2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar. İnşallah bizde sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Allah analı babalı büyütsün bu arada.

Aramıza hoşgeldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

bende de bol bakteri çıktı:KK43::KK43: Bakalım yarın son tahlillerimi de yaptırcam. hatta bir daha yaptırtcam idrar testi. Çünkü bende enfeksiyonla ilgili hiçbir belirti yok :KK45:

Benimde az önce karnım ağrıdı ya, korktum hatta :KK5:

Günaydın kızlar.:KK16: Umarım herkesin keyfi yerindedir. :KK76:

Bu arada aramızda öğretmen arkadaşlarımız vardı. Onların Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. :78:

slm tatlım yaa sende de mi var acil şifalar ozaman ikimizede bidenemm inşallah iyileşiriz kuzu en kısa zamanda :KK5:

arkadaşlar ben de folicplus kullanıyorum günde iki kez ama daha çok hafif bi bulantı var,yalnız sabahları çok aç uyanıyorum normalde uyandıktan bi saat sonra anca kahvaltı edebilirdim,,,,şimdiyse açlıktan gözüm dönüyor:KK66:)

slm tatlım yaa sende de mi var acil şifalar ozaman ikimizede bidenemm inşallah iyileşiriz kuzu en kısa zamanda :KK5:

Selam şekercim. Valla dün çıktı bol bakteri yazıyor tahlil kağıdında; ama ben ilk idrraımı tuttum saat 11'e kadar öyle verdim :KK30::KK30: Sanırım yanlış yaptım:KK31: Yeniden yaptırayım diyorum.:94:

arkadaşlar ben de folicplus kullanıyorum günde iki kez ama daha çok hafif bi bulantı var,yalnız sabahları çok aç uyanıyorum normalde uyandıktan bi saat sonra anca kahvaltı edebilirdim,,,,şimdiyse açlıktan gözüm dönüyor:KK66:)

Ben folicplus kullanmıyorum. GNC kullanıyorum günde 1 tane. Sabahları bende aç uyanıyorum:) Hatta hiç doymuyorum bu gidişle duba gibi olcaz :KK52::KK52:

Son düzenleme:
bende çok ilginçtir ..kendi yaptığım yemeği yemek istemiyorum :KK19:
yemek pişirmek eziyet geliyor hamile insana ya...anlıyorum seni canım...:nazar::KK16:
Merhabalar. İnşallah bizde sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Allah analı babalı büyütsün bu arada.

Aramıza hoşgeldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

bende de bol bakteri çıktı:KK43::KK43: Bakalım yarın son tahlillerimi de yaptırcam. hatta bir daha yaptırtcam idrar testi. Çünkü bende enfeksiyonla ilgili hiçbir belirti yok :KK45:

Benimde az önce karnım ağrıdı ya, korktum hatta :KK5:

Günaydın kızlar.:KK16: Umarım herkesin keyfi yerindedir. :KK76:

Bu arada aramızda öğretmen arkadaşlarımız vardı. Onların Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. :78:

korkma arinacım....bir arkadaş topice yazmıştı...doktora sormuş karnım ağrıyor diye doktor bebiş yerini genişletiyor endişe etme demişti sanırım ona...inşallah herşey yolunda gidecek...herşey güzel olsun hepimiz için arinacım...:nazar::KK16:

canım ebnde elevit kullanıyom sanırım o bulantıları azatıyomus ondan fazla bi bulantım yok sadece bişi canım istemiyo bazen hepsi o ve acıkma bende de varrrr hiç sabahları normalde bişi yiyemezdim ama simdi kurt gibi acıkıyom derler yaa aynen öle oluyom vallaa:KK15: :KK9: :KK9:

yemek pişirmek eziyet geliyor hamile insana ya...anlıyorum seni canım...:nazar::KK16:

korkma arinacım....bir arkadaş topice yazmıştı...doktora sormuş karnım ağrıyor diye doktor bebiş yerini genişletiyor endişe etme demişti sanırım ona...inşallah herşey yolunda gidecek...herşey güzel olsun hepimiz için arinacım...:nazar::KK16:

Amin birtanem. :KK16::KK16:

Ben kahvaltı yapayım arkadaşlar. İçim bulanmaya başladı bile. :KK25::KK25:

