- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
arkadaşlar herkeze günaydın
sanada canım naber nasılsınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bu doktorlara sormayınca konuşmuyorlar..ağızlarından kerpetenle laf alıyorsun...sanki bedava gidiyorsun yaa..o kadar para döküyoruz...tahlil yaptırdım beta hcg ilk gittiğimde hamilesin dedi..iki hafta sonra gel dedi..başka bişey yok...bakalım cumartesi ne diyecek...söle tabi kuşum ben bugün doktoruma kızıcam bana hiç sunu ye sunu yapma demiyooo cünkü ben burda sizden duydugum yada kendi arastırdıgım tarzda besleniyorum bakalım ne dicekk
geçmiş olsun tatlım..dikkat et kendine hastalanma lütfen...Anladım birtanem. Umarım ciddi birşey yoktur. Zaten hamilelerin genelinde oluyormuş bu tarz şeyler.
Sağolun kızlar. Yedim geldim; ama midem bulanıyor halaaaaaa
Bu arada hamile kaldığımdan bu yana hapşurmam çoğaldı Sürekli hapşuruyorum. :2:
hg canım...slm kızlar uzun bi tatilden sonra gene döndüm aranıza
bayramın 1. günü aniden karar verdik memlekete gittik bayram tatilini orda geçirdik dün gece döndük istanbula dünde vaktim olmadı giremedim. umarım herkes iyidir ben iyiyim allaha şkr ama baya yorgunum memlekette çok yoğun geçti ama sağlıklı şekilde döndük çok şkr
pazartesi doktor kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gidicem benden bu kadar
haa bide 2 kilo vermişim tatilde baya bi iştahım kapalı sadece ekşi şeyler yiyebiliyorum diğer yediğim herşey midemi bulandırıyoo oğlumda böyle bişey olmamıştı
başka sıkınsm yok çok şkr benden böle kızlar
kızlar listeye maşallah 31 kişi olmuşuz ne güzel allah firesiz devam etmeyi nasip etsin inş
valla bu doktorlara sormayınca konuşmuyorlar..ağızlarından kerpetenle laf alıyorsun...sanki bedava gidiyorsun yaa..o kadar para döküyoruz...tahlil yaptırdım beta hcg ilk gittiğimde hamilesin dedi..iki hafta sonra gel dedi..başka bişey yok...bakalım cumartesi ne diyecek...
geçmiş olsun tatlım..dikkat et kendine hastalanma lütfen...
hg canım...
günaydın fatmanurcum...nasılsın canım?
evet kilo verdiğim için bende mutluyum cnm iyi geçti ama çok yorucuydu kıpırdamak gelmiyor bugün içimden o kadar yani
Hoşgeldin canım. Tatilinin güzel geçmesine sevindim. Ne güzel kg. da vermişsin:) ben aynı kg. da takılıyorum
Kız mı olacak acaba bu sefer ki? :78:
Umarım kalp atışlarını da duyarsınız canımcım
Günaydın canım. Nasılsın?
Bu iyi hali
ben seni online görüyorum ama
evet çok şkr tehlikeli zamanları geride bırakıyoruz keyifli günler bizi bekliyor artıkMaşallah size en kocamanından
Büyüyoruz artık
slm melikecim aynen tatlı yağlı şeyler aklıma bile gelince midem kalkıyoo çok kötü...bendede kusma yok ama sürekli bulantıu var yolda gelirken falan çok kötüydümhoşgeldin canımmm bende ekşi ve tuzlu seleri tercih ediyorum sorma bulantım agrı sekild eyok cok sükür sadece iştahsızlandıgım seyler var
valla bu doktorlara sormayınca konuşmuyorlar..ağızlarından kerpetenle laf alıyorsun...sanki bedava gidiyorsun yaa..o kadar para döküyoruz...tahlil yaptırdım beta hcg ilk gittiğimde hamilesin dedi..iki hafta sonra gel dedi..başka bişey yok...bakalım cumartesi ne diyecek...
geçmiş olsun tatlım..dikkat et kendine hastalanma lütfen...
hg canım...
