- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.021
selamm
kizlar nasil gidiyor nevar ne yok ?
kızlar ya bu FertilityFriend.com bana %48 hamilesin diyor...:18::18:
34e66f Ovulation charts on FertilityFriend.com
edit: aslında %48 senin gibi olanlanlar hamile çıkıyor diyor
slm,, bu mayıs ayında vakit hiiç geçmiyoo sanki
demin baktımda
adetin 21. günü progesteron testi verenler varmış buna göre yumurtlama olup olmadığına bakılıyormuş.. aranızda böyle yapan oldu mu yani doktor bunu istedi mi sizden hiç?
slm canım ben bu ay yumurta takibi yaptırıyorum dün çatlatma iğnesi oldum 23. günü gel progesteron ve betahcg ye bakalım dedi. başka bir topicte arkadaş bana progesteronu yumurta çatlamış mı diye istemiştir dedi. ama betahcg için erken onu niye istedi bilmiyorum haftaya cuma öğrenicem artık...
saol mpb cidden bende fikir sahibi oluyorum bu sayede..
iiinnnşaaaallllaaahh bebeğin bu ay "geliyorum" der sanahayırlı güzel haberler bekliyoruz
slm canım ben bu ay yumurta takibi yaptırıyorum dün çatlatma iğnesi oldum 23. günü gel progesteron ve betahcg ye bakalım dedi. başka bir topicte arkadaş bana progesteronu yumurta çatlamış mı diye istemiştir dedi. ama betahcg için erken onu niye istedi bilmiyorum haftaya cuma öğrenicem artık...
merhaba, canım, beta hcg-de ufak yükseliş farkettiği andan itibaren takibe alacaktır doktorun, progesteronu da ondan istemiş, progesteron seviyesi düşük ise, beta hcg ya yavaş yükselir, yada yükseldikten sonra düşüşe geçer, ve ALLAH göstermesin, düşüğe sebep olur, o yüzden önceden hepsinin önlemini almak için hem progesteron hem beta hcgye bakacaktır. Tatlım, doktorun kim bu arada? detaylı inceleme yapan biridir, belli, hoşuma gider öyle doktorlar, nerdedir doktorunun iş yeri?
neden yüksek orasını bilmiyorum ama içi boş yuvarlağın sebebi,zaman yüzünden. belli bir saat farkı olunca içi boş yuvarlak gösteriyor..
bizim okulda da birkadin 1 aylik hamileydi. cocugun kalbi durmus susuz kalmis
üzüldüm kadinda cok üzgündü yazik 2. kez düsük yapiyor birde ocakda düsürdü kaldirima ayagi carpmis yere dusmüs hemen hastaneye gidiyor ki düsmüs bebegi yasi da 38
Azracimmmmm, benim su charta bakarmisin?:26: Garip bir derece cikti bugun anlamadim.. Ama bugunku olcumumun tek farki her gun 8 civarinda olcerken bugun 7de olctum.... Ondan mi boyle yuksek cikti acaba?:44::44::44:
Screamaway Chart
Bir de en son dereceyi ici bos bir nokta ile gostermis, o ne demek kii??:44::44::44:
evet canim, onu ogrendim baska bir topikten.... bu gece uyumayacagimmm, sabah uyumasam da olcsem mi acaba? havaalaninda termometreyi koltuk altina yerlestirmeye calisan bir tip olurummm..
ayyy sinemcimmmm, ben bunlara cok uzuluyorummm.. hem de yasi o kadar fazlayken... Allah en kisa zamanda yine bebek versin ona insallah... ben de sonunda oyle olcam diye korkuyorum...:18::18:
21. gunler civarinda progesteron mu olculebiliyor? hmmm iyi oldu bunu ogrendigimmm canimmm tesekkurler, ben de gidersem doktora 20/21. gunume denk gelcekti...
hadi hayırlısı inşallah:81:
Tatlim ciddi bi firlama olmus:26: 7 de olcmenin tek farki daha az bir değer cikmasi olmasi lazimdi demekki bu değerden daha fazla cikicakti erken olctugun icin yine dusuk ciktiben suphelenmeye basladim screamawaycim senden allahim insallah vardir birseyler eger varsada tam nokta atisi atmisiniz derim vallahi
öyle olmazki amaaaaen az 4 saat uyku uyumus olman gerekiyomus
Tatlicadicim site senin değerlerine yakin degerde yada ayni degerde olanlarla bi ortalama cikartip % veriyo banada gecen ay %80 lerde bisey demisti
Canim bilmem ki neden oyle olduuu...:26::26: Dereceyi koyup, uyumaya devam ediyorum ben, sonra termometre olctum diye ses cikarinca uyaniyorum yine, belki de ondan boole garip degerler cikiyor...
hadi yaa azracimmm, o zaman bu sabah olcemicemm... artik diger sabaha...
evet o, erken hamilelik belirtilerine yuzde kac uyuyorsun hesabi... insallah hamilesinizdir kizlar...
bende uyumaya devam ediyorum sesiyle uyaniyorum ondan oyle olmasi zor bi ihtimal bence. Mikrobik bi rahatsizliginda varsa eger yuksek cikar yarin değil oburgunki atesin cok onemli oyleyse ayy kac gun giremiyceksin foruma canim habersiz birakma bizi
aksamlari girebilirim benimkilerden gizli... oglenleri zaten disarda olcam...
ayy annem de cok da uyaniktir var ya, bir farkederse hemen anlar bebek dusundugumuzu...
ya canim, ben ucakta en iyisi uyuyabilirsem olceyim atesimi... termometre ottugunde ucak ayaga kalkar ama saatli bomba var diye...
kızlar bende geçenlerde basur çıkmıştı,geçti. (zaten tam basur gibi değilmiş doktor damarın kalınlaşması demişti) şimdi yine çıktı. çok kötüyüm oturamıyorum hiç...
Çok sağol canım,sizler sayesinde daha iyiyim ben artık
aksamlari girebilirim benimkilerden gizli... oglenleri zaten disarda olcam...
ayy annem de cok da uyaniktir var ya, bir farkederse hemen anlar bebek dusundugumuzu...
ya canim, ben ucakta en iyisi uyuyabilirsem olceyim atesimi... termometre ottugunde ucak ayaga kalkar ama saatli bomba var diye...
slm,, bu mayıs ayında vakit hiiç geçmiyoo sanki
demin baktımda
adetin 21. günü progesteron testi verenler varmış buna göre yumurtlama olup olmadığına bakılıyormuş.. aranızda böyle yapan oldu mu yani doktor bunu istedi mi sizden hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?