2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorucam.
bu istenen tahliller çok mu tutuyor heralde bir iki hafta sonra bendende isterler özel hastaneye gidiyorum bir dünya tutarsa tahlil fiyatları devlet hastanesine gidip yaptırırım heralde onunda hepsini karşılamıyor galiba öyle bişeyler okudum.

canım biz emekli sandıgına baglıyız ben devlete gittim 5 kurus ödemedim bakın özele giden arkadslar saglık güvenceniz varsa devlete gidin paranızı boş yere harcamayın belki bilmeyen vardır diye sölüyorum tahliller için devlete gidin kan verin

canım biz emekli sandıgına baglıyız ben devlete gittim 5 kurus ödemedim bakın özele giden arkadslar saglık güvenceniz varsa devlete gidin paranızı boş yere harcamayın belki bilmeyen vardır diye sölüyorum tahliller için devlete gidin kan verin

Valla hem özele hem de devlete kan verdim:)))

Benim gibi kazıklanmayın arkadaşlar iyice araştırın; ama SGK'da çalışan doktorun dediğine göre bayramdan sonra değişmişte olabilir. İsterseniz yazayım o tahlilleri de dedi. bende yaptırdım zaten demiştim. keşke yazdırsaymışım:) Denerdim hem hazır kan verirken:))

arkadaşlar bende ilk gebeliğimde devlete gittim tahlil için 20 küsür lira ödedim sadece, güvenceniz varsa bencede özele yaptırmayın testlerinizi.

kızlar şimdi düşündümde
önümüzdeki haziran - temmuz Allahın izniyle hepimiz burda birbirimizin doğurmasını bekliycez
şimdiden heyecan yaptım bi de cetvellere bakınca birbirimizin arasında hep 1 kaç gün oynuyor en fazla 1- 1,5 hafta Rabbim hepimize sağlıklı, güzel doğumlar nasip etsin :KK49::nazar:

evet canım yaa sorma gece bende eşime böle diyom ayy ben simdi iki canlımıyım simdi benimbebişim göbüşümdemi:KK66:))
çok heyecanlıyım hala rabbime emanetiz bacımm:KK66:)
inşallah canım inşallahhhhhh

Valla hem özele hem de devlete kan verdim:)))

Benim gibi kazıklanmayın arkadaşlar iyice araştırın; ama SGK'da çalışan doktorun dediğine göre bayramdan sonra değişmişte olabilir. İsterseniz yazayım o tahlilleri de dedi. bende yaptırdım zaten demiştim. keşke yazdırsaymışım:) Denerdim hem hazır kan verirken:))

evet canımm saglık olsun napıcan artıkkk

evet canımm saglık olsun napıcan artıkkk

Aynen canımcım. Sizde özel sağlık sigortası var mı bu arada?

bende özel sağlık sigortası olmasaydı zaten her türlü araştırırdım bu SGK olayını; ama biraz rahat davrandım teminatım olduğu için sonuçta ona da para ödedim 2 senedir.

Aynen canımcım. Sizde özel sağlık sigortası var mı bu arada?

bende özel sağlık sigortası olmasaydı zaten her türlü araştırırdım bu SGK olayını; ama biraz rahat davrandım teminatım olduğu için sonuçta ona da para ödedim 2 senedir.

yok canımmm dedim yaa biz emekli sandıgına baglıyız evet canım yaa cok para istemişler el vicdan yaniiii:KK43:((

mehabalar bende 8 ekimde öğrendim şimdi 6 haftalık hamileyim doğumum temmuza geliyor :) fakat ben daha doktor bulamadım bayan güler yüzlü bıcırık çok ilgili bir doktor arıyorum memoial şişliyi figen hanımı tavsiye edenle var ona giden varsa bilgilerini yazarsa sevinirim tüm hamişlere hayırlı doğumla diliyorum...

Kızlar 20 Temmuzda ben :) annesiyle arasında 7gün olack:) melike_ecesu çağırdı benide buraya Buarada bebişlerini görmeyin sadece gebelik kesesini gören var mı?

mehabalar bende 8 ekimde öğrendim şimdi 6 haftalık hamileyim doğumum temmuza geliyor :) fakat ben daha doktor bulamadım bayan güler yüzlü bıcırık çok ilgili bir doktor arıyorum memoial şişliyi figen hanımı tavsiye edenle var ona giden varsa bilgilerini yazarsa sevinirim tüm hamişlere hayırlı doğumla diliyorum...

Aramıza hoşgeldiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

İstanbul'da olsam önerirsim; ama İstanbul'da değilim canım:KK43:(

hayırlı olsun canımmm seninde satın 8 ekim ozaman benle aynısın hoşgeldin aramızaaa

Kızlar 20 Temmuzda ben :) annesiyle arasında 7gün olack:) melike_ecesu çağırdı benide buraya Buarada bebişlerini görmeyin sadece gebelik kesesini gören var mı?

Aramıza hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

o 3.cü ayda degilmi canımmmm?????

Bana doktorum 2 hafta sonra gel bir kontrol yapalım, sonrada 2li test için tarih veririm dedi. 2 hafta sonra 9 haftalık olacağız biz. Daha varmış gerçekten de. Ne kadar aceleciyim:)))

hoşgeldin canımmm benimmmm dün bizde gördük çok şükür teyzesi :KK66:)) darıısıda size olsun inşallahhhh

Aramıza hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bana doktorum 2 hafta sonra gel bir kontrol yapalım, sonrada 2li test için tarih veririm dedi. 2 hafta sonra 9 haftalık olacağız biz. Daha varmış gerçekten de. Ne kadar aceleciyim:)))

evet canım yaaa cok sekersinnn:KK66:)))

Tşk ederim h.b arkadaşlar. İlk keseyi gördüğünüzde iki tane görüp daha sonra bitane bebişini göreniniz var mı? yada kesenin yanında kanama gören ????????

teşekkülerrr buradan arkadaş edine biliyormuyum nasıl kullanılacagını pek bılmıyoum :)

X