2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy polis mi eşin canım benim eşim de geçen ay girdi polislik sınavlarına kazandı çok şükür bakalım eylül ayında okulu başlıcakmış şimdilik düşünme aşamasında kabul edip etmeme konusunda 6 ay okula gidecekmiş ee bebek de yeni doğmuş olacak o zaman pek istekli değil aslında ben de ses etmiyorum kendi karar versin diye....hakkımızda hayırlısı olsun evet....

evet canım burda birbirimizi doğuma göndericez inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız yavrularımızı kuağımıza...

afiyet olsun canım.... ayyy bizim burda hastane temiz çok şükür tuvaletler falan temiz yani devlet hastanesine nazaran....

Kızlar bu arada dr. size ikili test için zaman verdi mi?

ben 4 aralıkta kontrole gidicem 9 hafta 3 günlük olucaz o zaman gün verecekmiş dr inşallah bir sorun yoksa....herhalnde 12-13 hafta gibi yapılıyordur...

canım ben istanbulda değilim ama bir dönem tüp bebek tedavisi görmeye karar vermiştik ve memoriala gitmiştim... çok memnun kaldım hastaneden ve dr lardan... sonra tedaviden vazgeçtik kendiliğinden hamile kalkdım ama memorialı tavsiye ederim dr ların hepsi çok güler yüzlü... ama biraz pahalı tabi....

Aynen çatlatma iğnesiyle hamiş kaldım ama ozmn tek yumurtayı istediiği boyutta gormustu, arkasından gelen yumurtalar küçüklerdii
2 tane arkadaşında genetik olabilir mi acaba? Bizde kimsede yokta ondan soruyorum:)

neyse canlar misafirim gelcek öptüm hepiciniziiii)))

Görüşürüz canım

Keşke bizim burası da öyle olsa

Hepimiz hemen hemen Aralık ilk haftası gideceğiz doktorlara. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

ne güzel sen kalbini görebilmişsin ben pek net göremedim yani yanıp sönmesini göremedim çözünürlük kötüydü bir de ben pek idrara sıkışık değildim belki onunla alakalıdır net görünmemesi:26: toplar damar atardamarları gösterir mavi ve kırmızı renklendirmeleri açtı kesenin içinde de renk çıktı o zaman kalbinin çalıştığına inandım ardından da ses açıp dinletti tam inandım çok şükür benimkini de baş popo ölçümü yaptı 1,3 cm dedi seninki geç döllenme olabilir benimkinden belki ondandır bana haftanla uyumlu dedi bilemiyorum ki:26: ama herşey yolundaya çok şükür şükredelim

melike ecesu benimde eşim polis ve urfalı:)) bende 8 yıl yaşadım urfada...ama polis olayı çok zor hele çocuk olunca mesela bu yıl doğu görevi olacak eşimin tamda doğum haftasında ne yapcaz bilemiyoruz...artık bi şekilde kalmaya çalışacağız yoksa o arada çok zor olacak..bende tayin almak zorunda kalacağım için ve doğum izninde iken tayin olayı olmadığından sıkıntılı günlerimiz kapıda allah seninde yardımcın olsun ..şuan hangi ildeydin sen canım...

aralık başında kontrole gidecek olanlar kalp atışlarını duymak için mi gidecekler bana doktor aralık sonunda gitmemi söyledi yani tam 1 ay sonraya gün verdi 2li test için :26:

kızlar duyanlar için diyorum bebeğinizin kalp atışları dakikada kaç??? benim 120 imiş... sınırda yani ama dr korkulacak bişey yok dedi 120 ile 160 arası normal dedi... aslında biraz canım sıkıldı ama sizin kaç??? arina senin 150 imiş çok güzel canım...

aralık başında kontrole gidecek olanlar kalp atışlarını duymak için mi gidecekler bana doktor aralık sonunda gitmemi söyledi yani tam 1 ay sonraya gün verdi 2li test için :26:

canım ben aralık başında muayene olucam ona göre 2li test için gün verecek dr... heralde seninki ile aynı günler olur diye düşünüyorum....

