2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları......................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |Kalp atışını duydu:nazar:
3|limon kabugu|31|29 Eylül|6 Temmuz|52| | |Keseyi gördü:nazar:
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|85| | |Keseyi gördü:nazar:
5|evdefnaz|26|29 Eylül|6 Temmuz|58| | |Keseyi gördü:nazar:
6|taf|27|1 Ekim|8 Temmuz|56| | |Keseyi gördü:nazar:
7|asudem|29|1 Ekim|8 Temmuz|78| | |Keseyi gördü:nazar:
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Keseyi gördü:nazar:
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|24|8 Ekim|15 Temmuz|82| | |Bayramdan sonra dr. gidecek:nazar:
11|pamuksel|29|7 Ekim|14 Temmuz|70| | |Keseyi gördü:nazar:
12|sevdam31|20|4 Ekim|11 Temmuz|55| | |
13|Defhne|26|11 Ekim|18 Temmuz|72| | |Pazartesi doktora gidecek:nazar:
14|ebruozcan85|26|4 Ekim|11 Temmuz|49| | |
15|oranje|24|8 Ekim|12 Temmuz|54| | |Keseyi gördü:nazar:
16|esra8608|..|27 Eylül|4 Temmuz|..| | |Bayramdan sonra dr. gidecek:nazar:
17|canom_14|24|16 Ekim|23 Temmuz|56| | |26 Kasım dr. gidecek:nazar:
18|semenya|--|12 Ekim|19 Temmuz|--| | |

Kızlar bu liste sanırım en son kaldığım liste. Bu şekilde bildiriryorum mod arkadaşımıza. Bundan sonrada ilgili mod arkadaşa bildirirsiniz sanırım. Ben yine tam öğreneyim haber veririm.:nazar:

İyiyim canımcım. Sen nasılsın? Yatmaktan harap haldeyim. Sürekli uyuyorum:KK9::KK9:

Pazartesi gününü iple çekiyorum birde.:emir_bebek:

hehh ortak noktalarımız canım bende inşallah pazartesi doktora gitcem şimdi 6 haftalık görünüyo gebelik hesabına göre netteki acaba kalp atısını duyarmıyım bende rabb,min izniyle sanki karnımda arada bi damar atıyo gibi ama bilmiomkiiiii:KK19:

Valla canım duyarsın herhalde. Karından olmasa bile vajinal baakar sanırım doktor :emir_bebek:

Ben gittiğimde o gün 7+1 olacağım. Tabii en son 5+3'te gittiğimde kese boyutuma göre 6 haftalık gözüküyorduk.:nazar: Yani 4 gün önden gidiyoruz bakalım. :nazar:Allah'ın izni ile duyarız meleklerimizin pıtpıtlarını:KK69::KK69:

Senin randevun kaçta canım?

Son düzenleme:
Valla canım duyarsın herhalde. Karından olmasa bile vajinal baakar sanırım doktor :emir_bebek:

Ben gittiğimde o gün 7+1 olacağım. Tabii en son 5+3'te gittiğimde kese boyutuma göre 6 haftalık gözüküyorduk.:nazar: Yani 4 gün önden gidiyoruz bakalım. :nazar:Allah'ın izni ile duyarız meleklerimizin pıtpıtlarını:KK69::KK69:

Senin randevun kaçta canım?

inşallahhhh canım inşallahhhhh hayırlısıyla hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin allahım öglen gideriz canım bide dönüşte günüm var komsuma ugrarım gelirim sonra inşallah dua edelim birbirimize canım hep nolur yaaaaa:KK16:

Kızlar ben çıkıyorum. Görüşmek üzere. Kendinize ve meleklerinize iyi bakın. :KK16:

inşallahhhh canım inşallahhhhh hayırlısıyla hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin allahım öglen gideriz canım bide dönüşte günüm var komsuma ugrarım gelirim sonra inşallah dua edelim birbirimize canım hep nolur yaaaaa:KK16:

İnşallah cümlemize canımcım. :KK19:

Benim sabahtan, bakalım umarım güzel olacak herşey.

Dualarım sizlerle canlarım. Ben çıkıyorum. Sırtım ve belim ağrıdı, azıcık uzanayım.

Öpüyorum sizleri. :KK69:

İnşallah cümlemize canımcım. :KK19:

Benim sabahtan, bakalım umarım güzel olacak herşey.

Dualarım sizlerle canlarım. Ben çıkıyorum. Sırtım ve belim ağrıdı, azıcık uzanayım.

