- 26 Eylül 2009
- 4.246
- 1
selam çıtır anneler nasılsınız??
bayram da bebişlerinizle gezmeye gidecek misiniz kızlar,biz eşimle köye gidecektik kastamonuluyum buarada istanbul da oturuyorum vazgeçtik uzun yol kızımız rahatsız olur dedik şimdi de günübirlik çanakkaleye gidelim diyoruz,bugün gittik bebek arabası aldık puset takılandan rahat etsin yolda diye
sizce gitsem mi daha 49günlük çok mu küçük yolculuk için siz gidecek misiniz??
öpüyorum bebişlerinizi
Canım, biz İstanbul'da olacağız. Sen eğer bebeğine güvenebiliyorsan gidebilirsin tabi Çanakkaleye. Bizde kolik olduğundan ben evden uzaklaşmaya çok cesaret edemiyorum. Ama gündüz saatlerinde bi yerlere gideriz tabi.
Ben dün katıldım oradaki gruba ve herkes sıkıntısına orada yazıyor, o yüzden buralar tenha bence canım, bakalım henüz adapte olamadım oraya ama yazılanları okuyorum. Mesela bi arkadaşın doktoru bağırsak tembelliğine yol açtığı için damlaları bırakmasını, isterse rezeneye devam edebileceğini söylemiş. Benim de bu kadar ilaç kullanmak hep aklımı kurcalıyordu. O yüzden ben artık zinco vermeyeceğim, rezene çayını günde 2 kere vereceğim sadece. Yeterli gelmezse çayı günde 3'e çıkaracağım. Hatta ilerleyen günlerde çayı da yavaş yavaş terkederim diyorum, sonuçta bu gazlar sayesinde bağırsaklar çalışmayı öğreniyor :83: Bu arada sen de bence çayı dene, ben damlayı kullanırken bebeğim bu kadar rahat değildi, çay daha iyi geldi
Ben face i de seviyorum ama buraya yazmak da çok hoşuma gidiyor :)))
Gaz ilaçlarına gelince, bebeğim 3 gün üst üste kaka yapınca ve gazını çok güzel çıkarınca biz de nurse harvey'i bıraktık ama bıraktıktan 2 gün sonra herşey eskiye döndü. Bu yüzden yeniden başladım. Arkadaşımın doktorunun dediklerini ben de okudum ama işin açıkçası doktorların daha fikir birliğine varamadığı bi konu yüzünden bebeğimin sıkıntı içinde kıvranmaına gönlüm razı gelmiyor. Ben kendi doktorumun dediklerine göre gidiyorum. Tabi en güzeli gaz ilaçlarını hiç kullanmasak ve bebeklerimizin gaz sancısı hiç olmasa...