Selam şekercim. Valla dün çıktı bol bakteri yazıyor tahlil kağıdında; ama ben ilk idrraımı tuttum saat 11'e kadar öyle verdim :KK30::KK30: Sanırım yanlış yaptım:KK31: Yeniden yaptırayım diyorum.:94:

Ben folicplus kullanmıyorum. GNC kullanıyorum günde 1 tane. Sabahları bende aç uyanıyorum:) Hatta hiç doymuyorum bu gidişle duba gibi olcaz :KK52::KK52:

valla ben öle yapmadım kuzu ilk idrarımı hastaneye gitmeden yapmış gitmiştim o ikinciydi :KK17:
bende de bakteri cıkmış ebe abla dedi bakalım bugün kendi doktorum neyn var dicek ne yazıcakkk :KK19:

Son düzenleme:
canım ebnde elevit kullanıyom sanırım o bulantıları azatıyomus ondan fazla bi bulantım yok sadece bişi canım istemiyo bazen hepsi o ve acıkma bende de varrrr hiç sabahları normalde bişi yiyemezdim ama simdi kurt gibi acıkıyom derler yaa aynen öle oluyom vallaa:KK15: :KK9: :KK9:
cumartesi bende söyleyecem doktora midem bulanıyor diye...yemek yerken çıkarma hissi geliyor bazen...zor yiyorum...:KK50:
Amin birtanem. :KK16::KK16:

Ben kahvaltı yapayım arkadaşlar. İçim bulanmaya başladı bile. :KK25::KK25:

afiyet olsun canım...:nazar::KK56:

cumartesi bende söyleyecem doktora midem bulanıyor diye...yemek yerken çıkarma hissi geliyor bazen...zor yiyorum...:KK50:

söle tabi kuşum ben bugün doktoruma kızıcam bana hiç sunu ye sunu yapma demiyooo cünkü ben burda sizden duydugum yada kendi arastırdıgım tarzda besleniyorum bakalım ne dicekk:KK52: :KK53: :KK9:

valla ben öle yapmadım kuzu ilk idrarımı hastaneye gitmeden yapmış gitmiştim o ikinciydi :KK17:
bende de bakteri cıkmış ebe abla dedi bakalım bugün kendi doktorum neyn var dicek ne yazıcakkk :KK19:

Anladım birtanem. Umarım ciddi birşey yoktur. Zaten hamilelerin genelinde oluyormuş bu tarz şeyler.:KK42:

afiyet olsun kuzummm:KK16:

Sağolun kızlar. Yedim geldim; ama midem bulanıyor halaaaaaa :KK25::KK25:

Bu arada hamile kaldığımdan bu yana hapşurmam çoğaldı :KK9::KK9: Sürekli hapşuruyorum. :2:

slm kızlar:KK42: uzun bi tatilden sonra gene döndüm aranıza:KK66:

bayramın 1. günü aniden karar verdik memlekete gittik bayram tatilini orda geçirdik dün gece döndük istanbula dünde vaktim olmadı giremedim. umarım herkes iyidir ben iyiyim allaha şkr ama baya yorgunum memlekette çok yoğun geçti ama sağlıklı şekilde döndük çok şkr
pazartesi doktor kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gidicem benden bu kadar :KK52:

haa bide 2 kilo vermişim tatilde :KK53:baya bi iştahım kapalı sadece ekşi şeyler yiyebiliyorum diğer yediğim herşey midemi bulandırıyoo oğlumda böyle bişey olmamıştı
başka sıkınsm yok çok şkr benden böle kızlar :KK6:

bayramın 1. günü aniden karar verdik memlekete gittik bayram tatilini orda geçirdik dün gece döndük istanbula dünde vaktim olmadı giremedim. umarım herkes iyidir ben iyiyim allaha şkr ama baya yorgunum memlekette çok yoğun geçti ama sağlıklı şekilde döndük çok şkr
pazartesi doktor kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gidicem benden bu kadar :KK52:

haa bide 2 kilo vermişim tatilde :KK53:baya bi iştahım kapalı sadece ekşi şeyler yiyebiliyorum diğer yediğim herşey midemi bulandırıyoo oğlumda böyle bişey olmamıştı

Hoşgeldin canım. Tatilinin güzel geçmesine sevindim. :KK8: Ne güzel kg. da vermişsin:) ben aynı kg. da takılıyorum:KK19:

