- 12 Mart 2010
- 5.149
- 3
zaten canım bi işi severek yapmalısın ozaman güzel oluyo bende polis olmayı cok istedim olmadı boy pos vardı da sorular calınmıştı en son girdigimde 72.le kaldım meger herkeste sorular varmış sonra işletme geldi ona gittim urfada okudum eşimde polis canım üniv. gitmeden tanısmıstık cıkıyoduk hani dedik ikimizde aynı meslekte olursak iyi olur ama kısmet olmadı simdide 4 yıl üniv.. okuyanlar giriyo bakalım hayat bizi nereye yönlendircek hakkımızda hayırlısı olsun canımmm
ayyy polis mi eşin canım benim eşim de geçen ay girdi polislik sınavlarına kazandı çok şükür bakalım eylül ayında okulu başlıcakmış şimdilik düşünme aşamasında kabul edip etmeme konusunda 6 ay okula gidecekmiş ee bebek de yeni doğmuş olacak o zaman pek istekli değil aslında ben de ses etmiyorum kendi karar versin diye....hakkımızda hayırlısı olsun evet....
kızlar şimdi düşündümde
önümüzdeki haziran - temmuz Allahın izniyle hepimiz burda birbirimizin doğurmasını bekliycez
şimdiden heyecan yaptım bi de cetvellere bakınca birbirimizin arasında hep 1 kaç gün oynuyor en fazla 1- 1,5 hafta Rabbim hepimize sağlıklı, güzel doğumlar nasip etsin
evet canım burda birbirimizi doğuma göndericez inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız yavrularımızı kuağımıza...
Canım ben dün ve bugün o tahlillerin peşinden koştum.
SGK bazılarını karşılamıyor dediler bana ki burda birçok kişi bayram öncesi yaptırmış karşılıyor sanırım. 500 TL ödedim, diğerlerine para vermedim SGK'da yaptırdım; ama keşke özelde yaptırsaydım. Bu kadar sorumsuz pis yerler olamaz ya. SSK'ya gittim bizim burda araştırma hastanesinsinin polikliniği var. İdrar kapları açıkta. Tuvaletler pis. Şimdi aldım sonucumu bol bakteri var diye çıktıUmarım bişey olmaz ya (((
Görüşürüz canım. bende şimdi peynir ekmek yiyeyim sabah kahvaltısı niyetine. Kan vermekten yemek yiyemedim.
afiyet olsun canım.... ayyy bizim burda hastane temiz çok şükür tuvaletler falan temiz yani devlet hastanesine nazaran....
Kızlar bu arada dr. size ikili test için zaman verdi mi?
ben 4 aralıkta kontrole gidicem 9 hafta 3 günlük olucaz o zaman gün verecekmiş dr inşallah bir sorun yoksa....herhalnde 12-13 hafta gibi yapılıyordur...
mehabalar bende 8 ekimde öğrendim şimdi 6 haftalık hamileyim doğumum temmuza geliyor :) fakat ben daha doktor bulamadım bayan güler yüzlü bıcırık çok ilgili bir doktor arıyorum memoial şişliyi figen hanımı tavsiye edenle var ona giden varsa bilgilerini yazarsa sevinirim tüm hamişlere hayırlı doğumla diliyorum...
canım ben istanbulda değilim ama bir dönem tüp bebek tedavisi görmeye karar vermiştik ve memoriala gitmiştim... çok memnun kaldım hastaneden ve dr lardan... sonra tedaviden vazgeçtik kendiliğinden hamile kalkdım ama memorialı tavsiye ederim dr ların hepsi çok güler yüzlü... ama biraz pahalı tabi....