2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

melisacımm----------------
sağol cnm iii valla sen napıyorsun :KK12:

aminn canımm inşallahh...
bu pazartesi bir cok kişi dr. gidecek bebişin kalp atışlarını duymak için inşallahh allahım hepimize sevincli bir şekilde dönmeyi nasip etsin...

sende pazartesi gidiceksinn inş. allahım hepimize pıt pıtları duymak nasip eder..
kızlarrr mutlaka haber edelim birbirimize...

aminnnnnnnnnn bitanem benimmmm :KK19:

evet canım doğru söylüyorsun hele keseyi görelimde Allahın izniyle...dualarımdasın tatlım...:KK16:

canını sıkma hiçbirşeye...arada hepimizin morali bozuluyor...canın sıkıldığı zaman bebişini düşün hemen mutlu ol tatlım...üzülme tamam mı..kendine dikkat et hasta falan olma ya...:nazar: :nazar::KK16:

amin canım..inşallah Rabbim hepimize nasip eder pıt pıtları duymayı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı inşallah...:KK16:

evet canımm çok sinirli bi yapım varr napim elimde deil ister istemez takıyom aglıyom hiç bebegimide düşünemedim degmez aslında ama işte hepimiz insanız bi kalbimiz var sonucta kırılıyosun üzülüyosun rabbime emanetizzz o korusun inşallahh :KK59:

Son düzenleme:
melikecim dua listesini pazar gününden pazar gününe yenileyesek olurmu canım...pazartesi iş var çünkü zor olur...:KK16:

melikecim iyiyim ben cnm
sen nasılsın nasıl gidiyor
doktor randevun ne zaman

evet canımm çok sinirli bi yapım varr napim elimde deil ister istemez takıyom aglıyom hiç bebegimide düşünemedim degmez aslında ama işte hepimiz insanız bi kalbimiz var sonucta kırılıyosun üzülüyosun rabbime emanetizzz o korusun inşallahh :KK59:

haklısın canım...insanız üzülüyoruz elbette ama kafanı takmamaya çalış melikecim...Allaha emanetiz tabi canım benim...Rabbim bebişlerimizi bizi korusun inşallah...:KK16::nazar::emir_bebek:

gamzelikız senide ekliyorum listeye..
bu liste ilk sayfada sabit kalıyor kızlar..ilk sayfaya listeye eklenmek isteyenler bana özelden mesaj atsın kızlar arada kaynar göremem sonra..

iyi akşamlar listeniz varsa beni de ekler misiniz
sat 15 ekim
doğum tarihi 22 temmuz
kilo 60 civarı
yaş 28

melikecim dua listesini pazar gününden pazar gününe yenileyesek olurmu canım...pazartesi iş var çünkü zor olur...:KK16:
olur canım arkadaslar okuyup bitirdiyse bana dualarını ettilerse yenileyebiliriz kusummm:KK19:
hepinize ediyorum canımm hep dualarımdasınızz....inşallahhhhh aminnnnn....

sağoll canımmm bende yürektenn aminnn diyorum...
allah razı olsun gamzecimmmm:KK19:
melikecim iyiyim ben cnm
sen nasılsın nasıl gidiyor
doktor randevun ne zaman

pazartesi gitcez inşallah seymoşum sen napıyon nasılsınnn:KK19:

haklısın canım...insanız üzülüyoruz elbette ama kafanı takmamaya çalış melikecim...Allaha emanetiz tabi canım benim...Rabbim bebişlerimizi bizi korusun inşallah...:KK16::nazar::emir_bebek:[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

aminnn canım aminnnnnnnn:KK48:

Son düzenleme:
şeymacım thicerın da kafam karıştı
gamzeli kzı ile benim ki dün açısından uyuyor sanki ama senin 5 hafta 1 günlük diyor
doğuma kalan gün sayısında yanlışlık var sanki
acaba benimki mi yanlış
benim 245 kalan diyor
senin 237
halbuki sen 5 hafta 1 günlüksün ben 5 haftalık:))

kızlar canom arkadasımız düşük yaptı listede gördümde şimdi haberiniz varmı bilmiom ama gelip sölemiştide:KK5:

olur canım arkadaslar okuyup bitirdiyse bana dualarını ettilerse yenileyebiliriz kusummm:KK19:

allah razı olsun gamzecimmmm:KK19:

pazartesi gitcez inşallah seymoşum sen napıyon nasılsınnn:KK19:

oh ohh
bende pazartesi tatlım iyi
valla bayram tatilimi annemde yaptım geldim:KK55:
annemin yemekleri güzeldi:KK31:
evde yemek yiyemiyorum sayılır
öyle böyle geçiyor:44:
çok ekşiler yemeye başladım bakalım
:44: sen yiyebiliyormusun cnm herşeyden
tiksinmeler varmı:KK58:

tanımıyorum ama çok üzüldüm