- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
Okudum bitti Allah kabul etsin birazdan babamın mezarını ziyarete gidicem o yüzden abdestim vardı bu arada bugünden sonra giremeyebilirim annemlere gidicem şimdiden iyi bayramlar kızlar :)
rainofapril canım senide arkadaş listeme ekledim..kabul edersen sevinirim tatlım..teşekkürler...
Okudum bitti Allah kabul etsin birazdan babamın mezarını ziyarete gidicem o yüzden abdestim vardı bu arada bugünden sonra giremeyebilirim annemlere gidicem şimdiden iyi bayramlar kızlar :)
evet canım haftada 10 adet Ayetel Kürsi...sırayla hepimiz için okuruz...Rabbim kabul eylesin herkesin duasını inşallah....meleklerimizi bize bağışlasın...sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah canlarım....
sizlerinde yüreğinizi sağlık bitanem...listeyi devamlı güncelleriz...ben pc me kaydediyorum...hergün güncelleriz...ismini yazdırmak isteyenler özelede mesaj atabilirler...teşekkürler şimdiden....
Kabul ettim tşk ederim canım çok sevindim eklemene :)
evet canım öle yaparsın rabbim kabul etsin inşallahhhhh
tamam canım...Hemen gitmiom canım söliim dedim şimdiden unuturum belki die :)
neyse teyzeleri biz cıkıyoruz dinlenelim birazda gelirim yine öptüm hepicinizii rabbime emanet olunnn
Bizde kaçar hadi öptüm kızlar bye :)
2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ
CANOM_14 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....
LeYLa_21 10 Adet Ayetel Kürsi Bitti
melike_ecesuu 10 Adet Ayetel Kürsi
rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi Bitti
kızlar test sonucum çıktı 9.15 maalesef melegim benden ayrıldı bu 2.düşügüm çok kötüyüm adımı silin listeden
kızlar test sonucum çıktı 9.15 maalesef melegim benden ayrıldı bu 2.düşügüm çok kötüyüm adımı silin listeden
ya kızlar.bende hep beyaz akıntı ve sarı akıntım vardı.bu sabah çok az sarı akıntının içinde iki üç nokta kan vardı.iki üç nokta ama bu tehlikelimi .korkmam gerekiyor mu.ne olur cevap verin???:26: