2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oh ohh
bende pazartesi tatlım iyi
valla bayram tatilimi annemde yaptım geldim:KK55:
annemin yemekleri güzeldi:KK31:
evde yemek yiyemiyorum sayılır
öyle böyle geçiyor:44:
çok ekşiler yemeye başladım bakalım
:44: sen yiyebiliyormusun cnm herşeyden
tiksinmeler varmı:KK58:

olmazmı kusum caya baylırımdım kokusu beni öldürüyo artık demin içemiombi bardak odaa acık sekilde tatlı deilde tuzlu ekşili seler canım cekiyo hep bacım:KK34:

olmazmı kusum caya baylırımdım kokusu beni öldürüyo artık demin içemiombi bardak odaa acık sekilde tatlı deilde tuzlu ekşili seler canım cekiyo hep bacım:KK34:

ay kızlar bende süt içemiyorum kötü kokuyor
bende tuzlu ekşili yiyorum
bakalım ne olcak :KK31:
ama hamileliğin bu kadar yorucu olduğunu bilmezdim
öğlen saatlerinde sanki fişimi çekiyolar valla :KK53:

ay kızlar bende süt içemiyorum kötü kokuyor
bende tuzlu ekşili yiyorum
bakalım ne olcak :KK31:
ama hamileliğin bu kadar yorucu olduğunu bilmezdim
öğlen saatlerinde sanki fişimi çekiyolar valla :KK53:

ebnde sütü yogurdu zorla yiyom canım vallaa az öncede taze meyveden saolsun eşim meyve suyu yaptı içtim aslında ceviz fındık felanda yemek gerekmiş mutlaka günde meyve yenmeliymiş bol suu içmeliymişiz ama komsularım diyo bu sene erkek senesiymişş hayırlısı olsun eli ayagı düz olsun saglıcakla gelsin inşallah nasıl olsa ikisindende yok bizde rabbim ruhen zihnen ve bedenen saglıklı vatana millete ailesine saygılı hayırlı evlatlar nasip etsinnn inşallahhh:KK19: :emir_bebek: :KK16:

ebnde sütü yogurdu zorla yiyom canım vallaa az öncede taze meyveden saolsun eşim meyve suyu yaptı içtim aslında ceviz fındık felanda yemek gerekmiş mutlaka günde meyve yenmeliymiş bol suu içmeliymişiz ama komsularım diyo bu sene erkek senesiymişş hayırlısı olsun eli ayagı düz olsun saglıcakla gelsin inşallah nasıl olsa ikisindende yok bizde rabbim ruhen zihnen ve bedenen saglıklı vatana millete ailesine saygılı hayırlı evlatlar nasip etsinnn inşallahhh:KK19: :emir_bebek: :KK16:

evet cnm ya hayırlısıyla
doğr söylüyosun bizde ikiside yok bakalım ne olacak
kalbi nasıl atacak
merak heycan ahhhh ahhh :KK31:
sende şanslı hanımlardansın o zaman banada eşim az önce meyve suyu sıktı
her erkek yapar mı bilmem :KK9:

evet cnm ya hayırlısıyla
doğr söylüyosun bizde ikiside yok bakalım ne olacak
kalbi nasıl atacak
merak heycan ahhhh ahhh :KK31:
sende şanslı hanımlardansın o zaman banada eşim az önce meyve suyu sıktı
her erkek yapar mı bilmem :KK9:

evet canım kırk bin kere maşallah diyem eşim yapar hatta öglende bişiler hazırladı saolsun şimdide artık yat dinlen diyo baktımda akıntım oluyo korktum bi an vücudum suanda yanıyo resmen ates atıom canım hee bide acıktımmm:KK5:

evet canım kırk bin kere maşallah diyem eşim yapar hatta öglende bişiler hazırladı saolsun şimdide artık yat dinlen diyo baktımda akıntım oluyo korktum bi an vücudum suanda yanıyo resmen ates atıom canım hee bide acıktımmm:KK5:

benimde oluyo akıntım ama koyu renk değil şükür
benimde vücudum yanıyo demek herkesde oluyo bu
bende acıkmıştım ama kilo almamk için meyveyle geçiştiriyorum
doktor ayda 1 kilodan fazla alma dedi sonra kızıyo :KK9:

benimde oluyo akıntım ama koyu renk değil şükür
benimde vücudum yanıyo demek herkesde oluyo bu
bende acıkmıştım ama kilo almamk için meyveyle geçiştiriyorum
doktor ayda 1 kilodan fazla alma dedi sonra kızıyo :KK9:

benimde beyaz canım doktorumda dikkat et demişti canım sagık olsun yaa napalımm bende simdi meyve yicemm :KK1:

