• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

afiyet olsun canımmm :9::9::9: kocan evde değil mi ?? haftasonu goremezdık senıde o yuzden soruyorum :26:

saolasın canım :) evdee karşımda oturuyor :D sabahtan beri kuduruyoruz da accık dövdüm kocamı :1::1: yoruldu şimdi tv izliyo :1::1:

sen napoıosun ? senin kocacın nerde seni yalnız mı bırakıtı :15:

saolasın canım :) evdee karşımda oturuyor :D sabahtan beri kuduruyoruz da accık dövdüm kocamı :1::1: yoruldu şimdi tv izliyo :1::1:

sen napoıosun ? senin kocacın nerde seni yalnız mı bırakıtı :15:

ayyy ne güzelll.. kocacıgı evde.. benımki yoook maalesef.. bugunde calısıyor.. erken gelırse bırseyler yapıcaz.. hava cok güzell...

bu arada merak ettım sormadan gecemıcem..catlarım walla... hayırdır ne kudurması bu canımmm ?? :9::9:

ayyy ne güzelll.. kocacıgı evde.. benımki yoook maalesef.. bugunde calısıyor.. erken gelırse bırseyler yapıcaz.. hava cok güzell...

bu arada merak ettım sormadan gecemıcem..catlarım walla... hayırdır ne kudurması bu canımmm ?? :9::9:

inşallah gelir de canım güzel havanın tadını çıkarırsınız :)

kudurmak = evde koşturmak, yastık savaşı,cımırmak,altta kalanın canını çıkarmak gibi eylemlerden oluşuyor :1::1: kesinlikle tavsiye ederim çok stres atıyosun :60::60::60:

inşallah gelir de canım güzel havanın tadını çıkarırsınız :)

kudurmak = evde koşturmak, yastık savaşı,cımırmak,altta kalanın canını çıkarmak gibi eylemlerden oluşuyor :1::1: kesinlikle tavsiye ederim çok stres atıyosun :60::60::60:

ins canımm..

Allah iyiliğini versin bende tur kudurması gıbı gıbı anladım.. aklım fıkrım orda dımı :9::9: iyi bari sevındım adınıza... atın strescıklerıı... :16::16::16:

iyi pazarlar arkadaşlar...
pazar olduğu için opicte kimsecikler yok:)
sizin onlane olduğunuzu gördüm :)
şimdi ben yarın sabah gebelik için kan tahlili yaptırıcam
aç gidersem daha garanti mi olur sizce:26:

ins canımm..

Allah iyiliğini versin bende tur kudurması gıbı gıbı anladım.. aklım fıkrım orda dımı :9::9: iyi bari sevındım adınıza... atın strescıklerıı... :16::16::16:

ben senin öyle anladığını tahmin ettim zatiiiiiiiiii :1: ayy valla yoruldum beeeeeee aaaaaaaaaaaa :D

selam,

gebelik testinde aç-tok olmanın hiç bir farkı yok rahat olabilirsin :34: inşallah pozitiftir :nazar:

hayirli hafta sonu kizlar naberiz???
oh oh yastik savasi falan oh maassaallaahh.:nazar:
bende evdeyim tek basina menbeta gibi.
ama banane bende dügüne giderim annemle esim olmasada.
:10::10::24::24:

merhaba canım :)) benım bildiğim kadarıyla bhcg ıcın ac veya tok olmak sorun değil.. sadece guvenılır lab olsun yeter...

