Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminn canımm inşallahh...
bu pazartesi bir cok kişi dr. gidecek bebişin kalp atışlarını duymak için inşallahh allahım hepimize sevincli bir şekilde dönmeyi nasip etsin...
sende pazartesi gidiceksinn inş. allahım hepimize pıt pıtları duymak nasip eder..
kızlarrr mutlaka haber edelim birbirimize...
evet canım doğru söylüyorsun hele keseyi görelimde Allahın izniyle...dualarımdasın tatlım...
canını sıkma hiçbirşeye...arada hepimizin morali bozuluyor...canın sıkıldığı zaman bebişini düşün hemen mutlu ol tatlım...üzülme tamam mı..kendine dikkat et hasta falan olma ya...
amin canım..inşallah Rabbim hepimize nasip eder pıt pıtları duymayı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı inşallah...
uyku bendede çok melisa
çok yürüyüncede bel ağrısı ve ara ara batmalar
hadi hayırlısıyla büyüsünler çapucak
yavrularımız sağlıcaklan
bende bende cok heyecanlıyım kızlarr pazartesi gidicez bizdee...hem korku hemde heyecan var..
hepinize ediyorum canımm hep dualarımdasınızz....inşallahhhhh aminnnnn....
güzel haberlerle geliriz inşallah hepimiz...ben de haftaya cumartesi gidecem inşallah...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim kızlar....
aminnnnnnnnnn bitanem benimmmm
evet canımm çok sinirli bi yapım varr napim elimde deil ister istemez takıyom aglıyom hiç bebegimide düşünemedim degmez aslında ama işte hepimiz insanız bi kalbimiz var sonucta kırılıyosun üzülüyosun rabbime emanetizzz o korusun inşallahh
aynı sekilde gamzecim rabbim yar ve yardımcımız olsunnn inşallahhhhhhh
olur canım arkadaslar okuyup bitirdiyse bana dualarını ettilerse yenileyebiliriz kusummmmelikecim dua listesini pazar gününden pazar gününe yenileyesek olurmu canım...pazartesi iş var çünkü zor olur...
allah razı olsun gamzecimmmmhepinize ediyorum canımm hep dualarımdasınızz....inşallahhhhh aminnnnn....
sağoll canımmm bende yürektenn aminnn diyorum...
melikecim iyiyim ben cnm
sen nasılsın nasıl gidiyor
doktor randevun ne zaman
aminn melikecimm inşallahhh...
kızlarr ben cıkıyorum hepinize iyi gecelerrr tatlı rüyalarr pıtırcıklara iyi bakınn..hadi başşş başş:79:
olur canım arkadaslar okuyup bitirdiyse bana dualarını ettilerse yenileyebiliriz kusummm
allah razı olsun gamzecimmmm
pazartesi gitcez inşallah seymoşum sen napıyon nasılsınnn
tanımıyorum ama çok üzüldüm
alalh kolaylık ve sabır versin
rabbim kimseye yaşatmasın inşallah