2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melike_ecesuu, cerenceyda+, meltemkilic, Sevdam31+

haydiii canlar nie konusmuyosunuz napıyosunuz bakalım nasıl gidiyoooooooo:KK6:

canım ben 2009 temmuz annesiyim. 16 aylık zeynep isminde bir kızım var. Allah sizlere de bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

ayy canım deme yaaaaa ciddimisin inanmıyorum yaaa canom inanki cok üzüldümm bende simdi sana yasin okumuştum allah kabul etsinnnn canımm:KK19: :KK5:

hoşgeldin canımmm naber nasılsın:KK19: :KK19:

hoşgeldin kusum nirelerdesin yoktun bugün oh canım ohh gözün aydın darısıda bize inşallah teyzesiiii maşallah kuzusunaaa:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:

ahh canım benimde midem kötüydü inanki bişi istemiyo zorla yiyom hap içiom ya mecburen yemem lazım tok karna ikiside çünkü rabbime emanetiz:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:

hoşgeldin bacımmm sefalar getirdinnnn:KK19: :KK19:

hoşbuldum cnm bnmmm
canom a üzüldüm yaa
ama
rabim hayırlı zaamanda yine versin sana inş. cnm yaaa
benimde 2 damla bi kan geldi birde kahve akıntım
doktorum tatile çıkmış
çok korktum :18:ama geçti şükürr
başınaa gelen varmı böyle bişiy
yaaa
:KK5:

canım ben 2009 temmuz annesiyim. 16 aylık zeynep isminde bir kızım var. Allah sizlere de bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

allh bagsılasın canım benim inşallah darsııda bize olsun dua et nolur bizedeeee saglıcakla gelsin bebişlerimiz rabbime emanetiz hep beraber canımın içii:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:

hoşbuldum cnm bnmmm
canom a üzüldüm yaa
ama
rabim hayırlı zaamanda yine versin sana inş. cnm yaaa
benimde 2 damla bi kan geldi birde kahve akıntım
doktorum tatile çıkmış
çok korktum :18:ama geçti şükürr
başınaa gelen varmı böyle bişiy
yaaa
:KK5:

evet canım yaa ne zaman geldi bacım bugün doktorumu aramıstım belim agrıyo diye eger kanaman olmuyosa korkma melike hanımcım dedi inşallah olmaz yaaa:KK19: :KK5:

Son düzenleme:
gelir canım cabucak inşallahhhhh allah kavustursunnnn:KK19: :KK19:

ilk defa bir bayrami onsuz geciricem, icimde bayram sevincide yok, zaten ailemde yok yanimda :KK43:(( insallah anne olucam ama icim o kadar garipkiii, icim cokkk tuhaf..... günler cabuk gecsinnnn cabucak gelsin askimmm onsuz hayat cokkk kötüüü
simdiye kadar gurbetlige o var diye alismistim,ama ilk defa gurbette oldugumu hissediyorummm

ilk defa bir bayrami onsuz geciricem, icimde bayram sevincide yok, zaten ailemde yok yanimda :KK43:(( insallah anne olucam ama icim o kadar garipkiii, icim cokkk tuhaf..... günler cabuk gecsinnnn cabucak gelsin askimmm onsuz hayat cokkk kötüüü
simdiye kadar gurbetlige o var diye alismistim,ama ilk defa gurbette oldugumu hissediyorummm

ahh canım benim yhaa rabbim tez zamnada kvustursun inşallah aslında bende suanda gurbetteyim eşim polis suanda dogu görevindeyiz o hep görevde ben ise yalnızım evdeyim daha önce calışıyodum adanada özel bi bankada evlenince cıktım çünkü baska bi sehire gelin gidiyodum işletme 3 teyim şimdi devam ediyorum bitirimde okulumu devlete atanayım devlet memuru olarak diyorum ama olmuyo hep yalnızım dedim bi bebişim olsun babsı yokken yalnızlıktan ürkmem en azından oyalanırım hakkımzda hayırlsıı olsun bitanem benimmm rabbim eşlerimizi, bebişlerimizi ve bizi korusun inşalllahhhhhhh:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki
yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice
bayramlara...
herkesin bayramı kutlu olsunnn inşallahhhhhhhhh:KK16: :KK16: :KK16:

evet canım yaa ne zaman geldi bacım bugün doktorumu aramıstım belim agrıyo diye eger kanaman olmuyosa korkma melike hanımcım dedi inşallah olmaz yaaa:KK19: :KK5:

yarım saat önce:KK43:
ama durdu
bişey olmaz
dimi yaa
bii ceviz kadar anca olmuştur ama ara ara geldi:KK43:
çoğunluk kahve lekeydi
kırmızı iğne topu kadar ancaydıı
ay inş...
gelmezzz yaa:KK50:

ahh canım benim yhaa rabbim tez zamnada kvustursun inşallah aslında bende suanda gurbetteyim eşim polis suanda dogu görevindeyiz o hep görevde ben ise yalnızım evdeyim daha önce calışıyodum adanada özel bi bankada evlenince cıktım çünkü baska bi sehire gelin gidiyodum işletme 3 teyim şimdi devam ediyorum bitirimde okulumu devlete atanayım devlet memuru olarak diyorum ama olmuyo hep yalnızım dedim bi bebişim olsun babsı yokken yalnızlıktan ürkmem en azından oyalanırım hakkımzda hayırlsıı olsun bitanem benimmm rabbim eşlerimizi, bebişlerimizi ve bizi korusun inşalllahhhhhhh:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:

