2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ,
Bursa Medikal Parkta epudural normal yada epidural sezeryan yapan varmı acaba anestezi uzmanı nasıl çok merak ediyorum

hakkinizda hayirlisi olsun cnm

esra canim o lohusa sekeri yerine toz seker koysak olmazmi acaba

Günaydın arkadaşlar,
bende pzt yi bekliyorum sabırsızlıkla.sabah 9 da spinal epidural kombine anesteziyle sezaryan olucam.çook heyecanlıyım, biran önce pzt olsun istiyorum.
bu arada spinal epidural kombine sezaryan olan varmı aranızda.arkım doğum hemşiresi o önerdi, drumla görüştüm oda onayladı, doğum sonrası 4 5 saat ağrı sancı hissetmezsin dedi.bende karar verdim.inş iyi olur:97:

Gunaydin sekerlerZehra'dan haber yok mu?Biz bugun oglum ve kizimla alisveris merkezine gittik. Masallah Sena hic sorun cikarmadi. Ama Cinliler gicik ettiler. Her magazada cocugun basina coktuler. Gelip gidip bakan mi ararsiniz, ellemeye kalkan mi... Battaniyesini orttum kapattim tamamen ben de. Oglum da pusetin etrafindakileri cince uyardi bakamazsiniz diye aslan oglum benim :)))))) Hosgeldin tekrardan o zaman. Hayirlisi ile dogur insallah canim.
hakkinizda hayirlisi olsun cnmesra canim o lohusa sekeri yerine toz seker koysak olmazmi acaba
Olur tabii, burada lohusa sekeri ne gezer, ben kirmizi gida boyasi koydum bir de toz seker. Siz bulabilirsiniz diye orjinal malzemeyi yazmistim. Aslinda gida boyasina bile gerek yok.

Daha önceden sezeryan deneyimi olan arkadaşlar söyleyebilir misiniz ben ne zaman sağa sola dönerek kendi yatağımda uyuyabileceğim...Sancılarım çok kötü değil ama sağa sola dönemiyorum sırtıma destek koymadan yatamıyorum çünkü yatarsam hızlı kalkamam bebeğime bakmak için...24 saat asker şeklindeyim:)))

Tarifi aldım canım lohusa şerbeti tarifi arıyordum iyi oldu tam..

selam kızlar nasılsınız bakalım?? biz oğluşumun ilk banyosunu yaptırdık bugün... maşallah kuzum suyu sevecek galiba hemen hemen hiç ağlamadı teyzeleri banyo bitince ağladı sadece mis gibi bembeyaz oldu kuzum....

Evde yazın sıcakta otur otur vakit geçmiyor ya. benim yanımda kimsede yok ne aile nede arkadaş. Binada iyi komşu bulurum dedim ama tek bulduğum 67 yaşında ki teyze
oğlum olursa belki vakit geçer diye umut ediyorum artık..

Serbulocum hoşgeldin nasılsın?Dün verdiğin tavsiyeyi uyguladım eşimi geldiğinde kulaklarından tuttuğum gibi Gözdağına çay bahçesine götürdüm.İki insan yüzü gördüm bi değiştim bi mutlu oldum ..Sen naptın bakalım??

Seninle aynı durumdayız demek canım.ben de öyle ne akraba ne eş ne dost..Ama ilginçtir ki ben de aslında kimseyle görüşmek istemiyorum nedense..İyice doğuma odaklandım galiba başka bir konuda konuşmak istemiyorum sanırım o yüzden..Bebişlerimiz gelince sıkılmaya vaktimiz olmayacak inşallah canım..:86:

kızlaaaaaarr !! yarın sabah 9.00 da minnoşuma kavuşuyorum epidural sezeryanla... artık dr bekletmek istemedi..benm de bebişin de beklemeye gücü kalmamışş artıkınn

inşallah....

ayy canım hoşbulduk napimm ya akşam duş aldım tavuk gibi yattım uyudum.. sabahta annem duş aldı ona masaj yaptım tırnaklarını kestim, kendi tırnaklarımı kestim.. şimdide yavaştan acıkıyorum semiz otu yemeği yapıcam..iyi yapmışsın canım yaa açık hava çok iyi geliyor insana birde orası yüksek esmiştir pöfür pöfür sabiha gökçen çok net görünüyor ordan inen uçaklar felan bende birkez gitmiştim.. bizim burdada üsküdarda fethi paşa korusu var boğazı teeden görüyor ben çok seviyorum orayı oraya gideriz ara sıra... birde kalamış marinaya yakın romantika diye bi yer var çok güzel bi park denizin kenarında çok bakımlı ve çok pahalı bi yer :) orayada mutlaka gidin belki biliyorsundur ama ben genede söliyim :)

fatma süheyla yeniden hoşgeldin canım :)

Gözdecim hayırlı olsun Allah sağlıcakla büyütmeni nasip etsin....

a pendikte misin canım :)
kızlaaaaaarr !! yarın sabah 9.00 da minnoşuma kavuşuyorum epidural sezeryanla... artık dr bekletmek istemedi..benm de bebişin de beklemeye gücü kalmamışş artıkınn

hadi hayırlısıyla kurtulursun inş. canım ay bende salıya kadar zaman nası geçecek bilmiyorumm...

hadi bakalım gözün aydın canım.. geliyor karahanımız :) sağlıkla sıhhatle ağrısız acısız olur inşallah canım

hadi hayırlısı canım..bende yarın epidural sezeryan olucam işalaa..çok fina heyecanlıyımm pat die bayılmasam iidir napıcam bilmiyorum..:18:Allahım güç verir bize işala..:18:düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyo vala..spinal epidural kombine nası oluyo ikisini de mi uyguluyolar? dr bana seçme şansı vermedi,sadece epidural sezeryan yapıolarmış..bende bişi demedim zaten..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…