inş. gelirim canım çok istiorum
evet burda çalışıo olmam çok güzel ama
pek kolay gelmedim
evlendikten 5 ay sonra sonra önce afyona sonra düzceye atandım
ve 1.5 yıl ayrı kaldık eşimle
çok şükür geçtiğimiz sene eylülde gelebildim evime
buarada hepimiz çıtırız sen ve tüm arkadaşlarımız dahil
evet zor olmuş canım...neyse netice güzel olunca çekilen sıkıntılarda unutulup gidiyor...
bende dun gittim doktora alttan bakti gorunmez diye ama oysa ben giderken bussuru su icmistim bosuna doldurmusum karnimi :))
ultrasonda bakti ve teker teker anlatti doktorumuz. kalp atislarini dinletti :) suanda benim hesaplarima gore 7+5 haftaliktik ama ultrasona gore doktor 7+4 gunluk dedi. boyu 11.7 mm mis. adet oncesi gibi agrilarin normal oldugunu soyledi orada genisleme oldugu icin ama ilerledikce zaman toplanip yukari cikicakmis rahim. aklima baska bisi gelmiyo simdilik bu kadar :) Allahim isteyen herkese o kalp atisini duymayi nasip etsin :)
canım gözün aydın..9 ay boyunca hep böyle güzel haberlerle dönersin inşallah doktordan...
canım sende bulantı başladımı?ben bu bulantıya fena taktım..seninle hemen hemen aynı dönemlerdeyiz sende başladı mı merak ettim...
ayy canımsın allah bin kere razı olsun bitanem benim amin canımm aminnnn rabbim kabul etsin bebişlerimizi korusunnn....
canım Allah sendende razı olsun... ben kendim için pek dua demem zaten hep başkaları için dua ederim..zaten başkası için edilen dua Allah katında daha makbulmüş..
eşimde karabük safranbolulu canım hemşo cıktık deseneeee:KK66:)

bende karabük- beşbinevler:) eşine söylersen o bilir neresi olduğunu...çok sevindim hemşeri olduğumuz için :KK34:

Son düzenleme:
evet zor olmuş canım...neyse netice güzel olunca çekilen sıkıntılarda unutulup gidiyor...

canım gözün aydın..9 ay boyunca hep böyle güzel haberlerle dönersin inşallah doktordan...
canım sende bulantı başladımı?ben bu bulantıya fena taktım..seninle hemen hemen aynı dönemlerdeyiz sende başladı mı merak ettim...

canım Allah sendende razı olsun... ben kendim için pek dua demem zaten hep başkaları için dua ederim..zaten başkası için edilen dua Allah katında daha makbulmüş..

bende karabük- beşbinevler:) eşine söylersen o bilir neresi olduğunu...çok sevindim hemşeri olduğumuz için :KK34:

sölerim canım ama onların köyü ovacuma tüm akrabaları orda teyzeleri halaları kayınbabam eşim dogmadan isknderuna gelmiş yerleşmiş eşim de hiç gitmemiş beraber gitcektik ama kayınbabam hasta oldu canım evlerden uzak olsun diyim mide kanseri suanda da kötü korkuyoz bişi olcak diye eşim cok üzülüyo hele:KK5:

Son düzenleme:
mrb kızlar ben geldim siz gitmişsiniz
yarın 11 de randevum var inş. keseyi görebilirim
daa öncede düşüğüm olduğu için endişe ve heycanı birarada yaşıorum
yarın sabah gitmeden yine yazarım size
hepinize tatlı uykular:80:

inşallah canım görürsün hayırlısylaaaa sanada ii geceelerr sekerimmm:KK19:

günaydın zazez hayırlı haberlerle gel inşallah
kaç haftalıksın ?

kızlar liste güncellendi...eksikler yanlışlıklar olursa bana özelden msj atın..liste bu bölümün ilk sayfasında yer alıyor canlar..

bu arada he rgün 1 yumurta ,normal içemeseniz bile kakaolu süt içerseniz iyi olur ..ah ah zaman geçiyor dün doğurdum benim kızın üstüne 2. kardeşleri geliyor :KK59::KK52:..

sölerim canım ama onların köyü ovacuma tüm akrabaları orda teyzeleri halaları kayınbabam eşim dogmadan isknderuna gelmiş yerleşmiş eşim de hiç gitmemiş beraber gitcektik ama kayınbabam hasta oldu canım evlerden uzak olsun diyim mide kanseri suanda da kötü korkuyoz bişi olcak diye eşim cok üzülüyo hele:KK5:
canım,kayınpederine çok geçmiş olsun..inşallah Rabbim şifasını versin..
inşallah ileride bebeğinle gidersiniz..
canım güzel haberlerii bekliyouz...
kızlar liste güncellendi...eksikler yanlışlıklar olursa bana özelden msj atın..liste bu bölümün ilk sayfasında yer alıyor canlar..

bu arada he rgün 1 yumurta ,normal içemeseniz bile kakaolu süt içerseniz iyi olur ..ah ah zaman geçiyor dün doğurdum benim kızın üstüne 2. kardeşleri geliyor :KK59::KK52:..

canım gözün aydın..sağlıkla kucağına al inşallah...sende mi temmuz annesisin?

X