Kız mı olacak acaba bu sefer ki? :78:

Umarım kalp atışlarını da duyarsınız canımcım :KK16:

arkadaşlar herkeze günaydın :21:

Günaydın canım. Nasılsın?

sitede değişmiş zorlanıyorum he ben neden çevrim dışı görünüyorum ya:KK50:

Bu iyi hali :KK9::KK9:

ben seni online görüyorum ama :KK3:

Anladım birtanem. Umarım ciddi birşey yoktur. Zaten hamilelerin genelinde oluyormuş bu tarz şeyler.:KK42:

Sağolun kızlar. Yedim geldim; ama midem bulanıyor halaaaaaa :KK25::KK25:

Bu arada hamile kaldığımdan bu yana hapşurmam çoğaldı :KK9::KK9: Sürekli hapşuruyorum. :2:

evet canım inşallahhh :KK19:

hoşgeldin canımmm bende ekşi ve tuzlu seleri tercih ediyorum sorma bulantım agrı sekilde yok cok sükür sadece iştahsızlandıgım seyler var:KK16:

Son düzenleme:
2011 Temmuz anneleri burda buluşalım....:CüvCüv:

B]
:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları......................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |Kalp atışını duydu:nazar:
3|limon kabugu|31|29 Eylül|6 Temmuz|52| | |Keseyi gördü:nazar:
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|85| | |Keseyi gördü:nazar:
5|evdefnaz|26|29 Eylül|6 Temmuz|58| | |Keseyi gördü:nazar:
6|taf|27|1 Ekim|8 Temmuz|56| | |Keseyi gördü:nazar:
7|asudem|29|1 Ekim|8 Temmuz|78| | |Keseyi gördü:nazar:
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Kalp atışları duyuldu:nazar:
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|24|8 Ekim|15 Temmuz|82| | |Bayramdan sonra dr. gidecek:nazar:
11|pamuksel|29|7 Ekim|14 Temmuz|70| | |Keseyi gördü:nazar:
12|sevdam31|20|4 Ekim|11 Temmuz|55| | |
13|Defhne|26|11 Ekim|18 Temmuz|72| | |kese görüldü:nazar:
14|ebruozcan85|26|4 Ekim|11 Temmuz|49| | |
15|oranje|24|8 Ekim|12 Temmuz|54| | |Keseyi gördü:nazar:
16|esra8608|..|27 Eylül|4 Temmuz|..| | |Bayramdan sonra dr. gidecek:nazar:
18|semenya|--|12 Ekim|19 Temmuz|--| | |
19|LeYLa||9 Ekim||55| | |27 Kasım dr. gidecek:nazar:
20|GamzeliKız|26|9 Ekim|16Temmuz|61| | |22 Kasım dr. gidecek:nazar:
21|35deniz|28|15 Ekim|22Temmuz|60| | | Kasım dr. gidecek:nazar:
22|rainofapril||20 Ekim|27Haziran|| | | (kalp atışları duyuldu)kntrol 26 kasm:nazar:
23|LeYla_21||9 Ekim|16Temmuz|55| | |27 kasımdr.gidecek:nazar:
24|zazez|25|6 Ekim|13Temmuz|72| | |kese göründü:nazar:
25|eren41|32|21 Ekim|28Temmuz|| | |haftaya kontrolü var:nazar:
26|robroy|27|7 Ekim|4Temmuz|57| | |kese göründü:nazar:
27|serapyusuf86|25|10 Ekim|Temmuz|65| | |kese göründü:nazar:
28|exoricst_trex|30|17 Ekim|Temmuz|| | |:nazar:
29|okyanus84||30 eylül|06Temmuz|| | |kalp atışları duyuldu:nazar:
30|ipoli82|28|21 Ekim|28Temmuz|67| | |:nazar:
31|fatmanur|29|7 ekim|14Temmuz|61| | |kese görüldü kontrol 27 kasım:nazar:
31|tugcal|28|26 eylül|06Temmuz|52| | |kalp atışları duyuldu4 aralık kontrol:nazar:

HURİ37:kızlar tabloya eklemek istediğiniz bilgilerinizi bana özelden mesaj olarak atarsanız direk ilk sayfaya ekleyebilirim...[/B]

kızlar listeye maşallah 31 kişi olmuşuz ne güzel allah firesiz devam etmeyi nasip etsin inş

X