2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım inş. hepberaber devam edebiliriz
bende görmedim daa kalp atışlarını
ama kesenin içinde yolk kesesini gördük o bile mutlu etti beni
bende daa önce kürtaj olmuştum
ama ii düşünelim ii olsun

canım inş. hepberaber devam edebiliriz
bende görmedim daa kalp atışlarını
ama kesenin içinde yolk kesesini gördük o bile mutlu etti beni
bende daa önce kürtaj olmuştum
ama ii düşünelim ii olsun

evet içimizi ferah tutalım napalım hayırlısı olsun..sen ne zaman gıdıceksın dr a zazez 7 haftadamı cagırdı senın dr unda?

evet içimizi ferah tutalım napalım hayırlısı olsun..sen ne zaman gıdıceksın dr a zazez 7 haftadamı cagırdı senın dr unda?

Dün gittim canım kesyi ve içindeki yolk kesesini gördüm
11mm di kese
pzrts tekrar gidicem o zaman bebeği görürüz dedi
kalp atışları ne zaman oluşur bilemiorum
ama benm geç döllenme sata göre 1 hafta geriden gidio usg

leylacım ben de okudum 10 tane hatta bi esnem tuttuki sorma bacım sişzde nazar var herhalde
saka bir yana gercekten felaket esnedim okurken galiba uykusuzluk gebelikten kaynaklanıo

kizlar carsamba gididem kalp atisi icin, insllah bu kez görürüm, neolur dua edin olurmu ( cok yalnizim düsünmek istemiyorum ama aklim hep orda ((
etmez miyiz canım yaaa hepiniz için ediyorum ben inan

merhaba kızlar .. bende temmuz anne adayıyım
inş hepimiz bebeklerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alırız
hosgeldin canım aramıza

hayırlı sabahlar kızlarrr bende hastaneden geldim test istedi ya doktorum kan verdim develete gittim ordada bebegime baktırdım tek kese dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn
hayırlısı tabiki canım insallah saglıcakla dogururuz

aminn canım yasin okunursa ona da katılırım inş. herkese ayetelkürsi okunduktan sonra hepimiz için 41 yasin okuyalım derim.
ay evet ben de katılmak istiyorum hepsine inan defnemde komsular yapıordu gidiyordum cok sakin bir bebek oldu cok yaramazlıgı olmadı hastalıgı olmadı pek allahıma sükür

günaydın canım...hg tugcalcım...

evet benimde bulanıyor sabah zor kahvaltı yapıyorum...kusma hissi uyanıyor ama tutuyorum kendimi hemen...
aynen öle her sabh bulantı kendimi zor tutuyorum bi rtek kalkınca tuzlu bişeyler atıstırıp portakal suyu içiyorum hepsi bu

benimde ilk bebeğimin kalbi durdu 2 aylıkken küretaj oldumm
sonra 7 ay sonra yani defne oldu sükür simdide sürpriz yumurtam:)

Aaa benim keseyi ölçmedi ki:26: Yani dedi ki bebekte olmayabilir- kanama olabilir dedi. Kesin konuşmadı. SAT in ne zmn cnm. Benide 8.aftada cagırdıda. İlaç,iğne vs. kullandınmı öncesinden, hamile klmk için yni.

benimde ilk bebeğimin kalbi durdu 2 aylıkken küretaj oldumm
sonra 7 ay sonra yani defne oldu sükür simdide sürpriz yumurtam:)[/QUOTE]

tabi aynı şey yaşanacak dıye bırsey yok.. hepimizinkini Allah tamamına erdirir inşallah

Canım haftanda 9 hafta yazıyor ama satı 20 eylül yazacakken 20 ekim mi yazdın acaba arkadaşta o yüzden şaşırdı herhalde erken duymuşsun derken.

Yok canım doğru sat 20 eylül 27 haziran doğum günü ben aslında haziran annesi oluyorum ama başta yanlışlıkla buraya katıldığımdan tekrar çıkmadım :)

hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrr
benim sonuclar cıkmış ve ben hani diyodum ya cok sık idrara cıkıyodum diye karsı komsum ebe ya diyoki sende bakteri yani enfeksiyon var hemde çok dedi sanırım bakalım bugün doktoruma götürcem ne dicek ayy yine ilaç vericek bide kabızlık için vericekti sen testleri yaptır gel demişti cünkü ogün napalım hersey bebişimiz için katlanırız...

Son düzenleme:
rainofapril canım nerelerdesin seni hiç göremedik dün leylada soruyodu nasılsın kuzuuu

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlar bir kaç gündür giremedim ne kadar sayfa atlamış onları okuyodum melikecim iyiyim çok saol bol bol yatıp dinlendim gripi atlatım çok şükür ilaçda içemediğimden den bol bol mandalina yedim içimde mandalina ağacı çıkıcaktı nerdeyse bu arada gözünaydın doktora gitmişsin canım bende cuma günü gidicem hakkımızda hayırlısı olsun :)

cok gecmiş olsun tatlım benim aman kendine dikkat et evet teyzesi gittik çok şükür ve gördük kesecimizi darısıda herkese olsun inşallah iki hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dediii hıhhh simdi heyecandan keseyi görim diye uyuyamıyodum şimdide kalp atısı için uyuyamıyom heyecandan bende taze portakal suyu sıkıp içiom kuzu bugün tekrar doktora gitcem bakalım idrar yollarımda enfeksiyon cıkmış sanırım ne dicek hakkımızda hayırlısı bebegemm:18:

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun daha çok acemiyiz bakalım daha neler yaşıcaz :)

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun daha çok acemiyiz bakalım daha neler yaşıcaz :)

evet canım valla aynen öle ama ben süpheleniyodum bacım her ne kadar gebelik belirtisi olsada insan bu kadar sık gidermi ya bide blinin agrısıda ondan diyo ebe abla morlim sıfır oldu rabbim korusun bebişimide ben ilaç felan ne olursa kullanırım diom vallaa

saol tatlım...ağzına sağlık...Allah razı olsun...
Yok canım doğru sat 20 eylül 27 haziran doğum günü ben aslında haziran annesi oluyorum ama başta yanlışlıkla buraya katıldığımdan tekrar çıkmadım :)

güanydınnnn güzel anneler hayırlı sabahlar....
günaydın canım...
hayırlı haberlerle gel tatlım..inşallah bişey yoktur..

raino seni çok merak ettim canım ya...hatta melikeye sordum..hg tekrar..geçmiş olsun bu arada...

sıkma canını boşver o kadar önemli bişi diildir herkezde çıkabilicek bişii bide yanma filan oluyomuş sanırım öyle enfeksiyon olunca idrar yollarında Allah beterinden korusun :)

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu 10 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem 10 Adet Ayetel Kürsi
3-rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu 10 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx 10 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz 10 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe 10 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne 10 Adet Ayetel Kürsi
9-asilmavi 10 Adet Ayetel Kürsi
10- Arina 10 Adet Ayetel Kürsi
11- tugcal 10 Adet Ayetel Kürsi
12-fatmanur 10 Adet Ayetel Kürsi
13-exorcist_trex 10 Adet Ayetel Kürsi
14-okyanus84 10 Adet Ayetel Kürsi
15-zazez 10 Adet Ayetel Kürsi
16-evdefnaz 10 Adet Ayetel Kürsi

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....
evdefnaz senide ekledim canım...raino sanada ayetel kürsi yazmıştım canım..okursan sevinirim tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…