2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm tatlım yaa sende de mi var acil şifalar ozaman ikimizede bidenemm inşallah iyileşiriz kuzu en kısa zamanda

arkadaşlar ben de folicplus kullanıyorum günde iki kez ama daha çok hafif bi bulantı var,yalnız sabahları çok aç uyanıyorum normalde uyandıktan bi saat sonra anca kahvaltı edebilirdim,,,,şimdiyse açlıktan gözüm dönüyor)

slm tatlım yaa sende de mi var acil şifalar ozaman ikimizede bidenemm inşallah iyileşiriz kuzu en kısa zamanda

Selam şekercim. Valla dün çıktı bol bakteri yazıyor tahlil kağıdında; ama ben ilk idrraımı tuttum saat 11'e kadar öyle verdim Sanırım yanlış yaptım Yeniden yaptırayım diyorum.:94:

Ben folicplus kullanmıyorum. GNC kullanıyorum günde 1 tane. Sabahları bende aç uyanıyorum:) Hatta hiç doymuyorum bu gidişle duba gibi olcaz

Son düzenleme:
bende çok ilginçtir ..kendi yaptığım yemeği yemek istemiyorum
yemek pişirmek eziyet geliyor hamile insana ya...anlıyorum seni canım...

korkma arinacım....bir arkadaş topice yazmıştı...doktora sormuş karnım ağrıyor diye doktor bebiş yerini genişletiyor endişe etme demişti sanırım ona...inşallah herşey yolunda gidecek...herşey güzel olsun hepimiz için arinacım...

canım ebnde elevit kullanıyom sanırım o bulantıları azatıyomus ondan fazla bi bulantım yok sadece bişi canım istemiyo bazen hepsi o ve acıkma bende de varrrr hiç sabahları normalde bişi yiyemezdim ama simdi kurt gibi acıkıyom derler yaa aynen öle oluyom vallaa

Amin birtanem.

Ben kahvaltı yapayım arkadaşlar. İçim bulanmaya başladı bile.

valla ben öle yapmadım kuzu ilk idrarımı hastaneye gitmeden yapmış gitmiştim o ikinciydi
bende de bakteri cıkmış ebe abla dedi bakalım bugün kendi doktorum neyn var dicek ne yazıcakkk

Son düzenleme:
cumartesi bende söyleyecem doktora midem bulanıyor diye...yemek yerken çıkarma hissi geliyor bazen...zor yiyorum...
Amin birtanem.

Ben kahvaltı yapayım arkadaşlar. İçim bulanmaya başladı bile.

afiyet olsun canım...

cumartesi bende söyleyecem doktora midem bulanıyor diye...yemek yerken çıkarma hissi geliyor bazen...zor yiyorum...

afiyet olsun canım...

söle tabi kuşum ben bugün doktoruma kızıcam bana hiç sunu ye sunu yapma demiyooo cünkü ben burda sizden duydugum yada kendi arastırdıgım tarzda besleniyorum bakalım ne dicekk

valla ben öle yapmadım kuzu ilk idrarımı hastaneye gitmeden yapmış gitmiştim o ikinciydi
bende de bakteri cıkmış ebe abla dedi bakalım bugün kendi doktorum neyn var dicek ne yazıcakkk

Anladım birtanem. Umarım ciddi birşey yoktur. Zaten hamilelerin genelinde oluyormuş bu tarz şeyler.

afiyet olsun kuzummm

afiyet olsun canım...

Sağolun kızlar. Yedim geldim; ama midem bulanıyor halaaaaaa

Bu arada hamile kaldığımdan bu yana hapşurmam çoğaldı Sürekli hapşuruyorum. :2:

slm kızlar uzun bi tatilden sonra gene döndüm aranıza

bayramın 1. günü aniden karar verdik memlekete gittik bayram tatilini orda geçirdik dün gece döndük istanbula dünde vaktim olmadı giremedim. umarım herkes iyidir ben iyiyim allaha şkr ama baya yorgunum memlekette çok yoğun geçti ama sağlıklı şekilde döndük çok şkr
pazartesi doktor kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gidicem benden bu kadar

haa bide 2 kilo vermişim tatilde baya bi iştahım kapalı sadece ekşi şeyler yiyebiliyorum diğer yediğim herşey midemi bulandırıyoo oğlumda böyle bişey olmamıştı
başka sıkınsm yok çok şkr benden böle kızlar

Hoşgeldin canım. Tatilinin güzel geçmesine sevindim. Ne güzel kg. da vermişsin:) ben aynı kg. da takılıyorum

Kız mı olacak acaba bu sefer ki? :78:

Umarım kalp atışlarını da duyarsınız canımcım

arkadaşlar herkeze günaydın

Günaydın canım. Nasılsın?

sitede değişmiş zorlanıyorum he ben neden çevrim dışı görünüyorum ya

Bu iyi hali

ben seni online görüyorum ama

evet canım inşallahhh

hoşgeldin canımmm bende ekşi ve tuzlu seleri tercih ediyorum sorma bulantım agrı sekilde yok cok sükür sadece iştahsızlandıgım seyler var

Son düzenleme:

kızlar listeye maşallah 31 kişi olmuşuz ne güzel allah firesiz devam etmeyi nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…