Canim cok uzuldum. Kapini asindirmasi lazimdi. Umarim ne yapar eder gonlunu almayi basarir. Simdi korkuyordur senden cok.ikisi de var canım hemen uygulayacağım bu formülü eşimden ses seda yoktu...Hastaneden kan uyuşmazlığımız olduğu için onun ehliyetini ya da kan kartını istediler kardeşime söyledim ara fax çeksin diye gönderdi bebeğini sormuş doğdumu diye kadeşim de evet ikisi de çok huzurlu ve mutlular demiş gölge etmesin bu saatten sonra .Sonra beni de aradı ama açmadım (süt lazım bana koca değil) geçmiş olsun demek için aradı demek ki...Ona karşı içim bomboş....
Simmdi ben de aldim kucagima, emziriyorum
Bebisim dun 1 aylik oldu canim. Simdilik hersey yolunda gidiyor. Bir tek kilo alimi konusunda endiseliyim, onu da pzt ogrenicez. Benim kiz cok uykucu, annem de sagolsun uyandurtmadi buradayken, uyuya uyuya buyur diye, az kilo aldi oyuzden. Simdi gunduzleri 2 saatte bir emziriyorum, geceleri ise en gec 3,5 saatte kaldiriyorum. Bakalim kontrolumuzde nasil cikacak.
Ben bir gecmise bakip geleyim
Canim cok uzuldum. Kapini asindirmasi lazimdi. Umarim ne yapar eder gonlunu almayi basarir. Simdi korkuyordur senden cok.
slm kızlar
bende uyuyamayanlardanım
gece 1 gibi regl ağrısı gibi ağrıyla yattım 2.40 da uyandm
takip ettim 5 dk. bir ağrım oldu
şimdi de takip ediorum ama bi 4. dk. oluo bi 15 dk.
ve şiddet olarakda beni zorlamıo çok yani geriliyorum ama deli bi ağrı diil
yarım saatte birde tuvalete çıkıorum
ne ola ki bu
eşimide uyandırmadım
Canım inşallah bebeğin geliyordur su falan geldi mi?
<br>Merhaba Zehracigim <br>Zaten kasilmalar esnasinda agri olmuyor, az bir sey oluyor. Yani bariz bu agridir denecek bi sey degil. Bana kalirsa basladi senin dogum surecin. Haydi hayirlisi insallah <strong><font color="#FF0000">slm kızlar<br>
bende uyuyamayanlardanım<br>
gece 1 gibi regl ağrısı gibi ağrıyla yattım 2.40 da uyandm<br>
takip ettim 5 dk. bir ağrım oldu<br>
şimdi de takip ediorum ama bi 4. dk. oluo bi 15 dk.<br>
ve şiddet olarakda beni zorlamıo çok yani geriliyorum ama deli bi ağrı diil<br>
yarım saatte birde tuvalete çıkıorum<br>
ne ola ki bu<br>
eşimide uyandırmadım</font> </strong>
İnşallah bu hafta senin de güzel haberlerini alırız...
<br>Merhaba Zehracigim <br>Zaten kasilmalar esnasinda agri olmuyor, az bir sey oluyor. Yani bariz bu agridir denecek bi sey degil. Bana kalirsa basladi senin dogum surecin. Haydi hayirlisi insallah
slm kızlar
bende uyuyamayanlardanım
gece 1 gibi regl ağrısı gibi ağrıyla yattım 2.40 da uyandm
takip ettim 5 dk. bir ağrım oldu
şimdi de takip ediorum ama bi 4. dk. oluo bi 15 dk.
ve şiddet olarakda beni zorlamıo çok yani geriliyorum ama deli bi ağrı diil
yarım saatte birde tuvalete çıkıorum
ne ola ki bu
eşimide uyandırmadım
günaydın anneleeeeer,gece bir kaç kez karnım sertleşti ve nefes almakta zorlandım inşallah sancı habercisi olurda bugün sancılarım kendiliğin den başlar kızlar:97:
cumartesi suni sancı verelim istersen dedi dr ama ben istemicem sanırım..hem bebek doğum kanalına girmedi hem de 4 kiloya yaklaştı..bi de benmkinin de kalp atışları zayıf baya..ama sende bu sorunlar yoksa suni sancıyla doğurursun işala..bende açılma yok sancı yok bebek doğum kanalına girmediği için..