2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bugün 39.haftaya girdim.sabah kalktığımdan beri sanki midem ağrıyo sırtıma bi ağrı vuruyo.rahatsız edici ama sanki bu sancı değil.böyle mi oluyo.ishalim de var bugün aceba onun ağrısı mı vuruyo?

güzelim durumu ciddiye al benim 38 haftada oldu sabah kalktım mide bulantısı sonrası çıkardım biraz dinlendim sonra belimden ağrı başadı ve bir sür sonra suyum geldi... belirtilerine dikkat et... allah yardımcın olsun...

slm kızlar uzun zamandır görüşemedikk nasılsınız bebişler büyüdü mü?

biz iyiyiz çok şkr bayram gezmelerine gittik baya dolaştık kızımda anasına çekmiş sevdi gezmelerii:KK52: çadır bile kaldık o kadar yanii...şöyle bi geriye bakıyorum geçen sene bu zamanlar olsun diye uğraşıyoduk şimdi 2.5 aylık oldu zaman ne çabuk geçiyorrr rabbim nerde arzu eden var ise versin aminn..

slm kızlar uzun zamandır görüşemedikk nasılsınız bebişler büyüdü mü?

biz iyiyiz çok şkr bayram gezmelerine gittik baya dolaştık kızımda anasına çekmiş sevdi gezmelerii:KK52: çadır bile kaldık o kadar yanii...şöyle bi geriye bakıyorum geçen sene bu zamanlar olsun diye uğraşıyoduk şimdi 2.5 aylık oldu zaman ne çabuk geçiyorrr rabbim nerde arzu eden var ise versin aminn..

masallah canım cadırda gecemi kaldınız bizde gecen zavm ye gittik kızımla ağladı ağlıcak diye ödüm koptu ama uyudu yavrucak ama dun yine yapayım dedim dışarı çıkınca bastı yaygarayı anı anını tutmuyo usağımın:KK16:bugunde 2 .ay asıları oldu basında bekliyom inş aresi çıkmaz

ANKARA'lı arkadaşlar,

Doktorunuz kim / kimdi , memnunmusunuz

Hangi hastanede doğum yaptınız

lütfen paylaşırmısınız

slm arkadaşlar bende taşınmaya karar verdim iki aylık bebekle, umarım üstesinden gelirim, kızlar bebişlerinizin uykusu nasıl bizimki bir saat uyuyacaksa en az üç kere kalkar , bi gezdiririm evde öyle uyur, biraz kucağada alıştı bu aralar, geçen ayağımda bile salladım hiç uyumaya niyeti yoktu...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım, beni de face ekler misiniz? songül çakmak profilimde papatya resmi var.

bugün 39.haftaya girdim.sabah kalktığımdan beri sanki midem ağrıyo sırtıma bi ağrı vuruyo.rahatsız edici ama sanki bu sancı değil.böyle mi oluyo.ishalim de var bugün aceba onun ağrısı mı vuruyo?

Canim cok geç bı cevap ama dogum sancısı adet sancısının şiddetlisi oluyo...sırt belden doğru geliyo kasıklara ddogru.... Seninki sanci değildir. Allah bebisinle seni de sag salim kavuştursun.

slm arkadaşlar bende taşınmaya karar verdim iki aylık bebekle, umarım üstesinden gelirim, kızlar bebişlerinizin uykusu nasıl bizimki bir saat uyuyacaksa en az üç kere kalkar , bi gezdiririm evde öyle uyur, biraz kucağada alıştı bu aralar, geçen ayağımda bile salladım hiç uyumaya niyeti yoktu...

Ahh canım ne çektim uykusundan bebisin... Herseyi denedim en son onu uyarıcı seyleri kestim çay, kahve... Sanırım ise yaradı 2 gündür uyuyo! Sende dene bı de karnının doyduğuna eminsin di mı?? Sen doyduğunu düşünebilirsiniz ama onlar gelişim atağı yapiyolar takviye istiyolar cogu zaman...

kızlar facebook kullanmıyordum ama baktık kimse kalmadı burada kızımın adına açtım ben de hesabı kaydederseniz sevinirim:Esra Ece Şahin profil resmi yok inşallah bulursunuz:)))

X