran önce başlasın tedavisine :16:

Sağol canımmm inşallah :16: Sen bide beni görsen ağrıyı sızı unuttum yerimde duramıyorum valla :52:
Kardaizden haberim yok da Hülyacım iş yapıyormuş annesi falan varmış birazda canı sıkkın kırmızılar gelmedi diye :26: İnşallah hamiledir yaa yada değilse bile daha fazla gecikmesin hain kırmızılar da o da biran önce başlasın tedavisine :16:

canım hayırlısı senın adına... inssss 2 hafta sonra bugun ay inanamıyorum yaa hamıle olacaksın.. hadi canım insss...

hımm demek annesi varmıs... bende merak ettim birden cıkmıstı bıdaha gelmedı.. sorun olmamasına sevındım..

yidi yidi :53: :54::54: cok heyecanlıyım yaa... Allah yuzunu guldurecek bebısın gelecek.. sen sımdı temmuz-agustos annesı mi olucan.. hangisine denk gelecek acaba... ayyy ne güzell...

ay daha çok heyecanlandım şimdi inşallah olur yaa :52: Valla tutarsa 17 kasımda 4-5 haftalık olarak hesaplanacak sanırım temmuz sonu ağustos başı gibi oluyor hemen çin takvimine bakayım :52::52:

ay daha çok heyecanlandım şimdi inşallah olur yaa :52: Valla tutarsa 17 kasımda 4-5 haftalık olarak hesaplanacak sanırım temmuz sonu ağustos başı gibi oluyor hemen çin takvimine bakayım :52::52:

bak bak.. kız mı istiyon erkek mi bakimmmmmm

Back