2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

MERHABA 2011 temmuz anneleri ben de 2009 temmuz annesiyim..Zaman ne çabuk geçmiş bi garip oldum ben...Allah hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişlerinizi kucağınıza versin..Hamilelik çok güzel bir duygu özlüyorum bazen o günleri...

merhaba temmuz anneleri nihayet uzun ugraslarin ardindan bende kayit olabildim
Allah nasip ederse bende temmuz annesi olacagim simdilik 2-3 haftalik hamileyim benide eklermisiniz listenize beraber yol almayi cok isterim

arkadaşlar benim mesai bitmek üzere anca toparlanırım herkeze iyi akşamlar
yatarken süt içmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar.

Allah nasip ederse bende temmuz annesi olacagim simdilik 2-3 haftalik hamileyim benide eklermisiniz listenize beraber yol almayi cok isterim

canım 1. sayfadaki listenin altında etitör arkadaşımızın ismi ve linki var özelden mesaj atın yazıyor ona bilgilerini msj atarsan o seni ekler canım.

sorma tatlım ya mesaim saat 7 de bitiyor daha 45 dakkam var yeni
senin işin nasıl 1:30 da bitiyo gülüm.
bu arada benim eşimde araba yarışına takmış duruda elinde joistik zor ayırıyorum laptobun başından erkekler hep böyle galiba bi yandan da canı sıkılıyo heralde tv de diziden başka bişey yok hayatta dizi izlemez garibim oyuna verdi kendini bebişler bi doğsun Allahın izniyle ozaman görürüz onları.

canım ben öğretmenimde bizim mesai 8-13.30 arası

hoşgeldin canım aramıza
inş. hepimiz güzel günler görürüz inş.
biraz bahset kendinden tanımaya çalışalım birbirimizi

kalp atışını bi belirtisi zaten olmazki drun sana söylemedimi şu gün gel diye bence bu hafta gitsen bile duyarsın bana geçen hafta için sölemişti malum bayram tatili denk geldi onun için gecikti yani sen git tatlım dr una

canım sen de kocaelide oturuyorsun galiba,hangi doktora gidiyorsun ve önerir misin.ben şu an körfez marmarada ismail beye gidiyorum çok samimi ama yine de başka bir seçeneğim olsun istiyorum.

merb arkadaşlar.ben daha önce aralık annesi olarak başlamıştım ama malesef kötü bi deneyim yaşadım düşük oldu:KK43: şimdi tekrar hamileyim ama bu defada haziran annesimiyim temmuz mu bilemiyorum:) henüz doktora gitmedim..ama inş temmuzdur die sizin topiğinize yazıyorum:) heralde bi üstüne görme durumum war doktorum pzt gel dedi bakalım nasıl dayanacaksam pzt ne kadar:KK70:

canım ben öğretmenimde bizim mesai 8-13.30 arası
canım şimdiden senin ve sitedeki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.müdür bey yrın bize ne sürpriz yapacak merak ediyorum.

teşekkü ederim canım bende kutluyorum hepimizin gününü
valla bizim müdür hiç süpris yapacağa benzemio

merb arkadaşlar.ben daha önce aralık annesi olarak başlamıştım ama malesef kötü bi deneyim yaşadım düşük oldu:KK43: şimdi tekrar hamileyim ama bu defada haziran annesimiyim temmuz mu bilemiyorum:) henüz doktora gitmedim..ama inş temmuzdur die sizin topiğinize yazıyorum:) heralde bi üstüne görme durumum war doktorum pzt gel dedi bakalım nasıl dayanacaksam pzt ne kadar:KK70:

hoşgeldn cnm
son adet tarhin kaçtı bide nasıl oldu üstüne görme?

öncelikle geçmiş olsun.. bende senınle aynı durumdayım mecbur beklemek zorundayız.. bende 5 haftalık gebeyim.. ilk gebeliğimde kalp atışı olmadıgından sonlandırılmıştı.. o yuzden endişeliyim.. dr a gittim keseyı gördü ve yıne 2 hafta sonra gel dedı.. bu ıkı hafta nasıl geçer bılmıyorum.. sizlerle kıyaslıyorum kendımı cogunuzun kalp atışı görülmemiş henüz..bakalım bende bu topikte devam edebılcecekmıyım sizlerle..

Son düzenleme:
X