herkese slm kızlar

bende temmuz 2011 annesi olucam inşallah rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

biraz kendimden bahsediim
eşim polis memuru şark hizmeti nedeniyle diyarbakıra gittik ve orda bebk sahibi olmaya karar verdik 1 sene olmadı snr tüp bebek aşılama vs denemelerimiz oldu tabi hiçbiri tutmadı bizde oluruna bıraktık son senemizde 31-12-2008 tarihinde hamile olduğumu öğrendim yazın da kocaeline tayinimiz çıktı ev taşıma falan filan 27-08-2009 tarihinde dünyalar tatlısı bi kız çocuğu dünyaya getirdim onunla ilgilenirken ilk aylarımız zor geçti bi daha 10 sene snr doğururum derken kızım 14 aylıkken hamile olduğumu öğrendim tabiki doğurmaya karar verdim dün kalp atışalarını duydum 7+5 günlük benim minişim 6 temmuz doğum tarihi sat 30 eylül eklerseniz sevinirim

burda sizinle her anı paylaşmak çok güsel umarım birbirimize faydamız olur

ben duydum herşey normal dedi doktor o yüzden kafamı karıştırmamak için dakikada kaç attığını özellikle sormadım çok bilmek de iyi değil :26:

çok güzel yaa kardeşler arası yaş farkının çok olmaması çok iyi oluyor çocuklar için hatta anneler için de bence hepsi bir arada çıkıyor maşallah gözün aydın tebrik ederim hoşgeldin aramıza

slm ben hamile olduğumu dün öğrendim ve şok oldum çünki daha 15 aylık bir oğlum var ben bu durumdan çok korkuyorum

hoşgeldin aramıza seninle günümüz aynı benimde sat 30 eylül ben
tek ilişkiyle hamile kaldığım için biliyorum 14 ekim .....
sende muhtemelen 13 ile 15 arasında
kalmışsındır .. bu bilgiye gerek var mı ? yok ama aynı olunca yazayım dedim

ben duydum herşey normal dedi doktor o yüzden kafamı karıştırmamak için dakikada kaç attığını özellikle sormadım çok bilmek de iyi değil :26:
aynı fikirdeyim
ama bende araştırmadan duramıyorum

merhaba canım hoşgeldin aramıza. ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

Olabilir canım. Çünkü benim SAT'a göre geride bebişim. İyi olsunlar da gerisi önemli değil. Zaten bundan sonra daha hızlı gelişecekler.

Sağol canım. Senin bebişine de maşallah Sıkma canım sonuçta herkesin farklı olabilir.

Hoşgeldin canım. Ne güzel aramıza deneyimli bir anne adayı daha katıldı

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Bilgiler için Temmuz anneleri editörü Huri37'ye özel mesaj atabilir misin? O ekleme yapabiliyor çünkü.

slm ben hamile olduğumu dün öğrendim ve şok oldum çünki daha 15 aylık bir oğlum var ben bu durumdan çok korkuyorum

Hoşgeldin canım. Ne güzel berbaer büyütürsün. Allah herşeyin hayırlısını verir üzülme.

hoşbulduk arkadaşlar

asilmavi sana katılıyorum muhtemelen aynı tarihlerde hamile kaldık doğumuda aynı tarihlerde yaparız bu arada kız olursa erken geliyo haberiniz olsun

kızlar bulantısı olan var mı veya başka şikayeti olan

Kız olursa belirtiler neler? :)

Bende çok acıkınca ve de yemek yiyince falan bulantı oluyor. Diğerleri rutin belirtiler zaten. Bel kasık ağrısı falan. Birde ekşili ve tuzlu olan şeylere dayanamıyorum.

aynı şeyi paylaşıyoruz canım ama sakın aldırmak gibi bi hata yapma onun vicdan azabı emin ol daha ağır biraz sıkıntı çekicez 3 sene filan ama sonrası emin ol daha ii olacak korkma sakın dünyaya gelen öyle böyle büyüyo bundan snr daha dikkatli davrancaz rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin

Kız olursa belirtiler neler? :)

Bende çok acıkınca ve de yemek yiyince falan bulantı oluyor. Diğerleri rutin belirtiler zaten. Bel kasık ağrısı falan. Birde ekşili ve tuzlu olan şeylere dayanamıyorum.

arinacım benim ilk kızımda 20.haftaya kadar sadece peynir ekmek ekşi elma ve ayva yedim bol bol onun dışında su bile içemedim öle söyleyim hemen çıkarıyodum tek sıkıntım bulantıydı yani bel ağrısı falan olmadı bende bide devamlı uyumak istiyodum paso uyuyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…