- 5 Ağustos 2010
- 1.516
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende çalışıyorum özel bir firmada ama bu hamilelik durumlarından dolayı kesin arkamdan kuyumu kazmaya kalkıcaklar doğum iznin de yerime elaman alırlar diye düşünüyorum hayırlısı olsun bende senin dediğin gibi kendimi devlete atmaya çalışıcam.
gec olsada daha garanti olucak canım böle cıkarılma olayıda olmıcak yani neyse su bebişlerimizi saglıcakla doguralımda inşallah rabbim bize sonrada hayırlı iş kapıları acar inşallahhhhh
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 asilmavi tugcal Defhne melike_ecesuu+ fatmanur
hepiniz ALLAHA emanet olun canlarım...görüşmek üzere...öpüyorum sizleri...
yok canımm ben cok rahattım yaa ilk zamanlar zorlanıyodum arada yanlışlarım oluyodu sonra maşallah süper olmustum ama evlenince baskabi ile gitme durumum oldu özelde olunca hakkını aramıyosun cıktım eşimde okulu tamamla diyo devlete daya kendini özelde ne işin var diyo oda haklı dedim cıktım yok canım yaa çok sıkılıyom ben evde hep agladım sıkıntıdan ailem uzakta kimseyi tanımıyosun eşim hep görevde neyse simdide doguya geldik burda komsularımda cok seker bi kac ta arkadasım var buluşup geziyoz yinede artık o eski sıkıntılarım kalmadı cok sükür))
canım kalp atışları kişiden kişiye değişio
kiminde 6 kiminde 8 stres yapmamak lasım
8. haftaya kadar yolu var
kese hergün yaklaşık 1.1 mm büyürmüş
ve en fazla 13 mm olduğunda yolk sac görünmeliymiş ve kese 16-18 mm olduğunda embriyo oluşmaya başlarmış 2-3 mm kadar
daha sonra embriyo 5-6 mm ulaşınca kalp atışları duyulmasa bile görülebilirmiş
tabi bunların hepsi vaginal usg de
karından bakılırsa 1 hafta daa atarmış
örneğin benim bugün kesem 11 mm civarında yolk sac var
haftaya pzrtsi 18 mm olur dedi dr.um
bebeği görmemiz lazım dedi
umarım anlatabilmişimdir
hayırlı sabahlar kızlarrr bende hastaneden geldim test istedi ya doktorum kan verdim develete gittim ordada bebegime baktırdım tek kese dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn
hoşbuldum tşk ederim
bu arada bende aralık ilk haftası gidicem tekrar doktora ve gelirken tam kan ve tam idrar tahlili istedi kan 3 tüpmü alınacak ki :18:
arina hoşbuldum
kızlar midesi bulanan varmı benden başka :120:
tabiki bitanem...seve seve eklerim...ağzına sağlık tatlım..Allah razı olsun canım benim...Rabbim hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın inşallah kızlar...çok iyisiniz maşallah...
iyiyim bende cok şükür canım devlet hastanesinden geldim dün doktorum test istemişti kan verdim tüp tüp inanmıcaksınız kanım zor yettii cünkü az biraz kansızım bide damarımda cok ince cok zorlanıyo hemşirelerr damarımı bulmakta cnlarrr(
inşallah canımmm. valla okadar bekledikten sonra aslında midemin bulanması bile mutlu ediyor beni :) keşke çalışmak zorunda olmasaydım da evde yatsaydım. o zaman daha kolay dayanırdım. inş çabuk geçer bulantılar.
en sinir oldugum seyyyy yaa su doktor tipleriiiii hiç konusmayan ve soru soruncada tek kelimeyle cevaplayanlara akıl oluyommmmmm((
aynen bende çok kızıyorum zaten değiştiricem doktorumu şimdilik gidiyorum.
eşimde işini iyi yapsında önemli değil diyor bakalım Allah iyi insanlar çıkartsın karşımıza
aynen bende çalışıyorum özel bir firmada ama bu hamilelik durumlarından dolayı kesin arkamdan kuyumu kazmaya kalkıcaklar doğum iznin de yerime elaman alırlar diye düşünüyorum hayırlısı olsun bende senin dediğin gibi kendimi devlete atmaya çalışıcam.
defnecim öyle bişey yaparlarsa hemen iş mahkemesine başvur hakları yokm doğum izninde seni işten çıkarmaya artık yasalar işçinin yanında hem kesin kazanırsın....
kızlar bişey sorucam.