Hekese iyi pazarlar kizzzlarrrrrrr:3:
Hulyacim kuduruklugunuzmu ustunuzde sizinde dunde biz oleydik ama saka kakaya döndü:9: bi anda:52:

Kizlar somon baligi yapan varmi aramizda degisik bi fikri olan?

ben senin öyle anladığını tahmin ettim zatiiiiiiiiii :1: ayy valla yoruldum beeeeeee aaaaaaaaaaaa :D

selam,

gebelik testinde aç-tok olmanın hiç bir farkı yok rahat olabilirsin :34: inşallah pozitiftir :nazar:

evet bende öyle biliyordumda ama ne bilim belki daha garanti olur dedim:27:
teşekkürler.. :34:

selam,

dinlen işte kuzum :9::9::9: ahh kocacımda gelsede yorsa benı biraz :9::9: yorulmaya ıhtıyacım var :9::9::9:

hayirli hafta sonu kizlar naberiz???
oh oh yastik savasi falan oh maassaallaahh.:nazar:
bende evdeyim tek basina menbeta gibi.
ama banane bende dügüne giderim annemle esim olmasada.
:10::10::24::24:

gel gogom gelll... cay demliyim tarcınlı kekim böreğim kurabiyem var. iki laf edelim... yalnız yalnız nereye kadar dimi...

Hekese iyi pazarlar kizzzlarrrrrrr:3:
Hulyacim kuduruklugunuzmu ustunuzde sizinde dunde biz oleydik ama saka kakaya döndü:9: bi anda:52:

Kizlar somon baligi yapan varmi aramizda degisik bi fikri olan?

hosgeldınn azracımm... ben bilmiyommm hiccc yapmadım... pek aram yokta balık türleriyle eve sokamıyorumm... balık konusunda beceriksizimdir bu yuzden...

merhaba canım :)) benım bildiğim kadarıyla bhcg ıcın ac veya tok olmak sorun değil.. sadece guvenılır lab olsun yeter...

selam :)
işte bende şimdi devlet hastanesinden randevu aldım yarın sabaha
ama devlet hastanesi olduğu için güvenilir olur diye düşündüm.
vede ilk defa gideceğim bir hastane:26:
benim adetim geçeli bugün 9.günüm
pko var bende ama 9 aydır düzenli adet görüyordum
bu ay böle oluncada şüphelendim
kaset test yaptım ama önce tek çizgi çıktı,saatler sonrada baktığımda 2.bir çizgi olmuş ama silik ve testin ortasında :53:
şimdide hafta sonu eczaneler kapalı yapamadım bi daha test.
bende emin olmak için direk doktora gideyim dedim,sanırım önce alttan bakar dimi:26:

hosgeldınn azracımm... ben bilmiyommm hiccc yapmadım... pek aram yokta balık türleriyle eve sokamıyorumm... balık konusunda beceriksizimdir bu yuzden...

Hosbulduk kuzuzcum:16: bende senin gibiydim ama kocam balik kolik biraz her pazar istiyo bole alismaya calisiyorum ilk zamanlar cig elime alamazken isircak beni gibi oluyordum gecen hafta cinekop ayiklar vaziyetteydim yani dusun ne kadar yol katettigimi:9:

selam :)
işte bende şimdi devlet hastanesinden randevu aldım yarın sabaha
ama devlet hastanesi olduğu için güvenilir olur diye düşündüm.
vede ilk defa gideceğim bir hastane:26:
benim adetim geçeli bugün 9.günüm
pko var bende ama 9 aydır düzenli adet görüyordum
bu ay böle oluncada şüphelendim
kaset test yaptım ama önce tek çizgi çıktı,saatler sonrada baktığımda 2.bir çizgi olmuş ama silik ve testin ortasında :53:
şimdide hafta sonu eczaneler kapalı yapamadım bi daha test.
bende emin olmak için direk doktora gideyim dedim,sanırım önce alttan bakar dimi:26:

hımm anladım canım.. adetınde bayagı bı gecmıs.. sen durumu doktora anlatırsın.. dediğin gibi ılk once muayene eder sonra kan testı yaptırır gıbıme gelıyor.. ins hamılesındır canımm...

haber verirsin durumunu tamam mı :)))

dinlen işte kuzum :9::9::9: ahh kocacımda gelsede yorsa benı biraz :9::9: yorulmaya ıhtıyacım var :9::9::9:

gel gogom gelll... cay demliyim tarcınlı kekim böreğim kurabiyem var. iki laf edelim... yalnız yalnız nereye kadar dimi...

