evet canım yaaa cok sekersinnn)))
Tşk ederim h.b arkadaşlar. İlk keseyi gördüğünüzde iki tane görüp daha sonra bitane bebişini göreniniz var mı? yada kesenin yanında kanama gören ????????
teşekkülerrr buradan arkadaş edine biliyormuyum nasıl kullanılacagını pek bılmıyoum :)
Canım benim o senin şekerliğin
Yok canım bende tek kese göründü, hala da tek.
Nasıl yani? Anlamadım canım?
ben keseyi gördüm ama tek kalp atışlarınıda gödüm fakat kanamalı geçiriyoum 5 gündür doktor istiraat verdi ama ben tediginim yinede sende de mı kanama va
Tşk ederim h.b arkadaşlar. İlk keseyi gördüğünüzde iki tane görüp daha sonra bitane bebişini göreniniz var mı? yada kesenin yanında kanama gören ????????
özeldeki doktor temkinli 2.si ya bebek yada kanama olabilir dedi. 6aralığı nasıl beklicem bilmiyorum, ölüyorum meraktan. Çatlatma iğnesi olupta ikizleri olan varmı acabaaa?nurcumm dün kendi özelde gittim doktorum ikiz de olabilir demişti ama bugün devletteki doktorda tek kese oldugunu söledi bende hakkımızda hayırlısı olsun dedimm)
Yok çok şükür bi kanama, olabilir dedi progestran verdi. Sana ne ilacı verdi. Ben hiç dinlemiyorum ki, habire iş işben keseyi gördüm ama tek kalp atışlarınıda gödüm fakat kanamalı geçiriyoum 5 gündür doktor istiraat verdi ama ben tediginim yinede sende de mı kanama va
Kızlar bu arada dr. size ikili test için zaman verdi mi?
SELAM KIZLAR ....oooooooo bayağı ilerleme olmuş sayfalarda okuyamadım bugün daha yeni girebildim çok yoğundum..aramıza katılan arkadaşlar hoş geldiniz...bende yarın doktora gidicem..sabah testler için akşam ultrason için..kalp atışlarını görmeye..çok minik olduğu için daha sonraki zamanlarda duyma olabiliyormuş kalp atışlarını...çok heyecanlıyım yaa..inş bi problem yoktur..
ayrıca ARİNA paylaşımın için sağol (cilt bakımıyla alakalı olan)..
özeldeki doktor temkinli 2.si ya bebek yada kanama olabilir dedi. 6aralığı nasıl beklicem bilmiyorum, ölüyorum meraktan. Çatlatma iğnesi olupta ikizleri olan varmı acabaaa?
Yok çok şükür bi kanama, olabilir dedi progestran verdi. Sana ne ilacı verdi. Ben hiç dinlemiyorum ki, habire iş iş
SELAM KIZLAR ....oooooooo bayağı ilerleme olmuş sayfalarda okuyamadım bugün daha yeni girebildim çok yoğundum..aramıza katılan arkadaşlar hoş geldiniz...bende yarın doktora gidicem..sabah testler için akşam ultrason için..kalp atışlarını görmeye..çok minik olduğu için daha sonraki zamanlarda duyma olabiliyormuş kalp atışlarını...çok heyecanlıyım yaa..inş bi problem yoktur..
ayrıca ARİNA paylaşımın için sağol (cilt bakımıyla alakalı olan)..
ben dün sabah bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükürama kalp atışlarını ekranda göremedim çözünürlükle alakalı galiba:26: kesenin içinde yavrumu gördüm ama belli belirsiz tabiki, 1,3 cm cikmiş benim bir sonraki kontrolüm Allah izin verirse 2li tarama testi için olacak ve 25 aralıkta olacak doktorum o tarihte kontrole gitmemi söyledi
Eki Görüntüle 109505
Siizin keseye böyleydi değilmi???
Eki Görüntüle 109506
ama benimki de böyleydi. Yaradana kurban olduğum allah ım 6aralık cabuk cabuk gelsin. Eşim diyo; bebekler nasılsanki hemen kesinde
Bende o yüzden sizlere soruyorum ki, varmıydı sizde böyle bişiler, sonrasında tek bebek gördüğünüz:)
kızlarr dün gelemedim kusura bakmayın..
dün biz dr. gittik kesemizi gördük cok şükür şuanda herşey yolunda nasipse 1 hafta sonrada kalp atışlarımızı görmeye gidicez..
kanım baya bir düşük cıktı birde guatır cıktı o kadar iştee..neyse cok kalamıcam kızlar yatıp uzanmam gerekiyoo cok öpüyorum..
umarım dün başka dr. gidecek arkadaşlardan güzel haberler gelmiştir...
Eki Görüntüle 109505
Eki Görüntüle 109506
ama benimki de böyleydi. Yaradana kurban olduğum allah ım 6aralık cabuk cabuk gelsin. Eşim diyo; bebekler nasılsanki hemen kesinde
Bende o yüzden sizlere soruyorum ki, varmıydı sizde böyle bişiler, sonrasında tek bebek gördüğünüz:)
kızlarr dün gelemedim kusura bakmayın..
dün biz dr. gittik kesemizi gördük cok şükür şuanda herşey yolunda nasipse 1 hafta sonrada kalp atışlarımızı görmeye gidicez..
kanım baya bir düşük cıktı birde guatır cıktı o kadar iştee..neyse cok kalamıcam kızlar yatıp uzanmam gerekiyoo cok öpüyorum..
umarım dün başka dr. gidecek arkadaşlardan güzel haberler gelmiştir...
Eki Görüntüle 109505
Eki Görüntüle 109506
benimkide tek kese görüntüsü gibiydi ulturason cihazlarına göre görüntü faklı olabiliyo ama çift kese görünüyorsa vardır onda bişi..yani ikiz olma ihtimali...allah gönlüne göre sağlıklı bebekler versin...senin ultrason resmi varsa onu ekle istersen...birde çift kesedemi oluyo ikizler yani ayrı yumurta tek yumurtaya göre değişiyormu kese görüntüsü..Eki Görüntüle 109505
Eki Görüntüle 109506