canim yaaaa, sende benden farkli degilmissinki, ama yinede aksamlari eve geliyordur, yada günde bir kac kez görüyorsun.... bennn bugünnn cok kötüyüm durmadan agliyorummmmmm nasil gececek diyorummm biletlere bile baktim, hamile olmasaydim coktan giderdim,ama korkuyorum, hem ailemin yaninda bayram ederdim hemde biraz olsun vakit gecerdi,,, ama iste hamileligimi riske atmak istemiyorummm nasil dayanicam yaaa

canim yaaaa, sende benden farkli degilmissinki, ama yinede aksamlari eve geliyordur, yada günde bir kac kez görüyorsun.... bennn bugünnn cok kötüyüm durmadan agliyorummmmmm nasil gececek diyorummm biletlere bile baktim, hamile olmasaydim coktan giderdim,ama korkuyorum, hem ailemin yaninda bayram ederdim hemde biraz olsun vakit gecerdi,,, ama iste hamileligimi riske atmak istemiyorummm nasil dayanicam yaaa

yok canım bak benim ilk düşügüm yolculuktandı şimdi aklım basıma geldi biyere gitmiyom şimdi eşim ayakkabı alalım gidelim diyo ona bile zorla gidicem rabbime emanetiz yat dinlen bitanem benimmm gelir kocişin inşallah en yakın zamanda evet canım çok şükür eşim bi gündüze gidiyo bi geceye işte ama meslek tehlikeli naparsın rabbim korusun inşallahhhh:KK19: :KK19:

yok canım bak benim ilk düşügüm yolculuktandı şimdi aklım basıma geldi biyere gitmiyom şimdi eşim ayakkabı alalım gidelim diyo ona bile zorla gidicem rabbime emanetiz yat dinlen bitanem benimmm gelir kocişin inşallah en yakın zamanda evet canım çok şükür eşim bi gündüze gidiyo bi geceye işte ama meslek tehlikeli naparsın rabbim korusun inşallahhhh:KK19: :KK19:

evet canim Rabbim esirgesin, benimde ilk gebeligim düsükle sonuclanmisti, yolculuktanmiydi bilmiyorum, ama gelisimi cok yavasti, ben ucaktan kaynaklandi diye düsünmüstüm, ama olmadi neysee bi ugras bulmam lazimmm yokk zoor gecer daha 20 gün kaldi :KK43:((

ooo muhabbet baya ilerlemiş her geldiğimde nerdeyse 10 sayfa oluyoo ne güselll:KK62:

bende anca oturabildim ama bu bayram süresince felake yoruldum inş bi zararı olmaz bebeğime oğlumdada böyle olmuştu ben hamileyim deyip geri durmasını bilmem hiç :KK22: illa yapıcamher neyse :2:

güya kendi kendime diyodum 2.de şöyle olucak böyle olucak nerde aynı tas aynı hamam...gerçi daha kimse bilmiyo öğrendiklerinde çok ilgi istiyorummm:KK9:

bugün öğlenden ikindiye kadar kayınvalidemdeydim ordan oğlum hastaydı onu götürdüm doktra geldim diyesiye saat 6 buçuk oldu yemek felan anca bu vakit oldu :KK50:
dr 2 tane ilaç verdi onu kullanıcaz geçer inş ben az geçmişi okumaya çalışıyım:82:

kızlar test sonucum çıktı 9.15 maalesef melegim benden ayrıldı bu 2.düşügüm çok kötüyüm adımı silin listeden

canım benim çok üzüldüm inan ki içimden bi parça koptu sanki okuyunca ama hayırlısı böyledir belki bitanem kim belir belki hayırsız olucaktı neyde ne olduğunu ancak hz allah bilir cnm şu mübarek geceler yüzüsuyu hürmetine dua edelim mevlam sağlıklı hayırlı evletlar versin.kahrından değil lutfundan versin inş.kendi kendini üzme cnm gene olur inş allah hayırlısını versin..

bak sana bişey yazıcam ben duyunca tüylerim diken diken oldu bi baba oğluna demiş ki sen doğduğunda dana kurban ettim sen ölüncede deve kurban edicem demiş düşünebiliyomusun kim bilir adam neler çekti nasıl bi durumdaki bunu oğluna söyleyebiliyoo bu yüzden allah evlat değil hayırlı evlatlar versin inş amin

güle güle canım...hayırlı bayramlar rainocum...sorumu cevaplayıp çıkarsan sevinirim canım...:KK16:

kusura bakma canım görmedim sorunu görsem cevaplamadan çıkmazdım ben 5 haftalıkken gittim alttan ultrasonla baktı doktor ama merak etme bişi olmuyo sadece kendini kasma yeter önce kesemi gördüm 6 haftalıkkende karnımdan baktı ultrasonla kalp atışlarını ve bebeğimi gördüm Allah sizlerede yaşatır inşaallah :)

X