merhaba temmuz anneleri nihayet uzun ugraslarin ardindan bende kayit olabildim
Allah nasip ederse bende temmuz annesi olacagim simdilik 2-3 haftalik hamileyim benide eklermisiniz listenize beraber yol almayi cok isterim
arkadaşlar benim mesai bitmek üzere anca toparlanırım herkeze iyi akşamlar
yatarken süt içmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar.
canım çok teşekkür ederim çok tatlı gözüküyor.notu da değiştirmeyelim farklı bi şey gelirse aklıma değiştiririm.
arkadaşlar benim mesai bitmek üzere anca toparlanırım herkeze iyi akşamlar
yatarken süt içmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar.
sorma tatlım ya mesaim saat 7 de bitiyor daha 45 dakkam var yeni
senin işin nasıl 1:30 da bitiyo gülüm.
bu arada benim eşimde araba yarışına takmış duruda elinde joistik zor ayırıyorum laptobun başından erkekler hep böyle galiba bi yandan da canı sıkılıyo heralde tv de diziden başka bişey yok hayatta dizi izlemez garibim oyuna verdi kendini bebişler bi doğsun Allahın izniyle ozaman görürüz onları.
merhaba temmuz anneleri nihayet uzun ugraslarin ardindan bende kayit olabildim
Allah nasip ederse bende temmuz annesi olacagim simdilik 2-3 haftalik hamileyim benide eklermisiniz listenize beraber yol almayi cok isterim
kalp atışını bi belirtisi zaten olmazki drun sana söylemedimi şu gün gel diye bence bu hafta gitsen bile duyarsın bana geçen hafta için sölemişti malum bayram tatili denk geldi onun için gecikti yani sen git tatlım dr una
canım ben öğretmenimde bizim mesai 8-13.30 arası
canım şimdiden senin ve sitedeki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.müdür bey yrın bize ne sürpriz yapacak merak ediyorum.
canım ben öğretmenimde bizim mesai 8-13.30 arası
canım şimdiden senin ve sitedeki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.müdür bey yrın bize ne sürpriz yapacak merak ediyorum.
teşekkü ederim canım bende kutluyorum hepimizin gününü
valla bizim müdür hiç süpris yapacağa benzemio
merb arkadaşlar.ben daha önce aralık annesi olarak başlamıştım ama malesef kötü bi deneyim yaşadım düşük olduşimdi tekrar hamileyim ama bu defada haziran annesimiyim temmuz mu bilemiyorum:) henüz doktora gitmedim..ama inş temmuzdur die sizin topiğinize yazıyorum:) heralde bi üstüne görme durumum war doktorum pzt gel dedi bakalım nasıl dayanacaksam pzt ne kadar
merb arkadaşlar.ben daha önce aralık annesi olarak başlamıştım ama malesef kötü bi deneyim yaşadım düşük olduşimdi tekrar hamileyim ama bu defada haziran annesimiyim temmuz mu bilemiyorum:) henüz doktora gitmedim..ama inş temmuzdur die sizin topiğinize yazıyorum:) heralde bi üstüne görme durumum war doktorum pzt gel dedi bakalım nasıl dayanacaksam pzt ne kadar