2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

memorialden fiyat aldım ben özel sigorta ile gayet uygun 1200 tl nomalı 975 dedı sizce normal değilmi yaaa bide bu senın yazının altındakı takvımden bende ıstıyorum nasıl yapabilirim :)))

bende bugün aynı şeyi sormuştum çoğumuzda
bulantı var .. istifra etmiyorum ben sadece bulantım var :120: diğer arkadaşlarda
öyleymiş.. kasık bel ağrısı falan hiç olmadı
bi de sabah ezanlarında uyanıyorum bi daha zor uyuyorum
önceden namaza alarmla kalkardım
hamiş olduğumdan beri gözüm kendinden açılıyo

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 okyanus84 asilmavi meggle tahmina38 30temmuz Defhne Arina+

slm kızlar...ben geldim...nasılsınız canlarım?

slm ben hamile olduğumu dün öğrendim ve şok oldum çünki daha 15 aylık bir oğlum var ben bu durumdan çok korkuyorum

hayırlısı böyleymiş herşey nasiple
Allah yardım eder biraada büyürler sonrasında çok rahat edersin hiç endişelenme bi şekilde doğar büyür canım.

merhaba güzel anne adayları
bende hala bir belirti yok bir terslik yoktur inşallah .keseyi gördük fakat daha kalp atışını duymaya gitmedik.ne zaman duyarım kalp atışını.sizler kaçıncı hafta da duydunuz kalp atışını,birde hepinizde belirti varmı ?

bende iki gündür yani iş başı yaptığımdan beri çok rahat uyanıyorum önceden biraz zorlanırdım.
benim mide bulantım yok daha erkenmi sizce başlasaydı şimdiye başlarmıydı 6+5 olduk bugün.

Bende henüz çıkarma yok, ara sıra bulantım var o kadar. Ama ekşili şeylere dayanamıyorum işte. Hemen yiyesim geliyor. tatlı delisi olarak tatlıya bakmıyorum bile artık. Uyku bende de var canım. Akşam 10 da dahi yatsam ertesi gün 1de ancak kalkıyorum.:))

istifra etmesen bile bulantı mahvediyo insanı ben uyuyodum ya bol bol aslında bundada çok uyuyasım varda kızım sağolsun pek dinlendirmiyo beni

bende iki gündür yani iş başı yaptığımdan beri çok rahat uyanıyorum önceden biraz zorlanırdım.
benim mide bulantım yok daha erkenmi sizce başlasaydı şimdiye başlarmıydı 6+5 olduk bugün.
benim bulantım başlayalı 3 gün oldu 7+5 im bende
bu sata göre gebeliği de anlamam nie 2 hafta önceden hesaplanır anlamadım
normal şartlarda bebeğim 40 günlük

banada progynex progestanda kullanabılırsın dedı rapor verdı rapo vermese işe devam yanı bende :)

memorialden fiyat aldım ben özel sigorta ile gayet uygun 1200 tl nomalı 975 dedı sizce normal değilmi yaaa bide bu senın yazının altındakı takvımden bende ıstıyorum nasıl yapabilirim :)))

1200 TL mi doğum birde özelde. Valla süper fiyat. Benim gittiğim hastanede 4100 normal,3800 sezeryan.

Sabah 5te otomatik açılıyor gözlerm. Karnımda gurul gurul sesler ve kendimi dolapta buluyorum:))))

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 okyanus84 asilmavi meggle tahmina38 30temmuz Defhne Arina+

slm kızlar...ben geldim...nasılsınız canlarım?

Hoşgeldin cnm. Ben kendi adıma iyiyim.Sen nasılsın?

Canım ben 7+1 de duydum. Sen kaç haftalıksın ?

slm canım bence fazla ya tabikide özel hastane benimde tercihim zaten yine aynı hastanede yapıcam allah kısmet ederse ama çok ya yani istersen 5.000 tl ver ister 500 tl aynı doğum yapıyosun pek farketmiyo yani

inşalla olmas da ay negüsel 10 da yatıp 1 de kalkıyosun ben 10 da yatsam sabah 6 da kalkmak zorundayım
zaten bol bol uyuyun arkadaşlar doğumdan snr hiç uyuyamıyosunuz:)))

inşalla olmas da ay negüsel 10 da yatıp 1 de kalkıyosun ben 10 da yatsam sabah 6 da kalkmak zorundayım
zaten bol bol uyuyun arkadaşlar doğumdan snr hiç uyuyamıyosunuz:)))

Herkes öyle diyor zaten. Güzel günlerin değerini bil diye:)))

slm terslik yoktur merak etme ben 7+5 te duydum kızımda 6+5 te duymuştum 8.haftada duyanlar bile var endişelenme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…