ay süper olurdu gogom ya oh kekinde varmis hmmmm börek ve krabiye anam bayilirim heele bide kahve yaptinmi yanina ohh
bende buaralar kahveye aseriyorum hay Allah. aslinda kahve iyi degildir diyorlarya eger gebelik varsa bende neyseki yasak seylere aseriyorm hamile olmasamda:27::27::27:

hımm anladım canım.. adetınde bayagı bı gecmıs.. sen durumu doktora anlatırsın.. dediğin gibi ılk once muayene eder sonra kan testı yaptırır gıbıme gelıyor.. ins hamılesındır canımm...

haber verirsin durumunu tamam mı :)))

çok sağol canım;)
tabi tabii gelirim inş güzel haberlerle..
sizler ne zamandır istiyorsunuz? tedavi görüyor musunuz?

Hosbulduk kuzuzcum:16: bende senin gibiydim ama kocam balik kolik biraz her pazar istiyo bole alismaya calisiyorum ilk zamanlar cig elime alamazken isircak beni gibi oluyordum gecen hafta cinekop ayiklar vaziyetteydim yani dusun ne kadar yol katettigimi:9:

oyy masallah.... sen bayagı iyi bır durumdasın canımmm.. benımkide sever ama ben sevmedıgım icin o da almaz.. şimcik biz karadenizdeyizya, burada en con hamsi tutuluyor.. kocam temızlerdı ılk evlendıgımız zamanlarda ben yemezdım tabe.. o temızlerken ben bög bög ayyy.. cok kotu.. neyse zamanla alıstım bende temızlıyorum artk. ama sadece hamsi.. bıde alabalık sevıyorumm..bunların kocamın ellerınden opuyor.. baska balıga elımı surmem.. bunlara, bunları yemege alıstım kafi dimi..

oyy masallah.... sen bayagı iyi bır durumdasın canımmm.. benımkide sever ama ben sevmedıgım icin o da almaz.. şimcik biz karadenizdeyizya, burada en con hamsi tutuluyor.. kocam temızlerdı ılk evlendıgımız zamanlarda ben yemezdım tabe.. o temızlerken ben bög bög ayyy.. cok kotu.. neyse zamanla alıstım bende temızlıyorum artk. ama sadece hamsi.. bıde alabalık sevıyorumm..bunların kocamın ellerınden opuyor.. baska balıga elımı surmem.. bunlara, bunları yemege alıstım kafi dimi..

Kafiiiiii tabiii daha nolsun:7: kocam tam bi hamsi asigiiiii hamsi diye daglari delerr:9:Ama kizartinca eve saran kokusu 1hafta cikmiyo o yuzden annesi yapinca yolluyo onla idare ediyo garibim:1:

ay süper olurdu gogom ya oh kekinde varmis hmmmm börek ve krabiye anam bayilirim heele bide kahve yaptinmi yanina ohh
bende buaralar kahveye aseriyorum hay Allah. aslinda kahve iyi degildir diyorlarya eger gebelik varsa bende neyseki yasak seylere aseriyorm hamile olmasamda:27::27::27:

ay bende cay hastasıyım canımm.. neredeyse hergun kahvede ıcerız... sen gel ne ıstersen yaparım ben kuzum :)))))

çok sağol canım;)
tabi tabii gelirim inş güzel haberlerle..
sizler ne zamandır istiyorsunuz? tedavi görüyor musunuz?

ins canımm... bende 3 senedır evlı oluyorum bırkachafta sonra.. 2,5 yıldır ıstıyoruz.. kocacımda bır sorun yok.benımde hsg harıc tum tahlıllerım temız yumurta takıbım güzel. ıns hsg cektırıcem, temız mi değil mi ve ona gore bır yol ızlıcez..

Back