günaydın fatmanurcum...nasılsın canım?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün??? ayyy ben süperim uzun zaman sonra ilk kez bulantısız başladım güne özlemişim bulantısız kahvaltı etmeyi
hoşgeldin canımmm ne mutlu sana kuzum benim de yok cok sükürrr
evet yaa ben her gittigimde emekli sandıgına baglıyız ya bizden 20 tl alıyolar aha pazartesi gittik şimdi bugünde gitcez yine para gitcek hiç demiyolar 3 günü asmadan olmaz alıyolar valla acımıyolarrrr
evet kilo verdiğim için bende mutluyum cnm iyi geçti ama çok yorucuydu kıpırdamak gelmiyor bugün içimden o kadar yani
evet çok şkr tehlikeli zamanları geride bırakıyoruz keyifli günler bizi bekliyor artık
slm melikecim aynen tatlı yağlı şeyler aklıma bile gelince midem kalkıyoo çok kötü...bendede kusma yok ama sürekli bulantıu var yolda gelirken falan çok kötüydüm
kanaması devam eden arkadaşımız var mı kızlar hala
benim göğüslerimde feci ağrı var gece sancıyla uyanıyorum bazen gidince sorucam doktora
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün??? ayyy ben süperim uzun zaman sonra ilk kez bulantısız başladım güne özlemişim bulantısız kahvaltı etmeyi
kızlar çok sağolun Allah razı olsun ben de iyi sayılırım ben bayramda grip olmuştum memlekette hemde çok şiddetli üst solunum yollarım biber gibi yandı bi yandan öksürük ama çabuk toparladım bol bol ıhlamur içtim ve portakal yedim ama bebek için çok endişelendim tam organlarının oluşmaya başladığı dönem şü döenm çok önemliymiş yediklerimize dikkat etmeliymişiz özellikle balık dedi doktorum.
bebiş zarar görmemiştir dimi kızlar.
sendecanım ben gibisin ama benim midem öle bulanmıyo fazla kuzu cok şükürrr:13:evet kilo verdiğim için bende mutluyum cnm iyi geçti ama çok yorucuydu kıpırdamak gelmiyor bugün içimden o kadar yani
evet çok şkr tehlikeli zamanları geride bırakıyoruz keyifli günler bizi bekliyor artık
slm melikecim aynen tatlı yağlı şeyler aklıma bile gelince midem kalkıyoo çok kötü...bendede kusma yok ama sürekli bulantıu var yolda gelirken falan çok kötüydüm
görmemiştir inş cnm merak etme kafana takıp canını sıkmakızlar çok sağolun Allah razı olsun ben de iyi sayılırım ben bayramda grip olmuştum memlekette hemde çok şiddetli üst solunum yollarım biber gibi yandı bi yandan öksürük ama çabuk toparladım bol bol ıhlamur içtim ve portakal yedim ama bebek için çok endişelendim tam organlarının oluşmaya başladığı dönem şü döenm çok önemliymiş yediklerimize dikkat etmeliymişiz özellikle balık dedi doktorum.
bebiş zarar görmemiştir dimi kızlar.
melikecim özele gidiosun sanırımda en azından 10 günlük bi kontrol süresi olması lazım ve almamaları tgerekiyor. Benimksi öle kanamam olupda gittiğimde 10 gün dolmamış bende bilmiodum boşuna kayıt sırası bekledim direk doktora görünebiliomuşum senin hastae baya kazıkçı anlaşılan :)
melikecim özele gidiosun sanırımda en azından 10 günlük bi kontrol süresi olması lazım ve almamaları gerekiyor. Benimksi öle kanamam olupda gittiğimde 10 gün dolmamış bende bilmiodum boşuna kayıt sırası bekledim direk doktora görünebiliomuşum senin hastae baya kazıkçı anlaşılan :)
kızlar bu arada size küçük bi tavsiye turkcell kullanıcıları
hamile yazıp 2222 ye mesaj atıyorsunuz .. sizden sat'ı ve yaşı istiyor
kayıt ediyor ve hemen hemen her gün gününüze göre bilgiler gönderiyor
ben çok faydalı buldum bu uygulamayı
zaten gebe kalmadan önce biliyordum gebeliğimi öğrenir öğrenmez
turkcele kayıt oldum .. ultrason resmi bile gönderiyor
şu anda sizin bebeğinizde böyle falan diye
doktor videosu gönderiyor zamanınıza göre çok hoş
tavsiye ederim :128: