- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
Merhabalar. İnşallah bizde sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Allah analı babalı büyütsün bu arada.
Aramıza hoşgeldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
bende de bol bakteri çıktıBakalım yarın son tahlillerimi de yaptırcam. hatta bir daha yaptırtcam idrar testi. Çünkü bende enfeksiyonla ilgili hiçbir belirti yok
Benimde az önce karnım ağrıdı ya, korktum hatta
Günaydın kızlar.Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Bu arada aramızda öğretmen arkadaşlarımız vardı. Onların Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. :78:
slm tatlım yaa sende de mi var acil şifalar ozaman ikimizede bidenemm inşallah iyileşiriz kuzu en kısa zamanda
arkadaşlar ben de folicplus kullanıyorum günde iki kez ama daha çok hafif bi bulantı var,yalnız sabahları çok aç uyanıyorum normalde uyandıktan bi saat sonra anca kahvaltı edebilirdim,,,,şimdiyse açlıktan gözüm dönüyor)
yemek pişirmek eziyet geliyor hamile insana ya...anlıyorum seni canım...bende çok ilginçtir ..kendi yaptığım yemeği yemek istemiyorum
Merhabalar. İnşallah bizde sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Allah analı babalı büyütsün bu arada.
Aramıza hoşgeldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
bende de bol bakteri çıktıBakalım yarın son tahlillerimi de yaptırcam. hatta bir daha yaptırtcam idrar testi. Çünkü bende enfeksiyonla ilgili hiçbir belirti yok
Benimde az önce karnım ağrıdı ya, korktum hatta
Günaydın kızlar.Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Bu arada aramızda öğretmen arkadaşlarımız vardı. Onların Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. :78:
arkadaşlar ben de folicplus kullanıyorum günde iki kez ama daha çok hafif bi bulantı var,yalnız sabahları çok aç uyanıyorum normalde uyandıktan bi saat sonra anca kahvaltı edebilirdim,,,,şimdiyse açlıktan gözüm dönüyor)
yemek pişirmek eziyet geliyor hamile insana ya...anlıyorum seni canım...
korkma arinacım....bir arkadaş topice yazmıştı...doktora sormuş karnım ağrıyor diye doktor bebiş yerini genişletiyor endişe etme demişti sanırım ona...inşallah herşey yolunda gidecek...herşey güzel olsun hepimiz için arinacım...
Selam şekercim. Valla dün çıktı bol bakteri yazıyor tahlil kağıdında; ama ben ilk idrraımı tuttum saat 11'e kadar öyle verdimSanırım yanlış yaptım Yeniden yaptırayım diyorum.:94:
Ben folicplus kullanmıyorum. GNC kullanıyorum günde 1 tane. Sabahları bende aç uyanıyorum:) Hatta hiç doymuyorum bu gidişle duba gibi olcaz
Amin birtanem.
Ben kahvaltı yapayım arkadaşlar. İçim bulanmaya başladı bile.
cumartesi bende söyleyecem doktora midem bulanıyor diye...yemek yerken çıkarma hissi geliyor bazen...zor yiyorum...canım ebnde elevit kullanıyom sanırım o bulantıları azatıyomus ondan fazla bi bulantım yok sadece bişi canım istemiyo bazen hepsi o ve acıkma bende de varrrr hiç sabahları normalde bişi yiyemezdim ama simdi kurt gibi acıkıyom derler yaa aynen öle oluyom vallaa
Amin birtanem.
Ben kahvaltı yapayım arkadaşlar. İçim bulanmaya başladı bile.
cumartesi bende söyleyecem doktora midem bulanıyor diye...yemek yerken çıkarma hissi geliyor bazen...zor yiyorum...
afiyet olsun canım...
valla ben öle yapmadım kuzu ilk idrarımı hastaneye gitmeden yapmış gitmiştim o ikinciydi
bende de bakteri cıkmış ebe abla dedi bakalım bugün kendi doktorum neyn var dicek ne yazıcakkk
afiyet olsun kuzummm
cumartesi bende söyleyecem doktora midem bulanıyor diye...yemek yerken çıkarma hissi geliyor bazen...zor yiyorum...
afiyet olsun canım...
slm kızlaruzun bi tatilden sonra gene döndüm aranıza
bayramın 1. günü aniden karar verdik memlekete gittik bayram tatilini orda geçirdik dün gece döndük istanbula dünde vaktim olmadı giremedim. umarım herkes iyidir ben iyiyim allaha şkr ama baya yorgunum memlekette çok yoğun geçti ama sağlıklı şekilde döndük çok şkr
pazartesi doktor kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gidicem benden bu kadar
haa bide 2 kilo vermişim tatildebaya bi iştahım kapalı sadece ekşi şeyler yiyebiliyorum diğer yediğim herşey midemi bulandırıyoo oğlumda böyle bişey olmamıştı
başka sıkınsm yok çok şkr benden böle kızlar
arkadaşlar herkeze günaydın
sitede değişmiş zorlanıyorum he ben neden çevrim dışı görünüyorum ya
Anladım birtanem. Umarım ciddi birşey yoktur. Zaten hamilelerin genelinde oluyormuş bu tarz şeyler.
