2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok uzuldum. Kapini asindirmasi lazimdi. Umarim ne yapar eder gonlunu almayi basarir. Simdi korkuyordur senden cok.

slm kızlar
bende uyuyamayanlardanım
gece 1 gibi regl ağrısı gibi ağrıyla yattım 2.40 da uyandm
takip ettim 5 dk. bir ağrım oldu
şimdi de takip ediorum ama bi 4. dk. oluo bi 15 dk.
ve şiddet olarakda beni zorlamıo çok yani geriliyorum ama deli bi ağrı diil
yarım saatte birde tuvalete çıkıorum
ne ola ki bu
eşimide uyandırmadım

Çok güzel 2 saatte bir emiyorsa benim de derdim kilo alması hemen büyüsün istiyorum:))İnsallah senin kızın almıştır kilo sütün yaramıştır.

Canim cok uzuldum. Kapini asindirmasi lazimdi. Umarim ne yapar eder gonlunu almayi basarir. Simdi korkuyordur senden cok.

O ben sezeryan olacağım dediğimde inanmamıştı sanki 15 temmuz falan sayıklıyordu bir insanın özellikle bir kadının hayatındaki en özel ve güzel günü kaçırdı...Telafisi asla yok 15 temmuzu beklesin o zor günlerim bitti dunyama en güzel MASAL geldi...İsterse gelir görür bebeğini ilerde bi otel var gelmeden rezervasyon yaptır diyeceğim artık gönül kapımda evimin kapısı da kapalı ona ama babası olarak gelip istediği kadar görebilir kızımı arada asla kullanmayacağım onu üzmek adıa

Canım inşallah bebeğin geliyordur su falan geldi mi?

<br>Merhaba Zehracigim&nbsp;<br>Zaten kasilmalar esnasinda agri olmuyor, az bir sey oluyor. Yani bariz bu agridir denecek bi sey degil. Bana kalirsa basladi senin dogum surecin. Haydi hayirlisi insallah&nbsp;

<br>Merhaba Zehracigim&nbsp;<br>Zaten kasilmalar esnasinda agri olmuyor, az bir sey oluyor. Yani bariz bu agridir denecek bi sey degil. Bana kalirsa basladi senin dogum surecin. Haydi hayirlisi insallah&nbsp;

öylemi diosun esracım
inş. dediğin gibidir aynı böle devam ederse sabah hastaneye gidip bi nst çektiriim

cnm nasıl devam ediyormu ağrıların benimde 2 gündür adet sancısı gibi ağrılarım oluyoo ama senin gibi sık değil hayırlısı bakalım inş. hayırlı haberlerini alırız

birtutambaharat tan haber alan var mı o da 5 temmuz doğum yapacaktı nasıl geçti acaba

herkes günaydıınnn !!
milupa paketim gelmişş son andaa ama fazla bişi yok içinde..:44:cd,tanıtım broşürleri,2 tane göğüs pedi,2 tane çay.bir mendil ve bir tane minik pişik önleyici krem var..bez filan yok yani..

Herkese Merhaba,
Uzun zamandır topikte yazılanları okuyorum ama bir türlü yazamadım. Gerçi bir ara 1 yada 2 mesaj atmıştım ama baya önceleriydi. Herkes ne güzel bebeklerine kavuşuyor darısı bizlerinde başına. topikte kimse kalmadı demişiniz hemen arttırayım dedim :)

günaydın anneleeeeer,gece bir kaç kez karnım sertleşti ve nefes almakta zorlandım inşallah sancı habercisi olurda bugün sancılarım kendiliğin den başlar kızlar:97:

benim kızın kafası inmiş canım çatı muayenesinde söyledi dün doktor rahim ağzın yumuşamış dedi ama tek sorun sancı yok yani tık yok bekliyorum ama gelmiyor:97: en geç salı günü o zamana kadarda gelmezse sancım mecbur suni sancı verecek canım benim.Rabbim sana kolaylık versin canım hakkında hayırlısı olsun bebişin sağlıkla gelir inşallah tombul tombul ne güzel sevilir bıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…