bu istenen tahliller çok mu tutuyor heralde bir iki hafta sonra bendende isterler özel hastaneye gidiyorum bir dünya tutarsa tahlil fiyatları devlet hastanesine gidip yaptırırım heralde onunda hepsini karşılamıyor galiba öyle bişeyler okudum.
defnecim öyle bişey yaparlarsa hemen iş mahkemesine başvur hakları yokm doğum izninde seni işten çıkarmaya artık yasalar işçinin yanında hem kesin kazanırsın....
burada tazminatını fazlasıyla verip çıkartıyorlar çıkan arkadaşlarında işine geldi fazla para almak anlaşmalı oldu ama benim korkum izinden döndükten sonra bana faklı bi pozisyon vermeleri şuan bulunduğum yere gelecek kişi ben dönünce gitmeye bilir benide berbat biyere yollarlarsa işten çıkmada ne yap parayı kabul edip gitmek mi daha iyi kalmakmı insan düşünüyor amaaaaaaaaaan ne olursa olur rıskı veren Allah. Rabbim kötülere fırsat vermesin.
canım en güzeli devlete git ben devlette yaptırdım hiç para ödemedim tahlillere... özeller hepsini karşılamıyor dün arina 500 tl lerden falan bahsetti
canlarım ya alıntı yapamıyorum hata veriyor. haklısınız aslında hakları yok ama işten atılırsam şuan hiç iyi olmaz diye susuyorum. bebişim için biraz kenara para atmam lazım. mahkeme falan derken hakkımı alırım ama geç alırım o da işime gelmez. arada maddi olarak çok sıkıntı çekerim. şimdilik saklayabildiğim kadar saklıycam bakalım.
burada tazminatını fazlasıyla verip çıkartıyorlar çıkan arkadaşlarında işine geldi fazla para almak anlaşmalı oldu ama benim korkum izinden döndükten sonra bana faklı bi pozisyon vermeleri şuan bulunduğum yere gelecek kişi ben dönünce gitmeye bilir benide berbat biyere yollarlarsa işten çıkmada ne yap parayı kabul edip gitmek mi daha iyi kalmakmı insan düşünüyor amaaaaaaaaaan ne olursa olur rıskı veren Allah. Rabbim kötülere fırsat vermesin.
gönlünüze ferah tutun kızlar üzülmeyin Allah hayırlı bir çıkış yolu verir inşallah... gerçekten Allah rızkını veriyor biz tek maaşlıyız ama çok şükür kanımız doyuyor inşallah bebeğimizin de rızkını Rabbim verecek siz de öyle düşünün... inşallah kaybetmek zorunda kalmassınız işinizi kalırsanız da hayırlısı böyleymiş dersiniz....
canlarım ya alıntı yapamıyorum hata veriyor. haklısınız aslında hakları yok ama işten atılırsam şuan hiç iyi olmaz diye susuyorum. bebişim için biraz kenara para atmam lazım. mahkeme falan derken hakkımı alırım ama geç alırım o da işime gelmez. arada maddi olarak çok sıkıntı çekerim. şimdilik saklayabildiğim kadar saklıycam bakalım.
anladım canım hayırlısı olsun inşallah develete kapağı atarız da rahatlarız ben de istiyorum aslında çalışmak ama banka uzak olsun bana büyük konuşmiiym bir daha asla düşünmüyorum.... eşin asker falan mi canım??? tayincisiniz demek işiniz zor yaaa Allah kolaylık versin canım...
aynen bende çok kızıyorum zaten değiştiricem doktorumu şimdilik gidiyorum.
eşimde işini iyi yapsında önemli değil diyor bakalım Allah iyi insanlar çıkartsın karşımıza
evet canım doktor çok önemli yaa degiştir bencedee
kızlar bişey sorucam.
bu istenen tahliller çok mu tutuyor heralde bir iki hafta sonra bendende isterler özel hastaneye gidiyorum bir dünya tutarsa tahlil fiyatları devlet hastanesine gidip yaptırırım heralde onunda hepsini karşılamıyor galiba öyle bişeyler okudum.
ayyy kızlar bu sefer kesin çıkıyorum hem acıktım hem de evde işler beni bekler... hadi öptüm sizi görüşürüz sonra....
kızlar şimdi düşündümde
önümüzdeki haziran - temmuz Allahın izniyle hepimiz burda birbirimizin doğurmasını bekliycez
şimdiden heyecan yaptım bi de cetvellere bakınca birbirimizin arasında hep 1 kaç gün oynuyor en fazla 1- 1,5 hafta Rabbim hepimize sağlıklı, güzel doğumlar nasip etsin