kizlar, arefe günü 1000 tane ihlas suresi okumayi ihmal etmeyelim, birde tesrik tekbirlerini farz namazlarindan sonra okumayida ihmal etmeyelim, bu mübarek güzel günlerde hepimizin meleklerini Rabbim hayirli evlatlar eder insallah, alih saliha kullrindan eyler, biz öldükten sonra bile amel defterimizi isletecek hayirli amellere götürecek evlatlar versin aminnn
canım aklında bulunsun progesteronu fitil olarak kullanmak daha etkili..doktoruma içsemde olur mu diye sorduğumda kesinlikle demişti.200mg progestronu günde 4 defa fitil olarak koyuyordum...birde bol su iç,düşüklerin bir çoğu rahimdeki kasılmalardan meydana geliyor,su içmek kasılmayı önlüyormuş..canım aynı şey bende de var iki gündür bugün doktorumu aradım progestan içmemi söledi cumartesi de hastaneye çağırdı. çok korkuyorum inş. bebeğime bişey olmaz
slm kızlar ben 2010 ocak annesiyim kazara hamile kaldım şimdide 2011 temmuz annesi olcam kısmetse
kızlar test sonucum çıktı 9.15 maalesef melegim benden ayrıldı bu 2.düşügüm çok kötüyüm adımı silin listeden
canım abdest alarak okuyacağız değil mi?
birde bu dua ne için okunuyor?
paylaştığın için teşekkürler
maşallah canım..iyi akşamlar arkadaşlarrr bugün kesemizi gördük teyzeleri mercimek kadar kuzucumdoktor çok küçük daha haftaya yine gel dedi. inş herşey yolunda gider
tesrik tekbiri, arefe günü sabah namazindan sonra her farz namazindan sonra bir kere okunur (Allahü Ekber Allâhü Ekber Lâ ilâhe İllâllahü Vallâhü Ekber, Allâhü Ekber ve Lillâhi`l-Hamd ), namazdan sonra yani abdestliyken okunur
ihlas suresinin 1000 tane okunmasi, bunun icin abdestli olmak gerekmiyor, tabi abdestli okunan dualar daha faziletlidir.....
"Arefe günü Besmele ile bin İhlâs okuyanın günahları affedilir ve duası kabul olur." (Ebu-ş şeyh)
Bir hadis-i şerifte:
“Kim ihlâs suresini Arefe gününde öğle ile akşam arasında bin defa okursa Allah (cc), ona ne isterse verir.” buyrulmaktadır.
tatlım ya öğle ile akşam arası diyor ama ben akşam yinede okuyacağım..duanın vakti zamanı olmaz heralde...önemi olan niyet
bende dün senin gibiydim, cikinca rahatladim, oturdugum yerde su geliyordu agzimaherkese ii akşamlar arkadaşlar. Bugün yataktan çok kötü kalktım mide kazınması ve bulanması bir arada. hala midem bulanıyor ama kusamıyorum sadece deli gibi öğürme var
ayy canım deme yaaaaa ciddimisin inanmıyorum yaaa canom inanki cok üzüldümm bende simdi sana yasin okumuştum allah kabul etsinnnn canımmkızlar test sonucum çıktı 9.15 maalesef melegim benden ayrıldı bu 2.düşügüm çok kötüyüm adımı silin listeden
hoşgeldin canımmm naber nasılsınslm kızlar ben 2010 ocak annesiyim kazara hamile kaldım şimdide 2011 temmuz annesi olcam kısmetse
hoşgeldin kusum nirelerdesin yoktun bugün oh canım ohh gözün aydın darısıda bize inşallah teyzesiiii maşallah kuzusunaaaiyi akşamlar arkadaşlarrr bugün kesemizi gördük teyzeleri mercimek kadar kuzucumdoktor çok küçük daha haftaya yine gel dedi. inş herşey yolunda gider
ahh canım benimde midem kötüydü inanki bişi istemiyo zorla yiyom hap içiom ya mecburen yemem lazım tok karna ikiside çünkü rabbime emanetizherkese ii akşamlar arkadaşlar. Bugün yataktan çok kötü kalktım mide kazınması ve bulanması bir arada. hala midem bulanıyor ama kusamıyorum sadece deli gibi öğürme var
hoşgeldin bacımmm sefalar getirdinnnnselamlar kızlarr
bende inş. 2011 temmuz annesi olucaĞIM
bende 7 kasımda öğrendim hamileliğimiii
İyi akşamlar.
Canoma çok üzüldüm.Allah sabır versin.
Bende şu akıntıyı çok takıyorum kafama.Allah hiçbirimize yaşatmasın.Canoma da sağlıklı bir bebek versin.
ayy sorma canım yaa bende çok üzüldüm rabbim bidaha yasatmasın gelsin saglıcakla bebişi inşallahhhhhhh
Amin canım.Onun yaşadığı üzüntüyü düşünmek dahi istemiyorum.Umarım Allah bir en önce sabrını verir.