Sağolun kızlar. Yedim geldim; ama midem bulanıyor halaaaaaa
Bu arada hamile kaldığımdan bu yana hapşurmam çoğaldıSürekli hapşuruyorum. :2:
ben bugün 8 haftaya girdim kızlar 2 ayım doluyo artık
slm kızlaruzun bi tatilden sonra gene döndüm aranıza
bayramın 1. günü aniden karar verdik memlekete gittik bayram tatilini orda geçirdik dün gece döndük istanbula dünde vaktim olmadı giremedim. umarım herkes iyidir ben iyiyim allaha şkr ama baya yorgunum memlekette çok yoğun geçti ama sağlıklı şekilde döndük çok şkr
pazartesi doktor kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gidicem benden bu kadar
haa bide 2 kilo vermişim tatildebaya bi iştahım kapalı sadece ekşi şeyler yiyebiliyorum diğer yediğim herşey midemi bulandırıyoo oğlumda böyle bişey olmamıştı
başka sıkınsm yok çok şkr benden böle kızlar
2011 Temmuz anneleri burda buluşalım....:CüvCüv:
B]
|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları......................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |Kalp atışını duydu
3|limon kabugu|31|29 Eylül|6 Temmuz|52| | |Keseyi gördü
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|85| | |Keseyi gördü
5|evdefnaz|26|29 Eylül|6 Temmuz|58| | |Keseyi gördü
6|taf|27|1 Ekim|8 Temmuz|56| | |Keseyi gördü
7|asudem|29|1 Ekim|8 Temmuz|78| | |Keseyi gördü
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Kalp atışları duyuldu
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|24|8 Ekim|15 Temmuz|82| | |Bayramdan sonra dr. gidecek
11|pamuksel|29|7 Ekim|14 Temmuz|70| | |Keseyi gördü
12|sevdam31|20|4 Ekim|11 Temmuz|55| | |
13|Defhne|26|11 Ekim|18 Temmuz|72| | |kese görüldü
14|ebruozcan85|26|4 Ekim|11 Temmuz|49| | |
15|oranje|24|8 Ekim|12 Temmuz|54| | |Keseyi gördü
16|esra8608|..|27 Eylül|4 Temmuz|..| | |Bayramdan sonra dr. gidecek
18|semenya|--|12 Ekim|19 Temmuz|--| | |
19|LeYLa||9 Ekim||55| | |27 Kasım dr. gidecek
20|GamzeliKız|26|9 Ekim|16Temmuz|61| | |22 Kasım dr. gidecek
21|35deniz|28|15 Ekim|22Temmuz|60| | | Kasım dr. gidecek
22|rainofapril||20 Ekim|27Haziran|| | | (kalp atışları duyuldu)kntrol 26 kasm
23|LeYla_21||9 Ekim|16Temmuz|55| | |27 kasımdr.gidecek
24|zazez|25|6 Ekim|13Temmuz|72| | |kese göründü
25|eren41|32|21 Ekim|28Temmuz|| | |haftaya kontrolü var
26|robroy|27|7 Ekim|4Temmuz|57| | |kese göründü
27|serapyusuf86|25|10 Ekim|Temmuz|65| | |kese göründü
28|exoricst_trex|30|17 Ekim|Temmuz|| | |
29|okyanus84||30 eylül|06Temmuz|| | |kalp atışları duyuldu
30|ipoli82|28|21 Ekim|28Temmuz|67| | |
31|fatmanur|29|7 ekim|14Temmuz|61| | |kese görüldü kontrol 27 kasım
31|tugcal|28|26 eylül|06Temmuz|52| | |kalp atışları duyuldu4 aralık kontrol
HURİ37:kızlar tabloya eklemek istediğiniz bilgilerinizi bana özelden mesaj olarak atarsanız direk ilk sayfaya ekleyebilirim...[/B]