2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

defne bu hamile olunca işten çıkarma
insafsızlığını aklım almıyor çok vicdansızca hamile kadının yok doğum izni yok süt izni
tamam iş verenleri sıkıntıya sokabiliyor ama Allah şüphe yok ki verir bi kolaylığını
işten çıkarmak yol değil .. Allah ıslah etsin

anladım canım hayırlısı olsun inşallah develete kapağı atarız da rahatlarız ben de istiyorum aslında çalışmak ama banka uzak olsun bana büyük konuşmiiym bir daha asla düşünmüyorum.... eşin asker falan mi canım??? tayincisiniz demek işiniz zor yaaa Allah kolaylık versin canım...

kızlar bişey sorucam.
bu istenen tahliller çok mu tutuyor heralde bir iki hafta sonra bendende isterler özel hastaneye gidiyorum bir dünya tutarsa tahlil fiyatları devlet hastanesine gidip yaptırırım heralde onunda hepsini karşılamıyor galiba öyle bişeyler okudum.

canım en güzeli devlete git ben devlette yaptırdım hiç para ödemedim tahlillere... özeller hepsini karşılamıyor dün arina 500 tl lerden falan bahsetti

canlarım ya alıntı yapamıyorum hata veriyor. haklısınız aslında hakları yok ama işten atılırsam şuan hiç iyi olmaz diye susuyorum. bebişim için biraz kenara para atmam lazım. mahkeme falan derken hakkımı alırım ama geç alırım o da işime gelmez. arada maddi olarak çok sıkıntı çekerim. şimdilik saklayabildiğim kadar saklıycam bakalım.

canım en güzeli devlete git ben devlette yaptırdım hiç para ödemedim tahlillere... özeller hepsini karşılamıyor dün arina 500 tl lerden falan bahsetti

ay zaten benim bebiş tedaviyle oldu zaten parayı harcamadık resmen saçtık yani gerçi bebiş için herşeye değer bende devlete giderim okadar prim ödeniyor işe yarasın dimi ama.

hakkımızda hayırlısı artık bu işler kader işi alnımızda bir dönem sıkıntı çekmek varsa çekeriz belkide bu yazdığımız senaryoların hiç biri olmyacak inşallah sorunsuz şekilde gidip geri geliriz inşallah.
bende şuan kimseye açıklamıyorum 3-4 ay sonra karnım çıkmaya başladıkça söylerim artık.

ayyy kızlar bu sefer kesin çıkıyorum hem acıktım hem de evde işler beni bekler... hadi öptüm sizi görüşürüz sonra....

zaten canım bi işi severek yapmalısın ozaman güzel oluyo bende polis olmayı cok istedim olmadı boy pos vardı da sorular calınmıştı en son girdigimde 72.le kaldım meger herkeste sorular varmış sonra işletme geldi ona gittim urfada okudum eşimde polis canım üniv. gitmeden tanısmıstık cıkıyoduk hani dedik ikimizde aynı meslekte olursak iyi olur ama kısmet olmadı simdide 4 yıl üniv.. okuyanlar giriyo bakalım hayat bizi nereye yönlendircek hakkımızda hayırlısı olsun canımmm

kızlar şimdi düşündümde
önümüzdeki haziran - temmuz Allahın izniyle hepimiz burda birbirimizin doğurmasını bekliycez
şimdiden heyecan yaptım bi de cetvellere bakınca birbirimizin arasında hep 1 kaç gün oynuyor en fazla 1- 1,5 hafta Rabbim hepimize sağlıklı, güzel doğumlar nasip etsin

Canım ben dün ve bugün o tahlillerin peşinden koştum.

SGK bazılarını karşılamıyor dediler bana ki burda birçok kişi bayram öncesi yaptırmış karşılıyor sanırım. 500 TL ödedim, diğerlerine para vermedim SGK'da yaptırdım; ama keşke özelde yaptırsaydım. Bu kadar sorumsuz pis yerler olamaz ya. SSK'ya gittim bizim burda araştırma hastanesinsinin polikliniği var. İdrar kapları açıkta. Tuvaletler pis. Şimdi aldım sonucumu bol bakteri var diye çıktı Umarım bişey olmaz ya(((

ayyy kızlar bu sefer kesin çıkıyorum hem acıktım hem de evde işler beni bekler... hadi öptüm sizi görüşürüz sonra....

Görüşürüz canım. bende şimdi peynir ekmek yiyeyim sabah kahvaltısı niyetine. Kan vermekten yemek yiyemedim.

Amin canım. Güzel ve heyecan dolu günler bizi bekliyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…