2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Okudum bitti Allah kabul etsin birazdan babamın mezarını ziyarete gidicem o yüzden abdestim vardı bu arada bugünden sonra giremeyebilirim annemlere gidicem şimdiden iyi bayramlar kızlar :)

amin canımm güle güel tatlım benimm sanda hayırlı bayramlarrr

Okudum bitti Allah kabul etsin birazdan babamın mezarını ziyarete gidicem o yüzden abdestim vardı bu arada bugünden sonra giremeyebilirim annemlere gidicem şimdiden iyi bayramlar kızlar :)

ağzına sağlık bitanem....Rabbim dualarını ve ziyaretlerinide kabul etsin...babanada gani gani rahmet eylesin canım benim..sanada hayırlı bayramlar diliyorum rainocum....

aminnnnnnnnnnnn bitanem benimmmmmm

sizlerinde yüreğinizi sağlık bitanem...listeyi devamlı güncelleriz...ben pc me kaydediyorum...hergün güncelleriz...ismini yazdırmak isteyenler özelede mesaj atabilirler...teşekkürler şimdiden....

evet canım öle yaparsın rabbim kabul etsin inşallahhhhh

Kabul ettim tşk ederim canım çok sevindim eklemene :)

ben teşekkür ederim bitanem...bende senin kabul etmene sevindim...hayırlı bayramlar sana canım...geldiğinde görüşürüz inşallah... kendine dikkat et fazla iş yapma bayramda...

Hemen gitmiom canım söliim dedim şimdiden unuturum belki die :)

neyse teyzeleri biz cıkıyoruz dinlenelim birazda gelirim yine öptüm hepicinizii rabbime emanet olunnn

Son düzenleme:
2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

CANOM_14 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

LeYLa_21 10 Adet Ayetel Kürsi Bitti
melike_ecesuu 10 Adet Ayetel Kürsi
rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi Bitti

rainocum bişey sorcam yaaa..doktor keseye alttanmı bakıyor yoksa karından mı? ben ayın 27 sinde gidecem...o zaman gel bakalım...şimdi daha ufak dedi...

kizlar, arefe günü 1000 tane ihlas suresi okumayi ihmal etmeyelim, birde tesrik tekbirlerini farz namazlarindan sonra okumayida ihmal etmeyelim, bu mübarek güzel günlerde hepimizin meleklerini Rabbim hayirli evlatlar eder insallah, alih saliha kullrindan eyler, biz öldükten sonra bile amel defterimizi isletecek hayirli amellere götürecek evlatlar versin aminnn

canim bende okuyorum insallah benide ekle listeye
CANOM icini ferah tut canim, Allahin izniylee bugünler gececek,, insallah oooooo tekme atti bile diycezzz :)))))))

kızlar test sonucum çıktı 9.15 maalesef melegim benden ayrıldı bu 2.düşügüm çok kötüyüm adımı silin listeden

kızlar test sonucum çıktı 9.15 maalesef melegim benden ayrıldı bu 2.düşügüm çok kötüyüm adımı silin listeden

canim benimmmm, cok üzüldüm inan, ama sen güclüsün inanclisin canim bugünleride atlaticaksin canim, bu mübarek günde Rabbim yüzünü enn kisa zamanda güldürsün canimmmm

canım çok üzüldüm,ne diyeceğimi bilemiyorum...2.düşüğüm demişsin hiç araştırılmadı mı sebebi..mesela kanda pıhtılaşma çok büyük etkendir düşüklerde..yada kromozom bozuklukları,bence bir ünversite hasanesine git sebebi araştırılsın canım..eşinin ve senin genetiğinize bakılsın...sebep bulunduktan sonra çözümü de bulunur ve sağlıklı bir 9 ay geçirirsin..

canım aynı şey bende de var iki gündür bugün doktorumu aradım progestan içmemi söledi cumartesi de hastaneye çağırdı. çok korkuyorum inş. bebeğime bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…