Öpüyorum sizleri. :KK69:

tamam canımın içi dinlen yegenimizle hersey için cok saol bitanem benim inşallah kendine cok ii bakkkk:KK19: :KK49:

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları......................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |Kalp atışını duydu:nazar:
3|limon kabugu|31|29 Eylül|6 Temmuz|52| | |Keseyi gördü:nazar:
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|85| | |Keseyi gördü:nazar:
5|evdefnaz|26|29 Eylül|6 Temmuz|58| | |Keseyi gördü:nazar:
6|taf|27|1 Ekim|8 Temmuz|56| | |Keseyi gördü:nazar:
7|asudem|29|1 Ekim|8 Temmuz|78| | |Keseyi gördü:nazar:
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Keseyi gördü:nazar:
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|24|8 Ekim|15 Temmuz|82| | |Bayramdan sonra dr. gidecek:nazar:
11|pamuksel|29|7 Ekim|14 Temmuz|70| | |Keseyi gördü:nazar:
12|sevdam31|20|4 Ekim|11 Temmuz|55| | |
13|Defhne|26|11 Ekim|18 Temmuz|72| | |Pazartesi doktora gidecek:nazar:
14|ebruozcan85|26|4 Ekim|11 Temmuz|49| | |
15|oranje|24|8 Ekim|12 Temmuz|54| | |Keseyi gördü:nazar:
16|esra8608|..|27 Eylül|4 Temmuz|..| | |Bayramdan sonra dr. gidecek:nazar:
17|canom_14|24|16 Ekim|23 Temmuz|56| | |26 Kasım dr. gidecek:nazar:
18|semenya|--|12 Ekim|19 Temmuz|--| | |

Kızlar bu liste sanırım en son kaldığım liste. Bu şekilde bildiriryorum mod arkadaşımıza. Bundan sonrada ilgili mod arkadaşa bildirirsiniz sanırım. Ben yine tam öğreneyim haber veririm.:nazar:
canım benide listeye eklermisin.SAT:9 EKİM Hamile kaldığım kilo 55...27 kasımda doktora gidecem..keseye bakacak..inşallah bende temmuz annesi olacağım Allahın izniyle...çok öpüyorum...:KK16:
gülee güleee bitanemmmmm:KK16:
melikecim nasılsın tatlım....görüşemez olduk...:KK3:

Son düzenleme:
evet kusumm yaa seni az önce gebelik topiginde gördüm oraya da yazmıstım sana kuzusummm özledim valla seni naber nasılsın kusummm:KK19:

melikecim 27 sinde doktora gidecemya bende kalp atışını duyarmıyım acaba...heyecanlanıyorum valla...:KK1::nazar:

melikecim 27 sinde doktora gidecemya bende kalp atışını duyarmıyım acaba...heyecanlanıyorum valla...:KK1::nazar:

yy sorma kuzu yaa bende pazartesi gitcem senle aynıyız keseyi görmedim ya en azından onu görürüz rabbimin izniyle inşallah kalpatısını duyamazsak sanırım su gün gelin der artık ozaman gideriz hiç sorma kusum aynen bende de heyecan doruktaaa:18:

agzınıza ve güzel yüreginize saglık bitanem benim allah kabul etsin bende pazartesi gitcm canım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin yüce rabbim hepimize inşallahhhhhh:KK16:
aminn canımm inşallahh...
bu pazartesi bir cok kişi dr. gidecek bebişin kalp atışlarını duymak için inşallahh allahım hepimize sevincli bir şekilde dönmeyi nasip etsin...

nasılsınız kızlar
bizde yafrumuzun kalbini dinliyiceğiz pazartesi günü inş. :KK49:
çok heyecanlıyızz
ilk kıyafetimizi aldı babannesi yafrumaa
:))

sende pazartesi gidiceksinn inş. allahım hepimize pıt pıtları duymak nasip eder..
kızlarrr mutlaka haber edelim birbirimize...

yy sorma kuzu yaa bende pazartesi gitcem senle aynıyız keseyi görmedim ya en azından onu görürüz rabbimin izniyle inşallah kalpatısını duyamazsak sanırım su gün gelin der artık ozaman gideriz hiç sorma kusum aynen bende de heyecan doruktaaa:18:
evet canım doğru söylüyorsun hele keseyi görelimde Allahın izniyle...dualarımdasın tatlım...:KK16:
iyiyim kusum dün gece rahatsızlandım az da moralim bozuktu ondan sanırım valla rabbime emantiz hep tatlımm yaaa :KK5:
canını sıkma hiçbirşeye...arada hepimizin morali bozuluyor...canın sıkıldığı zaman bebişini düşün hemen mutlu ol tatlım...üzülme tamam mı..kendine dikkat et hasta falan olma ya...:nazar: :nazar::KK16:
aminn canımm inşallahh...
bu pazartesi bir cok kişi dr. gidecek bebişin kalp atışlarını duymak için inşallahh allahım hepimize sevincli bir şekilde dönmeyi nasip etsin...

sende pazartesi gidiceksinn inş. allahım hepimize pıt pıtları duymak nasip eder..
kızlarrr mutlaka haber edelim birbirimize...
amin canım..inşallah Rabbim hepimize nasip eder pıt pıtları duymayı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı inşallah...:KK16:

bende bende cok heyecanlıyım kızlarr pazartesi gidicez bizdee..:KK49:.hem korku hemde heyecan var..:KK52::KK52:

listeye benide ekleyinnnnn..:KK36:
sat 9 ekim..t.doğum 16 temmız..hamiş kaldığım kilo 61..yaşda 26..:92::92:

bende bende cok heyecanlıyım kızlarr pazartesi gidicez bizdee..:KK49:.hem korku hemde heyecan var..:KK52::KK52:

güzel haberlerle geliriz inşallah hepimiz...ben de haftaya cumartesi gidecem inşallah...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim kızlar....:KK16:

X