- 23 Nisan 2007
- 580
- 0
raino seni çok merak ettim canım ya...hatta melikeye sordum..hg tekrar..geçmiş olsun bu arada...
hoşbulduk saol canım sen nasılsın nasıl gidiyo varmı bi problem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
raino seni çok merak ettim canım ya...hatta melikeye sordum..hg tekrar..geçmiş olsun bu arada...
rahatsızdım leylacım grip olmuştum ama atlattım canım iyiyim çok şkür :)
hoşbulduk saol canım sen nasılsın nasıl gidiyo varmı bi problem :)
saol tatlım...ağzına sağlık...Allah razı olsun...
günaydın canım...
hayırlı haberlerle gel tatlım..inşallah bişey yoktur..
sıkma canını boşver o kadar önemli bişi diildir herkezde çıkabilicek bişii bide yanma filan oluyomuş sanırım öyle enfeksiyon olunca idrar yollarında Allah beterinden korusun :)
günaydın kusumm nasılsın tatlımm benim ayy hadi inşallah yaaaaa
saol melikem iyiyim çok şükür canım benim...inşallah senin sonuçlarında iyi çıkar...
inşallah kuzumm ayy soalun moraliniz için az da olsa kendime geldim yaaa canımsınızz
günaydın hoşbuldum leyla .. nasılsın ...asilmavi hg canım...günaydın...
iyi düşünelim ki herşey iyi olsun bitanem...içini ferah tut...öpüyorum seni...sende bizim canımızsın tatlım benim...
günaydın hoşbuldum leyla .. nasılsın ...
allah razı olsun kusummm
senden de melikem...inşallah herşey güzel olur canım hepimiz için...
inşallah canım saglıcakla gelsin bebişlerimiz nşallah yaa dün gece ne düşündüm biliyomusunuz bebişlerimiz dogmus büyümüş üniversiteyi okumaya gitmişler ve tesadüf ya sizin cocuklarla aynı okulda okumuslar ayyyy ne güzel bi tesadüf olur öyle degilmiii????:13:
süper bir hayal valla...ne güzel olurdu dimi...
bende çok ilginçtir ..kendi yaptığım yemeği yemek istemiyorum
saol bitanem...idare ediyorum işte...ara ara bulantım oluyor.sen nasılsın canım?..
MERHABA 2011 temmuz anneleri ben de 2009 temmuz annesiyim..Zaman ne çabuk geçmiş bi garip oldum ben...Allah hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişlerinizi kucağınıza versin..Hamilelik çok güzel bir duygu özlüyorum bazen o günleri...
merhaba temmuz anneleri nihayet uzun ugraslarin ardindan bende kayit olabildim
Allah nasip ederse bende temmuz annesi olacagim simdilik 2-3 haftalik hamileyim benide eklermisiniz listenize beraber yol almayi cok isterim
merb arkadaşlar.ben daha önce aralık annesi olarak başlamıştım ama malesef kötü bi deneyim yaşadım düşük oldu şimdi tekrar hamileyim ama bu defada haziran annesimiyim temmuz mu bilemiyorum:) henüz doktora gitmedim..ama inş temmuzdur die sizin topiğinize yazıyorum:) heralde bi üstüne görme durumum war doktorum pzt gel dedi bakalım nasıl dayanacaksam pzt ne kadar
öncelikle geçmiş olsun.. bende senınle aynı durumdayım mecbur beklemek zorundayız.. bende 5 haftalık gebeyim.. ilk gebeliğimde kalp atışı olmadıgından sonlandırılmıştı.. o yuzden endişeliyim.. dr a gittim keseyı gördü ve yıne 2 hafta sonra gel dedı.. bu ıkı hafta nasıl geçer bılmıyorum.. sizlerle kıyaslıyorum kendımı cogunuzun kalp atışı görülmemiş henüz..bakalım bende bu topikte devam edebılcecekmıyım sizlerle..
hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrr
benim sonuclar cıkmış ve ben hani diyodum ya cok sık idrara cıkıyodum diye karsı komsum ebe ya diyoki sende bakteri yani enfeksiyon var hemde çok dedi sanırım bakalım bugün doktoruma götürcem ne dicek ayy yine ilaç vericek bide kabızlık için vericekti sen testleri yaptır gel demişti cünkü ogün napalım hersey bebişimiz için katlanırız...
Allaha şükür rainocum iyiyim...cumartesiyi bekliyorum..keseyi görcez inşallah...biraz heyecanlıyım...yavaş yavaş bulantılarım başladı...arada karnım ağrıyor..ama normalmiş sanırım..bebiş yerini büyütüyor herhalde canım...dualarını eksik etme gülüm..