2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk saol canım sen nasılsın nasıl gidiyo varmı bi problem :)

Allaha şükür rainocum iyiyim...cumartesiyi bekliyorum..keseyi görcez inşallah...biraz heyecanlıyım...yavaş yavaş bulantılarım başladı...arada karnım ağrıyor..ama normalmiş sanırım..bebiş yerini büyütüyor herhalde canım...dualarını eksik etme gülüm..:nazar::KK16:

saol tatlım...ağzına sağlık...Allah razı olsun...:nazar::KK16:

günaydın canım...:nazar::KK16:

hayırlı haberlerle gel tatlım..inşallah bişey yoktur..:nazar::KK16:

raino seni çok merak ettim canım ya...hatta melikeye sordum..hg tekrar..geçmiş olsun bu arada...:nazar::KK16:

günaydın kusumm nasılsın tatlımm benim ayy hadi inşallah yaaaaa:KK59:

sıkma canını boşver o kadar önemli bişi diildir herkezde çıkabilicek bişii bide yanma filan oluyomuş sanırım öyle enfeksiyon olunca idrar yollarında Allah beterinden korusun :)

yanmayı bende arada hissediyom bacım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerle dönerim benim bi arkadas var o bana sölemişti idrar yollarımda enfeksiyon vardı o yüzden hamile kalamamıştım diye demekki bende o yüzden olmusum diom simdi bebişime bişi olmasında ben ilaç kullanmaya razıyım canım:KK19:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 asilmavi melike_ecesuu+ taf+ elifnaz33 rainofapril+

hepiniz hg niz canlarım...gününüz güzel olsun inşallah...:nazar::KK16:

kızlarrrr aramızda sanırım ögretmen arkadaslar vardı hem onların hemde tüm ögretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsun öpüyoruz büyüklerimizin ellerinden ve iyiki varsınız diyorumm:KK16: :KK16: :KK16:

senden de melikem...inşallah herşey güzel olur canım hepimiz için...:nazar::KK19:

inşallah canım saglıcakla gelsin bebişlerimiz nşallah yaa dün gece ne düşündüm biliyomusunuz bebişlerimiz dogmus büyümüş üniversiteyi okumaya gitmişler ve tesadüf ya sizin cocuklarla aynı okulda okumuslar ayyyy ne güzel bi tesadüf olur öyle degilmiii????:13: :KK9:

inşallah canım saglıcakla gelsin bebişlerimiz nşallah yaa dün gece ne düşündüm biliyomusunuz bebişlerimiz dogmus büyümüş üniversiteyi okumaya gitmişler ve tesadüf ya sizin cocuklarla aynı okulda okumuslar ayyyy ne güzel bi tesadüf olur öyle degilmiii????:13: :KK9:

süper bir hayal valla...ne güzel olurdu dimi...:nazar::KK8: :KK8:

MERHABA 2011 temmuz anneleri ben de 2009 temmuz annesiyim..Zaman ne çabuk geçmiş bi garip oldum ben...Allah hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişlerinizi kucağınıza versin..Hamilelik çok güzel bir duygu özlüyorum bazen o günleri...

Merhabalar. İnşallah bizde sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Allah analı babalı büyütsün bu arada.

merhaba temmuz anneleri nihayet uzun ugraslarin ardindan bende kayit olabildim
Allah nasip ederse bende temmuz annesi olacagim simdilik 2-3 haftalik hamileyim benide eklermisiniz listenize beraber yol almayi cok isterim

Aramıza hoşgeldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

merb arkadaşlar.ben daha önce aralık annesi olarak başlamıştım ama malesef kötü bi deneyim yaşadım düşük oldu:KK43: şimdi tekrar hamileyim ama bu defada haziran annesimiyim temmuz mu bilemiyorum:) henüz doktora gitmedim..ama inş temmuzdur die sizin topiğinize yazıyorum:) heralde bi üstüne görme durumum war doktorum pzt gel dedi bakalım nasıl dayanacaksam pzt ne kadar:KK70:

Hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

öncelikle geçmiş olsun.. bende senınle aynı durumdayım mecbur beklemek zorundayız.. bende 5 haftalık gebeyim.. ilk gebeliğimde kalp atışı olmadıgından sonlandırılmıştı.. o yuzden endişeliyim.. dr a gittim keseyı gördü ve yıne 2 hafta sonra gel dedı.. bu ıkı hafta nasıl geçer bılmıyorum.. sizlerle kıyaslıyorum kendımı cogunuzun kalp atışı görülmemiş henüz..bakalım bende bu topikte devam edebılcecekmıyım sizlerle..

Hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrr:KK16:
benim sonuclar cıkmış ve ben hani diyodum ya cok sık idrara cıkıyodum diye karsı komsum ebe ya diyoki sende bakteri yani enfeksiyon var hemde çok dedi sanırım bakalım bugün doktoruma götürcem ne dicek ayy yine ilaç vericek bide kabızlık için vericekti sen testleri yaptır gel demişti cünkü ogün napalım hersey bebişimiz için katlanırız...:KK19:

bende de bol bakteri çıktı:KK43::KK43: Bakalım yarın son tahlillerimi de yaptırcam. hatta bir daha yaptırtcam idrar testi. Çünkü bende enfeksiyonla ilgili hiçbir belirti yok :KK45:

Allaha şükür rainocum iyiyim...cumartesiyi bekliyorum..keseyi görcez inşallah...biraz heyecanlıyım...yavaş yavaş bulantılarım başladı...arada karnım ağrıyor..ama normalmiş sanırım..bebiş yerini büyütüyor herhalde canım...dualarını eksik etme gülüm..:nazar::KK16:

Benimde az önce karnım ağrıdı ya, korktum hatta :KK5:

Günaydın kızlar.:KK16: Umarım herkesin keyfi yerindedir. :KK76:

Bu arada aramızda öğretmen arkadaşlarımız vardı. Onların Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. :78:

X